Ruotsin kolmen kruunun ja Venäjän kaksipäisen kotkan varjosta Brysselin orjuuteen.

Kauhea parku ja hammasten kiristely on nyt käynnissä Brysselin renkien suunnalta perussuomalaisten suuntaan, kun heidän pitkäntähtäimen ohjelmajulistuksessaan seisoo ero EU.sta.

Minä olen eri mieltä puolueeni kanssa tästä aikataulusta ja sanon, että mitä nopeammin suomalaiset tämän orjakaleerin jättävät, sitä pienemmät ovat vauriot maallemme.

Nyt ei pidä piilottaa kynttilää vakan alle, vaan sanoa rohkeasti eron olevan ainoa vaihtoehto suomi nimisen kansallisvaltion olemassaolon säilyttämiseksi ja jos tämän vuoksi menetämme salonkikelpoisuutemme, niin olemme sen jo menettäneet ilman viittaustakaan EU-eroon

Eihän siitä mitään tule, jos hallituskipeys murtaa keskeisimmän tavoitteemme ja jos oppositio koittaa, niin voimme ainakin rehellisesti katsoa äänestäjiämme silmiin, kun emme myyneet tavoitettamme hetkellisen pikavoiton huumassa.

3 vastausta artikkeliin “Ruotsin kolmen kruunun ja Venäjän kaksipäisen kotkan varjosta Brysselin orjuuteen.”

  1. Ei ole hyvinkään pitkä aika siitä, kun maassamme Naton sotilasliittoon liittymistä kannatti kansalaisista vain noin 20%, kun nykyinen maailmanpolittinen tilanne asetti prosentit päivastaiseen asentoon. Joten jos ja kun EU menee jatkuvasti vain kriisistä kriisiin taloudellis/moraalisessa katsannossa ja yhteistä tulo,-ja verotuksellista fiskaaliunionia ajetaan kuin käärmettä pyssyyn, niin pitäisihän se ymmärtää, että lähes kolmeakymmentä jäsenvaltiota ei kyetä samaan kuplaan saamaan kuplaa puhkaisematta.
    Natolta saamme turvatakuut, pidetään EU vain kansallisvaltioiden muodostamana kauppaliittona.

  2. EU:n pitäisi olla itsenäisten maiden välinen vapaakauppaliitto kuten se alun alkaen pitikin olla. Sarvamaan höpinät ovat olleet samoja vuosikausia, hän on yhtä sokea EU:n suhteen kuin jotkut ovat Marinin suhteen.
    Eli ei mitään merkitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *