Tää on viimeinen taisto, rintamaamme yht….

Viime hallituskaudella maahamme, kuten kaikkiin muihinkin kehittyviin ja osin kehittymättömiinkin maihin iski Korona ja sen lisäksi Venäjän hyökkäys Ukrainaan sai EU.sakin talousviisarit värähtämään pahasti pakkaselle.

Mutta vaikka Suomea nämä kaksi edellämainittua ”tautia” ravistelivatkin voimakkaasta, niin sen ei olisi pitänyt antaa vasemmistohallitukselle oikeutusta olla tekemättä mitään.  Taikka tekiväthän ne, velkaa otettiin niin että ranteita pakotti ja sitä roiskittiin jokaiseen niemeen notkoon ja saarelmaan, missä vähänkin omia sidos ja kannattajarymiä lymysi käsi ojossa hallituksen suuntaan.

Paradoksaalista onkin, että nyt kun Orpon hallitus on ollut vasta muutaman kuukauden ns. kuskin paikalla ja yrittää tämän edellisen vasemmistohallituksen pellossa elämisen jäljet siivota, niin eikös mitä, vasemmisto kiljuu että kuinka te kehtaatte puuttua köyhempien oikeuteen jatkaa elämistään kyykyssä ja kuinka te kehtaatte puuttua ihmisten perusoikeuteen olla tekemättä mitään.

Nyt kun hallitus on pakotettu ottamaan seuraavat neljä vuottakin noin 10 miljardin edestä uutta lainaa joka vuosi, niin nyt vasemmiston laidalla naureskellaan, että eikö sen velanoton pitänytkään loppua kuten Orpon hallitus lupasi.  Nämä vasemmiston älyköt talousnerot eivät näytä tajuavan, tai tajuavat kyllä mutta näyttelevät tyhmää, että uutta velkaa joudutaan ottamaan jotta vasemmiston aikaansaama talouden syöksykierre saadaan oikaistua tällä vaalikaudella ja seuraava nelivuotis periodi vasta tuo viivan alle plussaa, eli lihaa luun ympärille. Mutta sen edellytyksenä on,  että vasemmisto istuu silloinkin opposition orsilla huutamassa että kuinka te kehtaatte, mutta kehtaahan oikeistohallitus, kun maa pidetään hyvinvointiyhteiskuntana myös tuleville sukupolville.

Ainoa virhe minkä Orpon/Purran hallitus nyt voi tässä epävakaassa ja vallitsevassa taantumassa tehdä olisi olla tekemättä mitään, tai ehkä vieläkin suurempi virhe olisi lähteä peruuttelemaan hallitusohjelman kirjauksista ja säikähtää vasemmiston jokapäiväisiä vappumarsseja.

Vasemmiston hyvinvointivaltion mitta on ollut ja on yhä, että sosiaaliturvan tulee olla aina työntekoa kannattavampaa, tätä ideologista vääristymää hallitus nyt lähtee muuttamaan ja korjaamaan työ on parasta sosiaaliturvaa päätöksin.  Tottahan se vastustusta herättää niissä, jotka ovat iloisina tanssineet kyykky ryssää kohti Kelan otto-automaatin luukkuja.

Tää on viimeinen taisto raikaa tulevissa marssirivistöissä, mutta tää on viimeinen taisto myöskin hallituksella, että se lopettaa tämän AY.n pakkovallan yhteiskunnassamme, jos se ei sitä nyt tee, niin se jää tekemättä.

6 vastausta artikkeliin “Tää on viimeinen taisto, rintamaamme yht….”

  1. Kyllä Britannia ja Australia ovat sentään kunnon maita ja Ruotsikin oli. Siellä ajetaan vasenta kaistaa. Ja, kun vasenkätiset on tutkimuksinkin todettu huomattavasti lahjakkaammiksi kuin oikeakätiset.
    Ja, kun Li Andersson yllättää vasemmalla koukulla oikeakätiset pressatyrkyt kanveesiin ottamaan lukua laskea ett, två tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio , KONG !

  2. Sanotaan että Li Andersson on älykäs. Älykkyys on hyvä avu jos sitä käytetään kansan hyvinvoinnin luomiseen ja ylläpitämiseen, ja vaarallinen valjastettuna huonojen asioiden rakentamiseen ja vaalimiseen.

    1. Niin, oma mielipiteeni on, että vasemmistoliiton kanssa on hedelmällisempää tehdä yhteistyötä kun demarien kanssa, silloin tietää mitä saa, mutta demarit on yksiä perkeleitä, jotka iskevät aina puukon selkään kun on ensiksi kuvainnollisesti lyöty kättä päälle sopimisen merkiksi. Demarit pettää aina, on vienyt valtikan kepulta.

  3. Montakos oikeistohallitusta oli ennen Mariinin hallitusta kun Sauli lopetti valtionvarain ministerinä velkaa oli silloin n 60 miljardia terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *