Ruoska on ainoa mikä pelastaa, vaikka se kirveleekin.

Taitaisi olla kaikkein yksinkertaisin konsti valtionvelan hoitamiseen se, että jokainen kansalainen velvoitettaisiin maksamaan se omasta pussistaan.

Taitaa se velka olla jo tuolla 30000 euron haminoissa per kapita ja vaikka meidän kahden hengen taloudesta tuo summa ( 60tuhat.) löytyykin riihikuivina seteleinä helposti, niin varmuudella voin sanoa että valtaosalla kansalaisista tilit huutaa ei oota ja vouti kolkuttelee porstuassa.

Joten siltä osin tämä konsti ei tule kysymykseen.

Leikkaamalla se kuolio saadaan pysäytettyä, ei millään laastari laastarin päälle politiikalla.  Lisäksi veronkorotuksin, jotka tulee kohdistaa kaikkeen muuhun kuin työn ja yrittämisen varotukseen, myös ALV.hen kautta linjan.

Jos halutaa terve valtiontalous, niin siihen ei auta mikään muu kuin taloudellinen eutanasia, jossa lopetetaan  koomapotilaiden letkuruokinta.

 

12 vastausta artikkeliin “Ruoska on ainoa mikä pelastaa, vaikka se kirveleekin.”

 1. Vasemmiston konstit on sitä, että annetaan alkoholistille vain lisää alkoholia ja syödään se emakko ennenkin se ehtii synnyttään.

  1. Ei ruoski minua ja laitoinkin hänelle viestiä, että kyllä kansakin vielä oppii ruoskaa rakastamaan, joten anna ruoskan viuhua, kansalaiset ja tulevat sukupolvet kiittävät myöhemmin.

   1. Ei voisi paremmin alkaa joulun odotus, kun saa katsella kuinka poliittinen vasemmisto kiemurtelee kuin mato Riikkan ongenkoukussa.

    1. Tuppurainen paasaa ääni väristen ja tukka täristen, mutta Purra pohtii seuraavan aamun smoothieta kunnes aina yhtä valovoimainen ja räiskyvä Iso-Antti nousee piipittääkseen ja Purra ” hoh hoijaa”.

     Mies oletettu osapäiväitkijä Ovaska suorana tupaillasta, ihan kuin rautarouva, nyyh, nyyh…

     😂😂😂

   1. Niin on kuule tuollaisillekin, mutta koulutuksestani johtuen, en voi sitä sanoa.

 2. Letkuruokinnan lopettaninen olisi sitten noin miljoonan henkilön lopettaminen. Siitä voisi tulla aika älämölö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *