Turhaa on kauhalla vaatia, jos on lusik………………..

Tuli eilen seurattua itsenäisyyspäivän juhlintaa, tai sanoisinko riehuntaa Helsingin kaduilla televisiosta käsin.  Itse olen niin laiska ihminen, että vapaa-aikaani en ole vielä tähän ikään mennessä lähtenyt millekkään rauhanmarsseille saatikka mielenosoitusmarsseille tuhlaamaan, jonnin joutavaa touhua.

Mutta sen voin sanoa vaikka en paikalla ollutkaan, että kun sanotaan että hulluuden ja viisauden raja on veteen piirretty viiva, niin näiden jotka riehuivat ”Natsit pois Helsingistä” tunnusten alla, niin siinä kyllä näin itse yksinkertaisena tahkonkääntäjänä uskallan sanoa, että se raja heitti kyllä melko reippaasti  heidän kohdallaan sinne huulluuden tontille.

Minulle tuli sekin mieleen kun näitä ”Natsinkarkoittajia” katselin ja kuuntelin, että heille on taittu syöttää jonkinsortin sienikeittoa ennen kokoontumistaan, josta oli seurannut hallusinaatiollinen joukko transsi.

Itse olisin turvallisuudesta vastaavana ottanut matkaan tykin(vesi) jolla olisin ruiskuttanut hihhuleiden niskaan raikasta vettä, kyllä siinä äidin pikku mussukat olisivat äkkiä lähteneet viipottamaan kotia kohti, jossa äiti olisi voinut  lapsukaisten vaipan vaihtaa ja vielä niistä räkä pois heidän poskeltaan.

Demokratiassa tällekkin kuulemma on paikkansa, mutta minulle ainakin riittää vaaleissa äänestäminen, en lähde jos vaalien tulos ei miellytä, niin  meluamaan ja huutamaan pettymystäni kaduille.

Natsit pois Helsingistä huudetaan kitapurjeet punaisena, mutta uskoisin kuitenkin että Helsingin kadut olisivat nykyistä paljon turvallisemmat, kun tämä lapsilauma palautettaisiin vielä toviksi hiekkalaatikoilleen leipomaan hiekkakakkuja ja hokemaan että, älä tule paha kakku, tu………….

21 vastausta artikkeliin “Turhaa on kauhalla vaatia, jos on lusik………………..”

 1. Kyllä vähän hullu saa olla kunhan ei ole tyhmä se noista elo plus muista kapinoista terv tepivaari

  1. tepi,- Minusta niin hulluus kuin tyhmyyskin osuivat nyt kyllä samaan pakettiin. ( ”Natsit pois Helsingistä”)

   1. No tuo onkin vain sanonta siinä vaan on eroa kun on hiukan hullu taikka tyhmä

    Hulluudesta voi parantua tyhmyydestä sellasta paranemista ei ole se ei muuta tee kun lisääntyy terv tepivaari

 2. Täällä näyttää olevan natseja, kun joitakin kommentteja seuraa, hyi helvetti.
  Itsehän ovat kiihottoneet sekalaisen seurakunnan vastaleiriin.
  Siellä natseissa oli sold of..o- porukkaa ym. ku-klux-klanin hiippalakkeja ja erittäin lähellä puoluekenttää-ilmankos !

  1. Lehtitietojen mukaan ainoastaan nämä natsien karkoittajat olivat joukolla joutuneet ”pahnoille”, muissa marssiaporukoissa ei virkavaltaa vastustettu. Otahan nyt Heikki ne punaiset kakkulat pois silmiltäsi, niin näet totuuden.

   1. ……nyt nämä räkänokat huutavat että poliisi käytti liian voimakkaita otteita heitä kohtaan.
    Tutti näiden suuhun paremmin vielä sopisi.

  2. Älä viitsi jauhaa paskaa hk.
   Ainoat rikolliset olivat nuo punafasistit väkivaltaisen mellakoijat.
   Ei kukaan muu.

  1. Heikki,- Minä olen siinä mielessä vielä terve ainakin silmieni osalta, että en klaseja tarvitse.

 3. Äiti Teresaa pyydettiin sodanvastaiseen mielenosoitukseen. Hän kieltäytyi ja sanoi:” Jos järjestätte mielenosoituksen rauhan puolesta, siihen kyyllä osallistun.”

 4. Olihan se surkuhupaisaa seurata kuinka nämä natsien vastustajat eivät saaneet omaa mielenosoitustaan edes liikkeelle, kun jo joutuivat keskenään tappeluun.

  ”Itsehän ovat kiihottoneet sekalaisen seurakunnan vastaleiriin.”

  Totta kai muissa on syy, kun vasenäärilaita rähinöi ja kieltäytyy noudattamasta poliisin määräyksiä.

 5. Minä olin siinä käsityksessä, että natseja ei ole Helsingissä ollut sitten 1940 -luvun, mutta kait ne laskeneet Pisa tulokset näkyvät tässäkin. Keskenkasvuiset eivät osaa lukea, eivätkä näin ollen tunne historiaa.

 6. Onhan se nyt koomista kun ensun mennään polleina uhoamaan ja sitten itkettää kun poliisi tekee työnsä.

  Jos perse ei kestä merivettä, älä lähde purjehtimaan.

 7. Kommunismi on siinä mielessä ihmisystävällinen uskonto, ettei tarvitse koskaan katsoa peiliin. Aina on vika muissa ja muualla. Sic!

 8. On täysin mahdollista, että sekä 612-porukassa että niiden vastamielenosoituksessa on molemmissa joukossa täysiä idiootteja.

  Ongelma on että jos haluat vastustaa väkivaltaista aatetta olemalla itse vieläkin väkivaltaisempi, se on vähän kuin hoitaa tauti tappamalla potilas.

 9. Suomessa ei olisi ongelmia, jos Impivaaran persuleirin ympärille rakennettaisiin 5 metrin sähköaita.
  Me muut saisimme väitellä ja vääntää kättä rauhassa, nauraisimme ja ottaisimme ”tinkuurat” päälle.

  1. Että sellasta tällä kertaa, keitähän ”te muut” sitten oikein olette?

   Mahdatko saada paljonkin kaltaistasi seuraa ?

   1. Onhan näitä väkivaltaisia punafasisteja ja vastaavia anarkisteja HK:lle seuraksi…

 10. Heikki, olet väärässä. Ei siinä etteikö joissain kaheleimmissa kansallismielisissä olisi tapauksia jotka ovat äärimmäisen paha ongelma – vaan siinä että yhteiskunta siitä rauhoittuisi kun heistä päästäisiin.

  Vasemmistosta kuuluu jo ääniä jossa vaaditaan juutalaisten kansanmurhaa. Ei se johdu siitä että kadulla on natseja, vaan siitä että he ovat, noh, hulluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *