Uskotteko….vai valehtelenko lisää.

Minulla ei nyt ole tähän blogiin esittää mitään ”kättäpidempää” ja joudutte nyt tyytymään siihen ja tekemään oman arvionne siitä, että laskettelenko pelkkää lööperia vai pidättekö minua sananimittaisena miehenä.

No, olin tässä Joensuussa asioimassa ja täydentämässä rauhanajan varmuusvarastojani, kun olen niitä kuluttanut kellaristani, kun sota vain yhä antaa odottaa itseään.

Ja siinä sitten uteliaisuudestani poikkesin myöskin aistimassa vaalimökkien tunnelmia ja vaikka taidan ollakkin vähän jäävi arvioimaan, niin kyllä se väki näytti enempi parveilevan persujen kopin ympärillä, liekkö syynä paremmat tarjoilut vai hengen ravinto.

Mutta törmäsin myöskin kolmeen aikaisemmin kokoomusta äänestäneeseen mieheen ja kertoivat nyt äänestävänsä persuja, koska silloin saa mitä tilaa ja kokoomuksessa se ei enään näin ole.

He kertoivat olevansa pääkaupungista ja nyt mökkilomalla Pohjois- Karjalassa ja sanoivat olevansa kaikki perussuomalaisen haittamaahanmuuton allekirjoittavia ja vaikka pääkaupungissakin on Atte Kaleva joka edustaa kokoomuksessa muutaman muun tavoin ”persulinjaa” maahanmuutosta, niin siinä menee kyllä ääni ikäänkuin hukkaan, koska kokoomuksen puoluejohdon linja maahanmuuton osalta on 1/1.teen vihervasemmistolaisen ”ihmiskäsityksen” kanssa.

Miten paljon näitä ”loikkareita” nyt sitten on, niin sitähän ei kukaan tiedä ja onko niillä vaalitulokseen kuitenkaan ratkaisevaa merkitystä ja kun sanoin heille että Ville Rydmankin sitten siirtyi meille, joka tunnetusti on maahanmuuttokysymyksissä ollut perussuomalaisten linjoilla, niin veikkasivat että Ville tulee viemään muuassaan äänestäjiä kokoomuksesta persuihin.

t.karjalasta kajahtaa.

6 vastausta artikkeliin “Uskotteko….vai valehtelenko lisää.”

  1. Uskon maahanmuuton lisäävän ongelmia ja se näkyy jo hesassa eikä maahanmuutto sellaisenaan auta työvoimapulaan. Esim jos yksi työllistyy niin se suuri perhe on sosiaaliturvan varassa koska pieni palkka ei riitä ylläpitoon joten ongelmat lisääntyvät.

    1. Kyllä, ja kun se on negatiivista kantokyvyllemme kaikilla, siis kaikilla hallinnonaloillamme, turvallisuudesta opetukseen, sosiali,-ja terveydenhoidosta puhumattakaan.,
      Se on merkillistä kun sanotaan, että persuilla ei ole muuta karsimisen kohdetta kuin haittamaahanmuutto, niin siinä kuitenkin puhutaan vuositasolla miljardeista, että ne eivät suinkaan ole mitään kynnysrahoja ja tämä höveli maahanmuuttopolitiikka jota nyt toteutetaan suomessa, niin se on suuri tekijä myöskin moraalisessa katsannossa kantasuomalaisten oikeusturvassa.

  2. Minulle nousi samaisella Joensuun reissulla hymynkare suupieleen, kun viereisellä keputeltalla juhlistettiin puolueen nousua yli 10%

  3. Oikeusistuimet ruuhkautuvat tässä vihreistön ihmiskokeessa, missä erilaiset kulttuurit törmäytetään keskenään.
    Kohta jätetään tappoa pienemmät rikokset tutkimatta.
    Kohta perussuomalainen oikeusvaltio on muisto vain. Rikolliset hyödyntävät tilanteen kaikkine kykyineen.
    Kansalaisille on myönnettävä aseenkantolupa oikeuksiensa puolustamiseksi USA:n mallin mukaan.

  4. Olen huomannut samaa Tampereella – persut keräävät väkijoukkoja. Vaan on heidän tarjoilukin parempaa.

    Vasemmistoa voi kehua Tampereella siitä että ovat sitkeästi muita pidempään ja kovin energisesti.

    Moni muu perinteinen puolue on paikalla semmoisella ”viranomaisen innolla”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *