Tämäkin päivä vielä koitti, että kiitän Sanna Marinia.

Nyt kun olen vähän miettinyt ( mikä on harvinaista ) sitä, että kenelle sen suurimman kiitoksen osoitan ja annan oikeistohallituksen mahdollistajana, niin suurin ansio eittämättä lankeaa äänestäjille.

Mutta ketä sitten on kiittäminen siitä, että äänestäjät tähän ratkaisuun päätyivät, niin yllätys yllätys, en kiitä siitä Orpoa enkä Purraa, vaikka suuri ansio heille kuuluukin, kiitän ennen kaikkea Sanna Marinia, joka kansan kahtiajaon  airueena ja ”mannekiinina” avasi kansalaisten silmät näkemään, että millään muulla kuin yhteen hiileen puhaltamalla pieni kansakunta ei tule säilymään ns.hyvinvointivaltiona.

Marin lokeroi kansan hyviin ja pahoihin ja oikeassa oleviin ja vääräuskoisiin ja jos et äänestä sosialisteja, niin olet yhteiskunta vastainen ja sinimusta fasisti.

Onneksi Suomen kansa on jo sen verran medialukutaitoista, että ei tällainen vihapuhe enään uppoa vasemmiston toivomaan hyvään maaperään.

Nyt sitten kun oikeistohallitus on kasattu ja ohjelma aloittamista vaille valmis kuin Savolaisten työmaalla, niin vasen laita keskushyökkääjineen uhkaa ottaa kaikki lailliset ja laittomat keinot käyttöönsä oleskeluyhteiskunnan jatkumoksi.

Nyt patistaisin kyllä työministeri Satosta kiirehtimään hallitusohjelmassa olevien lakko ja työrauhapykälien jouduttamiseksi, vaikka eihän vasemmisto silloin varsinkaan demokratiaa kunnioita, kun heidän omat norsunluutorninsa on uhattuna.

Mutta jos punaiset aikovat yhteiskunnan uhollaan ja lakkoiluillaan pysäyttää niin olen sitä mieltä, että lakkoilkoon ja huutakoon vaikka itsensä ennenaikaiseen hautaan, sillä jos nyt anarkian annetaan sanella ehdot kuinka parlamenttaarisen enemmistön tulee taipua vähemmistön tahtoon, niin silloin kyllä voidaan sanoa että vaalien tuloksella pyyhitään perseet.

33 vastausta artikkeliin “Tämäkin päivä vielä koitti, että kiitän Sanna Marinia.”

 1. Punaiset ja valkoiset 1928 ja siihenkö ollaan tulossa. Nyt pitäisi huolehtia tarkkaan kaikkien mukana pysymisestä.

  1. Niilo, kovasti demokratiasta katkeroituneet punaiset juuri tuollaista kehitystä tavoittelevat.

   No historialla on taipumus toistaa itseään.

 2. Eiköhän nyt olis korkein aika alkaa hallitus työ ja lopettaa oppositio politiikka
  Eripuolueet tekee opposition asioita nyt tuntuu että hallituksessa on oma oppositionsa terv tepivaari

 3. Voit arvi jatkossakin kiittää, kun tuo räksytys näkyy jatkuvan edelleen.

 4. No jospa otat asiat niinkuin pitää etkä tee koko ajan oppositio politiikkaa joksi tuollaset voi tulkita
  Minä en ainakaan räksytä missään kohtaa terv tepivaari

   1. En ole niin edes luullut että koskisi sanoin tuon ettei kenellekkään edes tulisi mieleen tuollasta
    Eivät ne koske juhak takaan terv tepivaari

 5. Ajatonhan tuo ilmiö on, että kun politiikkaa viedään yhteen suuntaan niin seuraava aalto kääntyy toiseen.

  Marin olisi voinut saada toisen hallituksen aikaan, mutta olisi pitänyt rakentaa enemmän siltoja ja polttaa vähemmän.

  1. K.E.
   Kulttuurimarxistinen talousfoorumi ei olisi kiitellyt, jos Marin olisi mennyt kansallisvaltion säilyttäjien kanssa hallitukseen, vaikka varmaan monikin demari oli ihmeissään.

 6. Ainoa asia minkä nykyinen hallitus on saanut aikaan on se, että painui ensi töikseen kesälomalle. Eihän niihin töihin kiire ole :). Missähän muussa työssä pidetään kesäloma etukäteen ?? Huomaa muuten näilläkin palstoilla miten keltainen neste on noussut persujen ohimoiden väliin. Muuan Arvikin väittää osa-aikatyötä tekevien olevan sosiaalipummeja. Voi hellanlettas sentään. Oliskohan työnantajilla mitään syytä siihen, että osa-aikatyötä teetetään. Väitän, että suuri osa osa-aikatyötä tekeviä haluaisi kokopäivätyötä mutta kun eivät vaan saa…Arvin mielestä työntekijän oma on syy. Näin ”työväenpuolueen” kannattaja näkee asian. Aikamoista…

  1. Jos et Iivo ole tiennyt, kesälomat pidetään kesällä ja niitä ei siirretä poliittisen potaskankaan takia talvelle.
   Se, että loma-aika tuli kalenterin mukaan on ihan normaalia ja hallitus voi aloittaa toimintansa syksyyn mennessä ihan normaalien toiminta-aikojen puitteissa.
   Eipähän Marinin sakkiakaan saatu kesken lomien töihin, vaikka koitettiin.

   1. On myös ihan kynä huomata, että koko ”kesäloman” ajan ovat ministerit sovitusti olleet työtehtävissä.

    Kun eduskuntakin on istuntotauolla niin ei sielläkään kovin paljon kukaan tekemään pysty, mutta mitäpä näistä pienistä.

    Vasemmistoministerit eivät ole koskaan pitäneet lomaa, ovat kansainvälisiä asioitakin hoidelleet velvollisuuden tunnossa kännissä puhelimella ja joskin jopa niin kännissä, että kannettu hotellihuoneeseen 😂😂😂

 7. Arvi kirjoittaa: ” ,kiitän ennen kaikkea Sanna Marinia, joka kansan kahtiajaon airueena ja ”mannekiinina” avasi kansalaisten silmät näkemään, että millään muulla kuin yhteen hiileen puhaltamalla pieni kansakunta ei tule säilymään ns.hyvinvointivaltiona.”

  Sitten hän alkaa puhua ”punaisista ja valkoisista”. Yhteen hiileen puhaltamista todellakin, yritetään puhaltaa tuhkat toisten silmille.

  1. Eikös tämä varsin osuva kuvaus selitä miksi Arvi puhuu punaisista ja valkoisista?

   ”Marin lokeroi kansan hyviin ja pahoihin ja oikeassa oleviin ja vääräuskoisiin ja jos et äänestä sosialisteja, niin olet yhteiskunta vastainen ja sinimusta fasisti.”

   Kävihän Marin ihan Amerikassa asti suu vaahdossa saarnaamassa vastakkainasettelun ilosanomaa ja juuri eilisnä hän taisi tuomita vääräuskoiset naiset helvettiin, joka sekään ei jaksa yllättää.

  2. Kyllä tuo kahtiajako ja tuomitseminen tulee Marinilta hyvin yksiselitteisesti

 8. Arvi itse kirjoittaa:
  ”Mutta jos punaiset aikovat yhteiskunnan uhollaan ja lakkoiluillaan pysäyttää”
  Kyllä hän ihan itse lokeroi.
  Hieman paradoksaalista kirjoittaa miten nykyhallitusta kannattivat ne jotka haluavat puhaltaa yhteen hiileen toisin kuin ne pahuksen ”punaiset” eli noin puolet kansasta.

  1. Ymmärrän pointtisi, mutta jospa nyt halutaan käyttää poliittista muistia, joka tosin on varsin lyhyt niin kyllä se kovaäänisin polarisointi ja vastakkainasettelu on tullut sieltä vasemmalta, jota kait voidaan punaiseksi kutsua.

   Tämän toki voi ja saa kieltää, mutta siinä tapauksessa kannattaa jonkun verran käyttää aikaa uutisointiin vuosien varrelta ollakseen asiasta varma.

  2. Arvilla on hieman vilkas mielikuvitus, kun hänen kirjoittelustaan saa sen vaikutelman, että Suomen valtakuntaa hallitsee persut ja heidän mielipiteensä ”pelastaa” isänmaamme. Ennen vaaleja olivat niiiiiiiin työväenpuolue. Mutta nyt onkin eri sävel työväestön ja eritoten työttömien suhteen..No hallituksen ”kunhan jaksavat alkaa työnsä” toimien seurauksena helvetin pitkät leipäjonot ja samoin jonot toimeentuloluukuilla.Tämän hallituksen myötä tervetuloa helvettiin..

   1. Iivo, miten ihmeessä niitä leipäjonoja voi enää edes olla, kun vasemmistohallituksella oli 4 vuotta kaikki valta moiset poistaa ja syömävelkaakin ottivat ihan urakalla.

    Paljonkos muutoin Marinin hallitus kotimaisiin leipäjonoihin rahaa laittoi, vai laittoiko?

   2. Eurosta, tuosta helvetinkoneesta pitäisi päästä eroon ja ehkä unionistakin. Islannissa ja Norjassa tyypillinen työttömyys on ollut nelisen prosenttia. Korona-aika vaivasi Islannin matkailua, mutta suhdanteissa joustava valuutta nopeuttaa toipumista.

 9. Tiettyyn ideologiaan kuuluu henkilöpalvonta, ja paremman puutteessa sellaiseksi käy keski-ikäinen nainen: – joka leikkii olevansa myöhäisteini ja joka saavuttaa huomiota ulkomaita myöten ”murovarkaana”, bilekuningattarena, sosialistina, joka kuuluu rikkaiden poikien hyvävelikerhoon, mallifeministinä, joka jättää miehensä katsomaan pariskunnan pientä tyttöä kun äiti on joraamassa, mallifeministinä joka osaa ulkoa radikaalifemmojen sloganin ”helvetissä on tietty paikka naisille, jotka eivät auta toisia naisia”, mallifeministinä joka muiden länsifeministien tapaan auttaa mieluummin islamin patriarkaattia jatkamaan naistensa alistamista ja sortamista kuin auttaisi islaminuskon naisia pois sorron alta. Islaminuskoisilla naisilla kun on oikeus pukeutua miestensä määräämällä tavalla sekä oikeus muutettuaan länsimaihin pysyä poissa länsifeministien dominoimilla paritteluarkkinoilla. Listaa voisi kai jatkaa…

  1. Pöljältä vaikuttaa feministien meininki. Älyltään heikot feministit eivät honaa että heitä käytetään hyväksi kansallisvaltioiden hävittämisessä.

 10. Ei täällä kannata näiden per…n ”turha tappuraisten” kanssa kinta. Tehdään me muut oikeita juttuja niin pelastetaan itsemme ja Suomi konkurssilta.

  1. Karjalainen, onko siellä marginaalin marginaalissa, joku muukin sinun lisäkseni, vai miksi käytti ”me”?

   1. ”Karjalainen, onko siellä marginaalin marginaalissa, joku muukin sinun lisäkseni, vai miksi käytti ”me”?”

    Karjalainen on ottanut neuvoistanne vaarin ja katsonut peiliin. Ehkä nähnyt itsensä kahtena.

 11. Marinin hallitusta ei tule kyllä ikävä koskaan. Koronarajoituksien hintaa maksetaan edelleen. Kauppasuhteet itään tuhottiin ja haettiin sotilasliiton jäseneksi vaikka oltaisi voitu pysyä puolueettomina ja valita Sveitsin tie. Suomen huonoin hallitus ikinä.

  1. John, Suomi ei ole ollut puolueeton maa enää vuosikymmeniin, mutta sotilaallisesti liittoutumaton maa Suomi oli, kunnes omaksi eduksemme meidät hyväksyttiin Natoon.

   Marinin hallitus ei tuhonnut kauppasuhteita, itään, sen teki Putin ja vain ja ainoastaan Putin.

   Siitä olen samaa mieltä, että Marinin hallitusta ei tule ikävä ja mikä tahansa hallitus on tason nosto.

  2. Ei mielestäni voitu olla puolueettomana, koska Putinin päähänpinttymissä Suomi kuuluu Venäjään. Putin oli jo vallannut tukikohtia Suomen maaperällä kiinteistöostojen kautta.

   Arvelen, että hyökkäyksen Suomeen piti alkaa Ukrainan antautumisen jälkeen.

 12. En nyt lähde tässä ruotimaan muutaman kommentoijan väittämiä minusta ja sanonkin vain, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *