Ruotsalaisten arvot joutavat sinne minne ei aurinkokaan paista.

Kun seuraa kotimaista politiikkaa säätytalon sisältä tai sen ulkopuolelle jääneiden osalta, niin muutamia huomioita siitä.

Ei varmasti kenellekkään ole jäänyt huomioimatta se, että RKP ja sen puheenjohtaja Henriksson on  nyt mukana sellaisissa pöydissä ja sellaisen kumppanin kanssa, jonka mieluimmin toivottaisi huit helvettiin ( PerusS ) ennen kuin yhteiseen hallitukseen.  Kovaa Jaakobin painia käy RKP, lähteäkkö mukaan ”mustapaitojen” kanssa, vai pitääkö jatkossakin yllään sen punaisen paidan jota neljä vuotta on päällään kantanut ja pakottaa Orpon kolkuttelemaan seuraavaksi Marinin ovea.

Varmasti Purralla on samat tuntemukset RKP.tä kohtaan kuin heillä persuista ja loppuun asti Purra uskoi kepun takin kääntyvän  TAAS  säätytalon ovien sisäpuolelle, jolla Ruotsalaisten vaaankielen asemakin olisi poistunut samalla.

Mutta sekin on varmaa, että Saarikko olisi halukkaasti nyt mieluimmin säätytalon sisäpuolella, kun pesemässä paskapyykkiään sen ulkopuolella ja jos minulta kysytään, niin ei se kepun oppositioon meno tule kyllä kepun kilpeä nykyisestä yhtään puhtaammaksi pesemään, päin vastoin, koska nyt olisi kerrankin ollut mahdollisuus päästä mukaan hallitukseen, jossa Alkiokin olisi päässyt oikeuksiinsa, mutta he halusivatkin  jatkaa yhteistä taivaltaa sosialistien kanssa nahkurin orsilla.

Mutta jos jotkut nyt ovat pettyneitä Orpoon, niin ne ovat vihersosialistit, koska Orpo on tehnyt suoranaisen pyhäinhäväistyksen ottamalla mustapaidat neuvotteluun hallitusohjelmasta, vaikka he olivat nimenomaisesti persuista varoittaneet maan julkikuvan vastaisina.

Vaikka nyt jotkut vielä uskovat että sinipunaa pukkaa, niin se ei ole Orpon papereissa vaihtoehto, se olisi katastrofi hänelle ja kokoomukselle ja olenkin vakuuttunut, että tämä sinimusta koalitio kyllä tulee maatamme johtamaan ainakin seuraavat neljä vuotta ja Orpo kyllä laittaa Ruotsalaistenkin arvohöpinät ruotuun, kun isänmaa etu sitä vaatii.

Sen voin jo nyt sanoa varmuudella myöskin, että seuraavat neljä vuotta tulee eduskunnan opposito ja heidän korporaationsa eduskunnan ulkopuolella yhdistämään voimansa, jossa he tekevät kaikkensa suomalaisen työn, yrittämisen ja kilpailukyvyn vastaista toimintaa koko asearsinaalillaan, vaikka hallitusohjelman kirjaukset olisivatkin myönteisiä kansantaloudellemme ja kantokyvylle. Se ei sosialistien ihmiskäsitykseen vaan sovi, että suomessa annetaan ihmisten päästä eteenpäin työllä ja yrittämisellä ilman yhteiskunnan jatkuvaa kontrollia ja holhousta siitä mikä heille on parhaaksi.  Yhteiskunnan tulee antaa mahdollisuudet, ei olla este vapaan markkinatalouden toimia kaikkia hyödyttävällä tavalla.

Orpoa ovat eräät tietyt piirit ja puolueet moittineen perussuomalaisten mukanaolosta säätytalolla, mutta Orpo sanoi, että nyt hallitusohjelmasta neuvottelevat vaaleissa menestyneet kaksi suurinta puoluetta, että näin demokratia toimii ja näin toteutetaan kansa tahtoa ja tehdään hallitusohjelma sen mukaan, mitä isänmaan, ei oma etu vaatii.

Nyt jo ennekuin yhtäkään varmaa sopeutustointa on ohjelmaan kirjattu, niin vihersosialistit huutavat että väärin sammutettu, mutta jos heidän tuhotun maan politiikalla olisimme jatkaneet, niin he olisivat polttaneet talon perustuksiaan myöden ja tanssineet sen raunuoilla viherhumppaa bensakanisterit kainalossa.

2 vastausta artikkeliin “Ruotsalaisten arvot joutavat sinne minne ei aurinkokaan paista.”

  1. Anna-Maja on yhtenäisyyttämme hajoittava ”Suomessa asuva ruotsalainen”, finländare, etnonationalisti. Saalistaja.

Kommentoi