Ruotsalaisille tärkeintä, että oma suu pysyy makiana.

Ruotsalaiset, jotka ovat 9 edustajan mandaatilla mukana hallitusneuvotteluissa, niin uhkaavat  säätytalon muita 99 edustajaa sillä, että jos heidän suunsa mukaista kakkua ei leivota, niin sitä ei sitten leivota ollenkaan.

Toivon totisesti, että vaikka Petteri näkyy olevan varustetun lehmän hermoilla, niin kyllä se ovi pitää pian aukaista marginaalille ulospäin ja nähtäisiin taas sekin, kun kepu tulee hätiin kun isänmaa kutsuu poikiaan.

Petteri kun lupaa Saarikolle, Kurviselle ja Honkoselle mustan auton ”kyyditysten” jatkumisen ja Lintilälle täyden baarikaapin pysyvyyden, niin uskooko joku että vasemmiston kanssa oppositiossa vielä heitä tämän tarjoilun jälkeen himottaisi ja kun muistaa mitä riitelyä heidän avioliittonsa oli jo mennyt neljä vuotta.

Sinne vaan oppositioon Biudikin tovereineen tovereiden joukkoon hoilaamaan saatanallisia säkeitään ihmisarvoista, se ei ketään sieltä käsin vahingoita, huutakoon kurkkunsa kipeäksi jo se heidät pelastaa.

Jos nyt kuitenkin niin käy, että tämä vasenkätisten marginaali on mukana Orpo ykkösessä, niin se tietää sitä, että tulevat neljä vuotta on melkoista strapetsitaiteilua ilman suojaverkkoa, kun opposito istuu hallituksessa Ruotsalaisilla ryyditettynä.

Ja vaikka taidan nyt ennakoida jo tulevaa niin ennakoin kuitenkin kun sanon, että jos, siis jos Orpon hallitus kaatuu tämän kyseisen marginaalin sirkukseen, niin se ei ole automaatio uusista vaaleista, sillä kyllä se kepu sieltä mukaan saadaan kesken vaalikaudenkin, kunhan kapioista sovitaan.

 

 

32 vastausta artikkeliin “Ruotsalaisille tärkeintä, että oma suu pysyy makiana.”

 1. Tuskinpa saavat kepua hallitukseen mukaan demaritkaan ei sinne ole pyrkimässä mutta aina tuotakin voi haaveilla terv tepivaari

  1. Vannomatta paras.
   Demareita Petteri ei huoli, vaikka Lindtman näkyy sinne kieli pitkällä hamuavankin.

   1. Ei siihen vannomisia tarvita on päivän selvää ettei kepu mukaan nyt lähde demarit vielä vähemmän terv tepivaari

   2. Vai ihan kielipitkällä no luulotella aina voi eri juttu sitten onkin mutta haaveissa on varmaan mukava elätellä noinkin terv tepivaari

 2. Kepulla se lypsylista tulee olemaan sen verran raskaampaa kalustoa kuin ruotsalaisilla, ettei Petteri siihen ihan helposti vaihda.

 3. Mielestäni RKPn kannattaisi pidättyä ruotsin kielen aseman turvaamiseen olemalla vähän myötäsukaisempi, liialla uhittelulla ottavat riskin ajautua oppositioon mistä omaa pääasiaa on vaikeampi puolustaa

 4. Maahanmuutosta tuli RKPn näköinen eli pienin sai tahtonsa läpi ja persut taipuivat.

  1. Niilo, kerrohan miksi RKP kipuilee maahanmuutosta, kun se sinun mukaasi on RKP:n tahdon mukainen?

   Jokin tuossa logiikassa ei vaan toimi, mutta…

 5. Unto Hämäläinen A-studiossa

  ”Meillä on hassu tilanne, että pohdimme pää puhki sitä, mitä lisäyksiä RKP on saanut papereihin, mutta kukaan ei tiedä, mitä papereissa on sisällä”

  Pitää laittaa Untolle viestiä, että käy Pirkan blogeissa, täällä on varmaa tietoa 🤣

  1. Tuo 85 muutetun kohdan tieto maahanmuuttopaperissa tuli kokoomuksen sisältä ja rkp:ltä ihan uutisena.
   Rkp lisäsi, että se on nyt heidän näköisensä poislukien vielä humanitäärinen maahanmuutto, joka tulee vielä tapetille.

 6. A-studiossa toimittaja Hämäläinen ennusti hallituksen syntymisen olevan kiikun kaakun.
  Persu, ”riippumaton” eduskuntatutkimuksen Jokisipilä ajatteli ääneen kepua mukaan, jos rkp lähtee.
  Voiko joku olla niin tonttu, että uskoisi kepun lähtemiseen samaan persupoppooseen, joka on vienyt niiden ääniä merkittävästi saati kokoomuksen apujoukoksi.
  Kortit ovat yksinomaan rkp:n käsissä, joka myös ajavaa edellisen hallituksen rattailla, missä olivat sovussa kaikkien kanssa.
  Tuolla fb:n politiikkasivuilla on ilmaantunut jopa uskolliselta kokoomusporukalta äänet rkp:lle, jos vaalit pidettäisiin nyt.
  Kokoomuksen merkittävä ydinporukka kyllä kärvistelee helvetisti persujen öykkäröinnistä.

  1. Vaikuttaa tosiaan joku kärvistelevän helvetisti PerusSuomalaisista, joka on edelleen hassua, kun kyse on merkityksettömästä puolueesta 🤣🤣🤣

 7. Niin tuo Biaudetin lempilapsi humanitaarinen maahanmuutto.

  Kun läpi puoluekentän on käynyt selväksi, että valtiontalouden menoja tulee sopeuttaa, niin ei voi olla niin, että humanitaariseen maahanmuuttoon kaadetaan lisää rahaa kiihtyvään tahtiin. Kyllä tuollakin sektorilla on syytä tehdä kiristyksiä ja lisätä vaatimuksia esim. oleskeluvan saamisen ehtoihin. Uusintahakemusten määrää tulee rajoittaa ja kotouttamistoimiin osallistumisesta pitää tehdä velvoittavaa.

  Henrikssonin lausahdus, humanitaarinen maahanmuutto on suuri mahdollisuus valtiontalouden kannalta, ei nyt vaan yksinkertaisesti pidä paikkaansa.

  1. Humanitaarinen maahanmuutto on RKP:lle suuri mahdollisuus lisätä vaalikarjaansa, kuten RKP:n suunnalta on tavoitteeksi kerrottu.

   Kotouttaminen ruotsinkielellä, on maahanmuuttajan kannalta enemmän vahingollista kuin hyödyllistä, kun kieltä puhuu noin 5% väestöstä, joista heistäkin vähintään 3% puhuu myös Suomea.

   No toisaalta näin RKP: n tarkoitus on liene yrittää kontrolloida maahanmuuttajien saamaa kuvaa Suomesta.

   Aika sairasta.

 8. Tällaisessa vapaassa demokratiassakin on omat piirteensä, sellaiset joissa demokratia toimii yskähdellen. Esimerkkinä tällä hetkellä RKP, pieni puolue, kuin häntä joka heiluttaa koiraa.

  1. On äänestäjiä ja ”äänestäjiä”. RKP:n vaikutusvalta ja painoarvo yhteiskunnassa menee läpi kaikkien organisaatioiden ja kansankerrosten, joskin paikallistuu voi voimakkaasti rannikolle ja vanhojen ja teollisuuskaupunkien sukuihin kuten Tampere, Mänttä jne..
   Se on hiukan eri asia kuin peruspersu, joten yksi rkp:läinen vastannee kymmentä persua vaikutusvallaltaan.
   Demokratialla on ihmeellinen ääni ja ”ääni ”.

   1. Pakkoruotsilla ja säätiöidensä suojelemisella on rasistinen kielipuolue saanut paljon pahaa aikaan ja se valitettavasti jatkuu, kunnes saadaan pudotetuksi kannatus prosenttiin.

   2. ”On äänestäjiä ja ”äänestäjiä”. RKP:n vaikutusvalta ja painoarvo..”

    Itseäsi edistysellisenä ihmisenä pitävä, elät harvinaisen kaukana menneisyydessä, ellet suorastaan impivaarassa.

    Onneksi sinulla, eikä yhdelläkään RKP: n kannattajalla ole kuin yksi ääni ja sehän vaikuttaa tuntuvan raskaalta.

    1. Kas, kun aina löytyy se henkilöön liittyvä tölvintä. Mutta eihän persuille ole opetettu lukutaitoa.
     Ei tämä sinua koske, koska et ole persu, ja näinollen ei ole hekilökohtainen.

     1. Mitäs tölvintää tuossa oli(

      Ymmärtääkseni pidät itseäsi edistyksellisenä, mutta aiemmasta kommentista päätellen elät jossain kaukana menneisyydessä vanhojen herra kansaa edustavien sukujen valtakaudella.

      Eikä sekään ole tölvintää kun pitää onnena ettei sinulla eikä RKP kannattajille ole kuin yksi ääni, kuten kaikilla muillakin..

      Tölvintänä voi sen sijaan pitää sitä ettei väitteesi mukaan PerusSuomalaisille ole opetettu lukutaitoa, mutta sehän ei koske henkilöitä,koska olet niin paljon muiden yläpuolella, ettei PerusSuomalaiset ole henkilöitä..

      Ja kyllä minä olen PerusSuomalainen, ylpeä siitä.

      1. Mika,- Samoin minäkin olen ylpeä perussuomalaisuudestani, joka on yksiselitteisyydessään aina suomen ja suomalaisten puolustaminen, niin sodan kuin rauhankin aikana ja jos näillä kriteereillä ei pääse näiden hyvä veli ja toverikommuunien jäseneksi, niin entäs sitten.

       1. ”Henkilö on yksityinen ihminen ja persoona”

       2. Luulisi, että, jos ei tiedä, mikä on henkilö, ei kykene myöskään ymmärtämään termiä ”henkilökohtainen”………..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *