Suomineidon uhkana on vasemmiston hurmahenkiset, suvaitsevaisto pyövelit.

Meistä perussuomalaisista meidän poliittiset vastustajamme, ennenkaikkea vasemmisto älymystöineen haluaa piirtää kuvaa tyhmistä, mitään ymmärtämättömistä, sivistymättömistä  junteista ja punaniskaisista rehupunteista, jotka syövät rautaa ja paskantavat kettinkiä.

Mutta yksi asia on ainakin mikä meidät erottaa vasemmistolaisesta isänmaallisuudesta ja edustimmepa mitä yhteiskunnallista asemaa hyvänsä, niin  perussuomalaiset eivät liity, ei vapaaehtoisesti eikä pakolla metsäkaartiin tai käpykaartiin, mitä nimeä nyt halutaan käyttää näistä vasemmiston ”vapaustaistelijoista”, kun suomineidon olemassaolo on uhattuna.

Ja nyt rauhan aikanakin nämä vasemmistoälyköt ja heidän punakaartinsa ovat uhka maallemme, kun alistavat  suomineitoa rajojemme takaa vyöryviä voimia ja sutenöörejä  miellyttääkseen.

Perussuomalainen on sellainen joka vastaa kun ei kysytä, kysyy kun ei vastata, ei vastaa kun kysytään.

Sellainen joka eksyy tieltä, huutaa rannalla ja vastarannalla huutaa  toinen perussuomalainen, metsä raikuu, kaikuu, hongat humajavat.

Tuolta tulee perussuomalainen ja ähkyy, on tässä ja ähkyy, tuonne menee ja ähkyy, on kuin löylyssä ja ähkyy kun toinen perussuomalainen heittää kiukaalle vettä.

Sellaisella perussuomalaisella on aina kaveri, koskaan se ei ole yksin ja se kaveri on  aina  perussuomalainen.

Eikä perussuomalaista erota perussuomalaisesta mikään muu paitsi kuolema ja poliisi.

15 vastausta artikkeliin “Suomineidon uhkana on vasemmiston hurmahenkiset, suvaitsevaisto pyövelit.”

 1. ”tyhmistä, mitään ymmärtämättömistä, sivistymättömistä junteista ja punaniskaisista rehupunteista, jotka syövät rautaa ja paskantavat kettinkiä.”

  Olen mielummin kaikkea mainittua kuin omastaan poikkeavaa mielipidettä hyväksymään kyvytön kansalaisfoorumeilla mesova höyrypää.

  On parempi olla avoimesti rasisti kuin orkesterissa äärivasemmalla komppaava basisti 🤣

  Kahvit juotu ja eiku kalaan.

  1. Eilen perkasin lähes 300 pientä affenta purkitettavaksi, oli siinä urakkaa ja nyt on sormenpäät hellänä pienistä piikkien aiheuttamista haavaumista.

   1. Olisivat saattaneet jäädä perkaamatta liuhuparralta vasemmistolaishurmahengeltä

    1. Niin se on vähän sellaista Matti, että kun ei raaski heittää pieniäkään affenia takaisin järveen, niin sitten sitä eilisenlaista urakkaa riittää jatkossakin.
     Isommat päätyvätki pannulle ja savupöntöön.

 2. Mediaa seuratessa vaikuttaa siltä että kaikki mitä PS suunnalta sanotaan se tyrmätään oikein asiantuntijan voimin Orpoa tukien. RKP Anna-Maja heiluttaa keppiä some PSlle.

  1. Niilo, median on vaikea hyväksyä sitä, että vihervasemmistolaisen toimittajien kommentit eivät PerusSuomalaisia liikuta, kuin myös sitä, että RKP ei sanele mitä saa ja mitä ei saa sanoa ja jos heillä on niin kova hinku määritellä hallitusneuvotteluiden kulku niihin voittaisit joskus vaalit.

 3. ”. . . vasemmisto älymystöineen haluaa piirtää kuvaa tyhmistä, mitään ymmärtämättömistä, sivistymättömistä junteista ja punaniskaisista rehupunteista . . .”

  Mitään tällaista ei ole lausunut ”vasemmisto älymystöineen” vaan Sinä itse.

  1. Höpö höpö, tuollaistahan vasemmistolainen älymystö(hassu ajatus) ja eräät kansalasfoorumien marginaalia edustavat höyrypäät ovat toistaneet vuosia.

   Melko huonosti pitää asioita olla seurannut jos tämän on missanut, vähän kalamies missaisi ahvenen kudun.

   1. Voinko kysyä Mika sinulta hassun kysymyksen: ahdistaako sinua ihmisen haavoittuvuus niin, että jos näet sellaista jossakin, sinun on pakko äkkiä peittää se/ esiin nousevat erilaiset äänet omalla vyörytykselläsi?

    No joo, minusta tuossa Helsingin Hepulla aika kaunis painotus ”sinä”-sanan käytössä, josta itselleni nousi mieleen se, mitä Matti Apunen aikanaan Aamulehden päätoimittajan ominaisuudessa kirjoitti:

    ”Sinä on maailman kaunein sana, sanojen jalokivi”.

    1. Liisa, ei minua ahdista yhtään ihmisten haavoittuvuus. Olen lähes kolme vuosikymmentä työskennellyt haavoittuvassa ja erittäin haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten kanssa, parissa, keskuudessa mutta ahdistaako sinua faktat ja suorapuheisuus tai se, ettei ihan kaikkea höttöä jaksa niellä, kun sitä on ihan riittävästi kuullut?

     1. Kiva lukea, Mika. 🙂 Minua eivät ”faktat” eikä suorapuheisuus ahdista, vaan ehkä sellainen kommunikaatiomalli enemmänkin kuurouttaa minua henkilökohtaisesti, kun kovaan tahtiin vyörytetään ja hyökkäillään toisten kimppuun, olen aika rauhaa rakastava persoona pohjimmiltaan kuitenkin 🙂

      1. No toiset kokevat toisin kuin toiset vaikkapa hyökkäilyn ja kaksoisstandardit ovat erittäin yleisiä.

     2. Mutta siis en tahdo tulla kenekään tielle, enkä ketään jarruttaa. Jatkakaa toki aivan sen mukaan mikä teistä tänään parhaalta tuntuu.

    2. ”Sinä on maailman kaunein sana, sanojen jalokivi”.

     ”Silsa” on äänteellisesti kauniimpi. ”Silta” vielä nätimpi. Siinä on mootsarttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *