Suomi oli täysin itsenäinen valtio vain 78 vuotta.

Voidaanhan sitä Suomen itsenäisyyspäivää juhlia vieläkin, mutta se on kyllä pahemmanlaatuista itsepetosta, sillä Suomen liittyminen EU.hun Tammikuun ensimmäisenä  päivä vuonna 1995 voidaan hyvällä syyllä nimittää itsenäisyytemme hautajais päiväksi.

Sillä mikäs se sellainen itsenäisyys on, jonka oma parlamentti on alisteisessa asemassa Unionin lainsäädäntävallalle.

Jokainen laki ja asetus joka eduskunnassa tehdään, joudutaan hyväksyttämään EU.ssa

Ja miltä näyttää Suomen tulevaisuus sitten tästä eteenpäin, niin huonolta näyttää siihen nähden, sillä vähän vähältä ja direktiivi direktiiveiltä meitä on hivutettu kuin huomaamatta yhä syvenempään EU.hun ja sen tien päässä hyvinkin pian odottaa liittovaltio, eli fiskaaliunioni yhteisine veroineen ja tuloineen.

Onhan se uskomatonta, että Suomalaisista ylivoimainen enemmistö (n.75%) haluaa tässä  EU.n hirttoköydessä roikkua ja kun fiskaaliunioni kaikkineen vihitään käyttöönsä, niin samalla sitten voidaan Suomen lippu lopullisesti laskea puoleen tankoonsa.

Suomen itsenäisyys alkoi 6.12.1917

Ja se päättyi 1.1.1995

 

12 vastausta artikkeliin “Suomi oli täysin itsenäinen valtio vain 78 vuotta.”

  1. Näkee ja kokeehan sen jo sokea Reettakin, että lihat on EU vienyt luun ympäriltä.

   1. Ihan yllättäen se punavihersakki näköjään, vaikka joku onkin levinaan kokkari.

 1. Suomen liittymiseksi EU.hun markkinoitiin turvallisuus kysymyksenä, mutta nyt kun olemme Naton jäsen, niin enään en näe tarvetta tähän ”kolhoosiin” kuulua.

  1. Suomessa EU:n kannatus on niin suurta, että eropuheet ovat lähinnä energian tuhlaamista.

   Tärkeämpänä pitäisin aktiivisempaa ja kriittisempää uutisointia EU: n koukeroista, mutta senkin suhteen on ongelma, ihmisten laiskuus lukemiseen.

   EU:ssa on paljon hyvää ja alunperin itse oli jopa erinomainen, mutta ikävä kyllä negatiivinen kehitys kiihtyy koko ajan, eikä Arvin esittämä Suomen itsenäisyyden menetys ole ollenkaan perusteetonta.

 2. Natonkin kannatus oli maassamme vielä ennen viimevuoden helmikuuta tuolla 20% hujakoilla, joten äkkiä se kannatus voi muuttua myös EU.n kohdalla kunhan tarpeeksi sekoilevat.

  1. Totta sekin ja onhan Suomessa hyväksytty väitöskirja Neuvostoliiton ikuisuuudesta, no kuinkas siinä kävi 😂

 3. No ei Suomi ole ollut täysin riippumaton.Kannattaa muistella Paasikiven-Kekkosen linjaa.
  Mutta sopisko Suomeen NatoUnkarin linja?

  1. En tiedä mitä se vaatisi että enemmistö kansasta kannattaisi eroa EU:sta. Muualla ollaan vielä tyytymättömimpiä unioniin, joten luultavasti EU hajoaa omaan mahdottomuuteensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *