Sainpahan hyvät naurut näistä marisijoista.

Minäkin olen elämäni aikana nähnyt monen sorttisia mielenosoituksia ja marsseja, mutta nyt piti vielä tämäkin päivä nähdä, että mielenosoittajat vastustavat itseään.

Rasisti ei näytä tunnistavan rasistia itsessään ( vasemmisto )

Minä tunsin myötähäpeää tätä meluavaa roskajoukkoa kohtaan ja ajattelin, että on se harmi kun mielenterveyspalveluiden kynnys on niin korkealla.

Sääliksi kävi lapsukaisia, joiden huoltajat olivat heidät vieneet sinne säälipisteitä keräämään.

15 vastausta artikkeliin “Sainpahan hyvät naurut näistä marisijoista.”

 1. Osallistujia 0,2% väestöstä. Höyrypäät ovat aina marginaalin marginaalissa ja mitä kovemmin huutavat, sitä vähemmän heillä on asiaa.

  1. Uutisissa näytettiin tulipunaista Palefacea huutelemassa niitä näitä, huutonaurua 😅😅😅

    1. Ei ollut, eikä ollut muuta kuin vihaisen oloinen pale jolla on face 😅

 2. Ymmärtäähän sen, että se varmasti on vaikea tunnistaa ja tunnustaa sellaisen olemassaoloa, joka ei kouriin tunnu ja josta ei itsellä ole omakohtaista kokemusta. Ehkäpä perussuomalaiset miehet voisivat vaikka seuraavaksi kieltää naisen kuukautiskipujen olemassaolon, koska te itse ette menkkakipujakaan tunne.

  Hurjan vieras ja pelottava maailma tuo näkymättömien ja tuntemattomien entiteettien elävä todellisuus. Lanta sentään haisee tutusti omiin sieraimiin ja se on totta!

  1. Kappas Liisa on alentunut keskustelemaan idioottien kanssa. Vähän ounastelinkin ettei eiliseen uhoon voi luottaa.

   1. Älä huoli, Mika, olen vain täällä pitämässä huolen, ettette te jatkossa joutuisi kiinnittämään mitään huomiota myöskään siihen roskajoukkoon, jota mt-ongelmaisiksi kutsutaan. Mihinkäs sitä sitten lähtisit töihin?

    1. Liisa, jos sinä määrittelet mielenterveysongelmista kärsivät roskajoukoksi niin se on sinun valintasi, kun myös se, että linjaat jonkin puolueen kannattajat idiooteiksi.

     Kumpikin mainituista kertoo kuitenkin vain ja ainoastaan sinusta, ei kenestäkään muusta.

     1. Se, että ajatusleikkinä jatkan bloginavauksessa mainittua vähemmistöjen mitätöimistä ei itse asiassa kerro omasta arvomaailmastani mitään, vaan ideanani on vain herättää ajatuksia vertailun kautta, jotta toksinen maskuliinisuus ei tiivisty mustaksi rasismilietteeksi.

      1. Joopa joo…

       Melko klassista toimintamallia, mutta jatka ihan rauhassa keskenäsi.

       1. Siinähän sinä räksytät kuin housunlahkeeseen ripustautunut peräreikä.

       2. ”Siinähän sinä räksytät kuin housunlahkeeseen ripustautunut peräreikä”

        Kerrot taas vain ja ainoastaan itsestäsi, mutta jatka vaan, älä yhtään pidättele.

       3. Ehkä voimme kaikki olla vähän perseestä. Näin nimittäin mielessäni pienen elävän kuvan, jossa ihmis-hahmo käyskenteli Suomen ylikypsäksi taittuneen suven illansuussa — ja palattuaan vehmaisalta kierrokseltaan, havaitsee hän ulkoa jostakin pensaasta housunlahkeeseensa tarttuneen omituisen ilmestyksen.

        Tämä on aivan pieni, mutta reaalikokoinen elävä, ilmaa haukkova ja puhuva peräreikä. Se ei ole hyvä eikä huono, vaan täysin häiritsevä ja ällöttävällä tavallakin vatsassa kiertävä hetki ja kohtaaminen, joka muuttaa miehen maailman toiseksi kuin mitä se siihen asti oli hänelle ollut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *