Turismilla Suomi nousuun.

Tällä hetkellä sota ja sodat ovat hallitsevina politikoiden puheissa ja medioiden sivuilla  ja sitä kautta ne syöpyvät ihmisten jokapäiväiseen elämään pelottavana ja uhkaavana ja nyt kun meidän omakin itärajamme vuotaa kuin seula, kun itsenäinen valtio on alistunut vasemmistolaisten ihmisoikeusjuristien ja oikeuskanslereiden läpitunkevassa hyvyydessä laskemaan aseensa ryssän tahdon mukaisesti.

En tiedä, mutta minun oikeudentajuuni ei mahdu se, että tänne voi tulla kuka hyvänsä ja mistä maailmankolkasta hyvänsä meidän ylellisen sosiaaliturvan houkuttamana ja sitä emme voi estää siksi, kun taikasana sesam aukene lausutaan rajaviranomaisten korvaan, niin johan löytyy soppaa soittajille.

Minusta tällaisia verkkoaitoja on aivan turhaa pystytellä rajanylityspaikoille, pareet olisi laittaa puolustusvoimat miehistöineen vartioon, varustuksenaan rynnäkkökivääri.  Ja lisäksi varoitukseksi kylvää pitkälle rajallemme miinakenttä, sen luulisi innokkaimman turistinkin ymmärtävän, että tekevät sen omalla vastuullaan.

Hallitus ja eduskunta on korkein lainlaatija ja toimeenpanija maassamme, mutta yksi näkyy olevan joka hallituksen toimeenpanovallan ylittää ja se on joku vasemmistolainen virkaheittiö Puumalainen.  Minä jos saisin päättää, niin pudottaisin hänet ikkunasta, ensiksi ensimmäisestä kerroksesta ja jos vielä senkin jälkeen jatkaa toimintaansa, niin korotetaan kerroksia niin pitkään, että houreet loppuu.

9 vastausta artikkeliin “Turismilla Suomi nousuun.”

 1. Arvostan avointa demokratiaa ja oikeusvaltioperiaatetta äärimmäisen korkealle, mutta kun niiden toteutumista valvoo perustuslaki ja ihmisoikeusfundamentalisti niin se on kuin avustettu itsemurha molemmille.

  1. Kyseinen Puumalainen sai muutoin virkansa Tuija Braxin esittelemänä ja Tarja Halosen nimittämä.

   Mikä olisikaan voinut mennä pieleen…

   😈

   1. Kun vasemmistohallitus saatiin oppositioon ruikuttamaan, niin jäljelle jäi kuitenkin heidän virkakuntansa, joita olivat toverihengessä nimitelleet ministeriöihinsä kukin vuorollaan.
    Joten kaksi kiveä on käännettävä, ennenkuin ministeriöt pääsevät toteuttamaan nykyhallituksen tahtotilaa ilman kapuloiden heittelemistä yhteiskunnan rattaisiin.

    1. On aivan selvää, että järjestelmää tulisi tältä osin korjata.

     Kun yksi väärä henkilö väärässä paikassa on uhka koko maalle.

     1. Kyllä tällaisessa tilanteessa oikeusperustan arviointi pitäisi olla useamman kuin yhden henkilön tulkinnan varassa.

 2. ”Muita vaihtoehtoja ei ole”

  Valtiovarainministeri Riikka Purra kirjoittaa sosiaalisen median kanavillaan kiristyvästä tilanteesta. Purra vakuuttaa, että Suomeen kohdistuva painostusyritys on hyödytöntä.

  – Keinot kyllä löydetään. Suomea ei voi painostaa. Sen, mitä mieltä olen pahimmillaan tuhoisasta, irrationaalisesta ja moralistisesta sinisilmäisyydestä, olen kertonut sadat kerrat. Huutomerkein ja ilman. Kyllä te tiedätte.

  – Nyt sanon vain, että näistä ei-niin-yllättävistä mutkista huolimatta keinot kyllä löydetään. Toimivat ja vaikuttavat keinot. On aivan pakko eikä muita vaihtoehtoja ole, Purra kirjoittaa.”

  Huom.ei niin yllättävistä mutkistaa…

  https://www.suomenuutiset.fi/purra-itarajan-tilanteesta-suomea-ei-voi-painostaa-keinot-kylla-loydetaan/

 3. On muutoin jännää juttu, että Viro joka kuuluu ihan samaan EU:hun kuin Suomi, on sitoutunut ihan samoihin kansainvälisiin sopimuksiin kuin Suomi ja noudattaa oikeusvaltioperiaatetta voi yksinkertaisesti olla päästämättä Venäjältä tulevia sosialiturvapaikanhakijoita maahan.

 4. Aidan ylläpito on verrattain paljon halvempaa kuin tuhannen asemiehen. Luotan kyllä siihen että miehet paikalle saadaan kun tarve vaatii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *