Vain perussuomalaisia äänestämällä pääsemme Marinista.

Ihmettelen sellaisia politiikan tutkijoiden puheita kun he sanovat, että Gallupien kolmen suuren puolueen tiukka kisa ratkeaa vasta viimeisten vaalikeskustelujen ja puolueiden puheenohtajien esiintymisten perusteella, että kuka heistä päästelee sammakoita tai kuka kiljuu kovimpaan tai kenen kehonkieli kielii luotettavuudesta, sekä kuka heistä ajaa kaksilla rattailla tai sammutetuin lyhdyin vaaleihin.

Nämä evät minun mielestäni vaalien voittajaa ratkaise, näitä sitoutumattomia tuuliviirejä on kuitenkin hyvin pieni marginaali koko äänestäjäkunnasta, jotka mutu,-ja perstuntumalla äänensä antavat.

Se tulee nämä vaalit voittamaan, joka saa nukkumateista edes muutamalle prosentille viisarin värähtämään ja en taida paljoa erehtyä kun sanon, että ne prosentit tulevat pääosin olemaan protesti prosentteja nykymenolle ja en taida siinäkään harhaan sanoa kun sanon, että perussuomalaisten laariin sataa.

Marin pelasi itsensä ulos voittotaitelusta, kun demonisoi perussuomalaiset rasisteiksi ja rasitteeksi heidän maailmoja syleilevälle hyvyydelleen ja ovat esteenä suomineidon myymisessä Euroopan köyhille sivistysvaltioille.

Kokoomuskin menetti pelin liialliseen varmisteluun ja kun yrittää kaikkia mielyttää ja joka puolelle kumartaa, niin lopulta tuleekin pyllistäneeksi itselleen.

Joten, voittaja on se, joka on sivuilleen vilkuilematta toteuttanut ohjelmaansa, eikä ole sortunut luulemaan ruohon olevan vihreämpää aidan toisella puolella ja ei ole lähtenyt juoksemaan pikavoittojen perässä ja jonka puheet ja teot ovat 1/1.teen

Nyt se sitten nähdään muutaman kuukauden kuluttua, että haluavatko suomalaiset muutosta, vai juodaanko vihersosialistien tarjoilemaa myrkkyä, se tappaa hitaasti, mutta se tappaa varmasti.

22 vastausta artikkeliin “Vain perussuomalaisia äänestämällä pääsemme Marinista.”

 1. Noinko Arvi luulet no luule vaan ensin ne vaalit pitää voittaa terv tepivaari

  1. Tietenkin vaalit vasta ratkaisevat voittajan tepi, mutta harvoinpa se lumipallo pyöriessään pienenee.

   1. Noinhan se on mutta vaalit näyttää mihin suuntaan se lumipallo jatkossa pyörii terv tepivaari

 2. Kun Tammelantorilla on näitä ”puoluekokouksia”, näkee jo yleisöstä karvalakkikansan makkaran nälän, niitä ne odottaa siinä persugillillä ja muutama karvalakkinen peittää pienen Purran. Persukasauma Tammelassa kertoo juuri alueen lestinheittokulttuurista. Joten oikeassa paikassa ovat.
  Muut kiertävät kaukaa grikkikärtsämakkaran syöpää aiheuttavan karsinogeenin vaarat, mutta eihän peruskansa siitä mitään tiedä.

  Suurimmat joukot koskaan sinne ovat Marin ja Soini vetäneet niin, ettei Nygrenille edes pääse kalakaupoille. KD ja kepu kahvittavat. Kokkarit eivät oikein Tammelasta tykkää. Joskus Lempäälän Träsbacka tarjoili hurvikeittopurkkeja kun demari Nurminen sitä lämpimänä.

  Sihto AL:ssä 20.1. kuvaa juuri loistavasti Ei-Purran suhdetta onnettomaan Orpoon.

  1. Itse menisin kyllä mielummin tuhdille grillimakkaralle kuin Kesärannan gaysaunassa kylpevän Nurmisen tyttöilyä katsomaan tai Marinin transhaaveita kuuntelemaan, mutta kukin toki tavallaan ja taipumustensa mukaan.

    1. Heikki itse taas koen, monituisten nuoruuden kokemusteni rikastamana, että minulle sellainen edustaa kylmää ja kaikesta aidosta vieraantunutta kulttuuritodellisuutta, jossa ihminen luulee/ kokee tarvitsevansa korjausta/ leikkelyä voidakseen olla oma itsensä.

     On surullista miettiä, mihin on katoamassa/ kadonnut ihmisyys sekä itsen ja toistemme rakastaminen juuri sellaisina kuin olemme.

     Tuntuu traagiselta ajatella, että tässä jo muutenkin kaikesta inhimillisen kauniista hyvin vieraantuneessa länsimaisessa kulttuuritodellisuudessa kannustamme translain myötä kenties myös tulevaisuudessa yhä nuoremmat lapset jo kehdosta yhä paisuvaan eskapismiin.

 3. Muuten eilisen kyselytunnin onnettomat Mäenpäät ja turtiaiset jopa Zysset Mykkäsineen saivat jauhot suuhun Marinilta niin, että heidän hervottomat kielenkannat halvaantuivat siihen paikkaan.

  1. Mitähän kyselytuntia sinä katsoit, et ainakaan eilistä. Tai no ei kai Marinin suusta voi tulla mitään mikä ei menisi sukkana sisään.

   Eipä vaan kovasta uhostaan huolimatta pystynyt hallitustaan kaatamaan ja nyt tilanne on se, että esim. Kepu voi tehdä ihan mitä tahansa, eikä marisija voi asialle yhtään mitään.

   Niin se vaan on, että koviten huutavilla on aina vähiten asiaa ja Marin kyllä osaa huutaa, siihen se sitten jääkin.

   1. Ei Marinin tarvinnut edes korottaa ääntään. Katso loppupäätä n. 16.45 Mykkäsen, Mäenpään ja Zyssen puheenvuorot. Vastaukset, Marin ja Saarikko

    1. Katsoin kyllä ja nauroin, mutta, että joku vielä ostaa sen paskajauhannan niin sehän se vasta naurattaakin.

    2. Pitihän tuo kyselytunti netistä katsoa, kun muka sellainen ihme olisi ollut nähtävissä, että pääministeri Marin laittoi faktapohjaisilla argumenteilla jauhot suuhun opposition kansanedustajille.

     Enpä nähnyt nytkään moista ihmettä. Marin toisteli samaa vanhaa mantraa kolmesta kriisistä. Korona, sota ja energiakriisi Ylipäätään vastausten antaminen näytti olleen Marinille vastentahtoista.

     Puhemies Vanhanen pääti helpottaa Marinin tuskaa ja ohjasi kysymykset Saarikon vastattavaksi. No eipä vastausten taso vastaajan vaihdosta parantunut.

     Sekin jaksaa hämmästyttää, että Saarikko kehtasi sanoa, ettei kukaan voinut ennalta tietää, että korot nousisivat kuten ne nyt ovat nousseet.

     Missä umpiossa Saarikko on oikein elänyt? Itse olen jo ainakin viimeiset viisi vuotta lukenut ekonomistien varoituksia siitä, että korkojen nollataso tai jopa negatiiviset korot eivät jatku ikuisesti. Nousu voi tulla piankin ja olla jyrkkää, varoittelivat ekonomistit.

     No, tämän hallituksen ominaispiirrehän on ollut kautta linjan, että se ei kuuntele asiantuntijoita päätöksiä linjatessaan. Ei edes itse kuultavaksi kutsuttuja asiantuntijoita.

  1. Eikös nuot iltapäivälehdet olekaan humpuukia, propagandaa ja miksi kaikeksi niitä nimittelet jos ei sovi omaa maailmankuvaasi?

   Sopiessa muuttuvat kait laatujournalismiksi?

  1. Vaikuttaa ihan siltä, että Perussuomalaisten suosion kasvu alkaa aiheuttamaan paniikkia vasemmistossa ja mikäs sen hauskempaa🤣🤣🤣

 4. Vaikken linjanvedoista ole samaa mieltä, pitää myöntää että arvin rehellisen oloiset, ruohonjuuritason fiiliskirjoittelut ovat kovin aitoja. Kerrot siitä mitä ajattelet.

  Mielestäni persuilta puuttuu vielä konkretiaa ohjelmastaan – ja voi olla etteivät he sitä teekään. Fiilis myy paremmin kuin asia.

  Äänestäjä olkoon aina oikeassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *