Trumpin pelko on viisauden alku ja rauhan tae.

Yhdysvaltain  kongressin uudeksi puhemieheksi pitkän väännön jälkeen on valittu ”Trumppilainen”  Mike Jhonson.

Itselleni tämä valinta ei saa aikaan sydämmentykytyksiä, sillä se vain tasoittaa tietä  entisestään Trumpin nousulle ensivuoden vaaleissa takaisin Valkoisen talon isännäksi isännän paikalle..

Mutta siitä minä nautin kuinka Suomen koko mediakenttä, joka on voimakkaasti kallellaan Yhdysvaltain epädemokraattisen puolueen suuntaan, että kuinka se nyt kiemurtelee kuin mato koukussa tämänkin valinnan jälkeen.

Suomessa käydään presidentin vaalit ennen Yhdysvaltojen vaaleja, jotka ovat noin vuoden kuluttua, niin suotavaa olisi tietenkin että mahdollinen tuleva presidenttimme jo nyt ja myös valintansa jälkeen pitäisi mölyt mahassaan Trumpin saatanallisuudesta.  Sillä hyvä kello kaus kuuluu, paha kello vieläkin kauemmas.

Amerikkalaiset valitsevat itselleen presidentin ja jos ja kun mitä suuremalla todennäköisyydellä se on Trump, niin pareet on ajatella ensin mitä sanoo, ettei yht`äkkiä sano mitä ajattelee.

Yhdysvallat on meidän tärkein yhteistyö kumppani, niin sodan kuin rauhankin kysymyksissä, joten suotavaa olisi että päättäjämme ei mestaroisi eikä esiintyisi tuomarina eikä lääkärinä Amerikan suuntaan, olipa siellä sitten tuleva presidentti  ( Trump ) minkä makuinen tai hajuinen hyvänsä ja vaikka hän ei omia viittä aistiamme  miellyttäisikkään.

14 vastausta artikkeliin “Trumpin pelko on viisauden alku ja rauhan tae.”

  1. Nämä rikossyytteet joiden kohteeksi Trump on nyt joutunut, niin täytyy olla kyllä sokea Reetta jos ei näe niitä ajojahdiksi ja tavoitteeksi estää Trumpin nousu takaisin Valkoiseen taloon.
   Taitaa siellä Baidenin taustalla se todellinen jallu luurata korruption hahmossa.

   1. Oletko nyt täysin sokea ? Varmaan trumppeli voitti vaalitkin. Ja eihän se tumppeli aiheuttanut Capitolin mellakkaakaan, eikä nainut ja lahjonut vierasta valehtelemaan. Todettu syylliseksi kiistatta.

    1. Otolliseen maaperään näyttää nämä epädemokraattisen puolueen valheet uponneen.

     1. Arville valitettavasti osa noista on jo todistettu oikeudessa todeksi ja loppujen osalta veikkaan, että pääosasta tulee tuomio – jopa trumppelin itsensä nimittämiltä tuomareilta..
      Trumppeli on rikollinen eikä siitä muuksi muutu.

 1. Oli Trump rikollinen (joo) tai ei, on siinä totta että meidän on toimittava USA:n johdon kanssa yhteistyössä.

  Kuten olen tuhat kertaa sanonut, on helppo nähdä miksi Trumppia äänestetään. On helppo ymmärtää sitä. Se ei tee hänestä vähemmän ikävää ihmistä, mutta on paljon järkevämpää ajankäyttöä kuin puhdas panikointi.

 2. Eipä noihin USA:n vaaleihin kovin paljon voi täältä lumipeitteen saaneesta saaresta Suomen länsirannikolta vaikuttaa, joten taidan keittää kahvit.

 3. Voi vain toivoa, että tämäkin johtaa tumioon.

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009958599.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

  ”Coloradon Denverissä alkoi maanantaina oikeudenkäynti, jossa kuusi kansalaista yrittää estää entistä presidenttiä Donald Trumpia asettumasta osavaltiossa ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

  Kyseessä on useassa osavaltiossa käynnistetty hanke, jossa vedotaan Yhdysvaltain perustuslain 14. lisäyksen kolmanteen kohtaan, jonka mukaan kapinaan osallistunut henkilö ei voi asettua ehdolle vaaleissa.”

 4. Trump on ääliö mutta Arvi on siinä oikeassa ettei sitä pidä täältä alkaa huudella.

 5. Donald Trump oli presidenttinä mies paikallaan. Hän oli konservatiivisen korjausliikkeen keulakuva ja etupäässä tämä.
  Hän neuvotteli Putinin kanssa, mutta revolveri taskussa. Kysymys kuuluu olisiko Putin uskaltanut hyökätä Ukrainaan, jos Donald olisi ollut presidenttinä.
  Donald on kuitenkin tehtävänsä tehnyt ja hän saa mennä.
  Paitsi jos Ukrainan sota on loppunut, kun USA valitsee uuden presidentin. Tämä varauksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *