Punaiset peloittelevat ihmisiä vauvasta vaariin Vaalien alla!

Katsokaapa tämä Karjalaisen ilmoitus ja sitten mitä se totuus oikeasti on. Kun on 4 vuotta tehneet politiikkaa jossa terveydenhuolto on ajettu alas oikein urakalla ja PM etunenässä on ollut kurjistamassa hoitajien tilannetta niin vaalien alla mennään peloittelu linjalla (eli syytetään taas oppositiota jossa on oikeisto)

Kuva

Todellisuus on tämä:

Kuva

(Kuvat minun Twitter sivuilta, ovat ihan julkisia)

Tätä nykyinen hallitus tarjoaa kansalaisilleen:

”HUS alkaa ohjata lapsipotilaita Tanskaan sydänleikkausjonojen purkamiseksi jo ensi viikolla: ”Olen tilanteesta hyvin pahoillani” ” (MTV 26.3.2023)

 

 

 

18 vastausta artikkeliin “Punaiset peloittelevat ihmisiä vauvasta vaariin Vaalien alla!”

  1. Sekä punaiset haluaa maahan porukkaa jota hoitajatkaan ei halua. Miettikää jos yrittäisitte tehdä hommianne ja samalla neuvoa henkilöä joka ei osaa mitään muuta kieltä kuin omansa, opeta siinä ja tee työtäsi…

    https://www.suomenuutiset.fi/purra-viittasi-hoitoalan-jarjeston-asiantuntijalausuntoon-maahanmuutto-heikentaa-alaa-ja-kielitaidottomat-hoitajat-ajavat-muita-hoitajia-pois-alalta-helsingin-sanomat-aloitti-vaaristelyn-he/

    Ei ihme että hoitajat väsyy ja vaihtavat alaa…
    Punaiset tahtoo myös että järjestetään lisää terveystarkastuksia kansalaisille…millä henkilökunnalla kun entisetkin väsyy ja lähtee pois, suoraan sanoen nämä valehtelee!

    Ja tämä oikein mansikkana kakun päälle, lisää laskua ja lisää porukkaa jotka ei tule täällä selviämään, ikävä kyllä:

    https://www.suomenuutiset.fi/nyt-sosiaalisessa-mediassa-maahanmuuttajia-kannustetaan-hakeutumaan-suomeen-kansalaisuuden-saa-helposti-valtio-maksaa-kaiken/

      1. En kuulu kirkkoon enkä muihinkaan mielikuvitus seuroihin. Mustanaamio kerhokin on luotettavampi,,,sekin on vain jo lopetettu 😉

  2. Oikeasti, tämä vaalien alla peloittelu on minusta kyllä oksettavaa…

    1. Kerropa yksikin sellainen puolue joka ei näin vaalien alla harrasta mainitsemaasi ”peloittelua”.

        1. Mainitsemallasi kerholla ei taida olla ehdokkaita vaaleissa. Taitaa kuulua jokaisen puolueen kampanjointiin tietynlainen ”peloittelu” jotta niitä ääniä saisi. Turha itkeä jonkin yksittäisen puolueen kampanjasta.

  3. Hauskintahan tuossa on se, että hallituksen sotemallissa on leikkuri itsessään, mutta se on varmasti pikkuruisen punaisempi aivan kuten on Tradekan rooli HUS: n toiminnassa ja näin ollen hyväksyttävämpää.

  4. Kunnat ja oikeisto romuttivat jo pitkin matkaa julkisen terveydenhoidon saadakseen yksityisille palvelut ja niiden omistajille isot osingot.
    Yksityisen palvelun taso oli jo ala-arvoista esim vanhusten hoidossa.

  5. Niilo juuri noin se on mennyt jo pitkän aikaa eikä taida sotella korjaantua miksikään terv tepivaari

  6. En pidä haukkumispolitiikasta yhtään.

    Demarien olisi paljon parempi keskittyä siihen mitä he tekevät, eikä siihen mitä muut tekevät heidän mielestään väärin.

    Toki sama koskee muitakin puolueita.

    1. En pidä minäkään ja tämä vain jatkuu, aikas järkkyä, ei tullut Marin Iltalehden tenttiin jota juuri katson IL TV:stä.

      Näin peloitellaan myös:

      https://www.suomenuutiset.fi/sdp-kohuehdokas-hussein-al-taee-pelottelee-arabiankielisella-vaalivideolla-suomen-viranomaisten-huostaanottavan-maahanmuuttajien-lapsia/

      ”Viime vuosien kohudemari pelottelee maahanmuuttajayleisöä ”ääripuolueella” ja kansallismielisellä politiikalla. Al-Taee vihjailee mm. Suomen viranomaisten huostaanottavan maahanmuuttajien lapsia. Sanomaltaan tämä on hyvin lähellä Ruotsissa ja Suomessa havaittua, arabiankielisissä maahanmuuttajapiireissä leviävää islamistien poliittista disinformaatiota”

      Minusta tämä on jo aika huolestuttavaa!

      1. Tuo hussein kuuluu sakkiin, mikä pitäisi pistää syytteeseen jatkuvasta vihapuheesta, mikä kohdistuu suomalaisiin.

        1. Valheella tuli eduskuntaan ja sama jatkuu toivoen ”omien” ääntä …jotta pysyy eduskunnassa…🤔

  7. Tein vaalikonetestin ja parhaaksi havaitsin tutuimpani poliitikon,
    kuuden lapsen äidin.

    Mielenkiintoista oli havaita, että varsin moni keskustalainen mies oli lähellä meikäläistä persua, vaikka keskusta puolueena pysytteli meikäläisestä persusta tavallista kauempana.
    Ovatko persumaiset ehdokkaat aitoja, vai onko kyseessä joidenkin yksilöiden vaalikikka? Onko odotettavissa loikkauksia persuihin?

    ——-
    Olen aloittanut ruotsin opiskelun kuuntelemalla radio Vegaa nukkuessani päivisin ja Vegan klassiset hyväilevät nukkuessa öisin. Ylen yöklassiset eivät olekaan ihan klassisemmasta päästä.

    Syy makailuun monikuukautiset mahakivut, jotka vaakatasossa hellittävät. Nivustyrä ja ohutsuolen ahtauma.

    Leikkaus viiden tunnin päästä. Ihanaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *