Vasemmisto kaataa hallitusta, kestääkö kitarisat neljää vuotta.

Runosuoni taikka suoli, mitä sil`on  väliä, antaa rikkaan suomen kielen, vapaasti nyt tyrskytä.

Suomineidon helmois meidän, hyvä olla suojassa, muttei koskaan pensaaseenkaan, päätä panna pelossa.

Orpo sitten hallituksen, ”nopeasti” kokosi, vaikka laulaa punaköörit, se on Suomen tuhoksi.

Siniristin värein tämä, hallitus nyt rakentaa, isänmaata tolkun tilaan, viherhumppa  taukoaa.

Sutta jos nyt lähdet pakoon, karhu vastaan tallustaa, pesukarhun  solmiolla, monet housuun paskantaa.

Suomea ei mikään uhkaa, lännestä ei idästä, kunhan pysyy vasemmisto, oman kuplan sisällä.

Tampereella punaliput, varastoista kaivettiin, eilen heräs ”Eino Rahja”, vihdoin päästään revanssiin.

Hallituskin natsipelon, saisi vihdoin unohtaa, koska meidän vasen laita, pakkiin verta janoaa.

Vasemmisto kyllä pystyy, täyttään  kadut joukoillaan, kunhan ensin sohvapernat, Kelan kautta tulla saa.

Nyt se vihdoin selkärangan, löysi Suomen oikeisto, jonka oli vasemmalle, hyväs uskos antanut.

Koskaan päästää ei saa enään, vasemmistoo määräämään, antaa heidän metelöidä, lain mukaan edetään.

Ruotsalaiset kunhan vielä, oppii talon tavoille, eikä kerjää  ankkalampeen, tovereita uinnille.

Pisemmälti en nyt jatka, itkuvirsi riittänee, muuten saattaa kynättömät, kateudesta kalpeneen.

68 vastausta artikkeliin “Vasemmisto kaataa hallitusta, kestääkö kitarisat neljää vuotta.”

  1. Mannerheimin patsas pois Leinolasta Tampereen keskustaan muistutukseksi…..ja pelotteeksi.

   1. Mannerheimin patsas voitaisiin viedä Näsinneulan huipulle turvaan tai myydä huutokaupalla uusien hankkeiden rahoittamiseksi.

    1. Mannerheim oli neuvoton kiikaroidessaan patsaan paikalta Tamperetta. Osasi aavistaa hyökkäyksen seuraukset.

     Radikaalit ainekset ottivat ohjat Eemeliltä.

     Vaarini perintönä minulla on Eemelin antama kunniakirja. Vaarini osallistui kaikkein rumimpiin taisteluihin Längelmäellä, Vesilahdella, Tampereella ja Antreassa.
     Noilla ansioilla vaarini pääsi poliisiksi Tampereella kansalaissodan jälkeisille levottomille vuosille, kunnes sitten lähti uuden vaimonsa ja poikansa kanssa viljelemään maata Kihniön Jokikylään. Iisakin vaimo, isoäitini, oli kuollut tamperelaisia kaataneeseen tuberkuloosiin.

  2. Onko Oula Silvennoinen kaheli?

   Oula Silvennoisen ”moniarvoisessa Suomessa” muslimit tiputtelevat homoja katolta?

 1. Ihmisiä hämmentää käynnissä oleva poliittinen teatteri. Mukaan on otettu tulkintoja ja historiasta kaivettuja lausuntoja, joilla on tarkoitus maalailla vihreitten ja vasemmiston kiillottavaa maailmankuvaa.

  Tapaus pesukarhu oli vasemmistoliitolta vielä pientä.
  Vasemmistoliitolla on kaksi isoa ongelmaa. Ensimmäinen ongelma on se, että tunnistetaan ääripäätä oikealla väärin ja halutaan normalisoida ajatus, että Suomessa olisi joku puolue äärioikeistoa.
  Toinen ongelma on, että samaan aikaan seisotaan äärivasemmiston tontin rajalla sulkien silmät laittomuuksilta.

  Tästä kertoo kansalaistottelemattomuuden ihannointi ja anarkian ohi marssille flirttailu. Tämä tehdään vieläpä hyvin avoimesti ja häpeilemättä. Se näkyy hyvin esimerkiksi tuolla valtuustosalissa. Ei tarvi kuin katsoa läppäreiden tarra koristeluja.
  Saattaa siellä joskus vilahdella kuvia tehdyistä seinämaalauksistakin.

  Näitä samoja tarroja näkyy myös meidän valtuustosalissa.Antifa on ääriliike
  Tutki ympäristöä ja kysy itseltäsi onko lähialueilla ollut äärioikeistolaisia iskuja?
  Sitten kysy onko lähialueellasi joku vasemmistolainen liputtanut kansalaistottelemattomuuden nimeen tai jopa itse pyrkinyt suttaamaan ympäristöä ja ihannoinut ekoterroristejä?

  Perussuomalaiset tuomitsevat kaiken äärimmäisen toiminnan tuli se oikealta tai vasemmalta. Yhteiskunta toimii parhaiten ilman anarkiaa ja sovussa.

  Tuomas Koskiniemi
  Kunnanvaltuutettu
  Perussuomalaiset Valtuustoryhmän puheenjohtaja
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tuomaskoskiniemi/aariajatttelun-kannattaminen/

  1. ”Ensimmäinen ongelma on se, että tunnistetaan ääripäätä oikealla väärin ja halutaan normalisoida ajatus, että Suomessa olisi joku puolue äärioikeistoa.”

   — Sehän on juuri se ongelma, ettei teikäläisten sukupolvi/ teikäläiset ylipäätään pysty tunnistamaan/ identifioimaan ääripäätä oikealla millään lailla, kuten ette välttämättä muitakaan tämän ajan realiteetteja, mutta kuitenkin paasaatte ikään kuin tunnistamisen asiantuntijoina asioista, joista ette mitään tiedä.

    1. Liisa:

     Sinä ääliömäisyydessäsi kiihotat suomalaisia väkivaltaan.

     1. Wau, sen lisäksi, ettei Juhak ole lukenut Peter Sloterdijkiä, ei hän myöskään tiedä mistä huutelee. Keräile toki omaa älyä Teiskon metiköistä vaikka, mut ethän luule että minua kiinnostaisit.

   1. ”Teikäläiset”, ”meikäläiset”, – dualismia sinne, dikotomiaa tänne – marxismin kantavat voimat, viha ja kateus viettävät riemujuhliaan!

  2. Sama kuin minä selittäisin miltä tuntui elää lapsuuttaan 1950-luvulla.

  3. Tämän päivän sensitiivisyys on jotakin ihan muuta kuin mitä taistolais-aikojenne politiikka, ja sen mitätöimis-yrityksenne samaan aikaan kun naapurin pappasukupolven herkkyystasolla oleva kylvää sotaa, on juuri osoitus siitä sokeudesta, ettei teille edes ole olemassa niitä arvoja, joiden pohjalta nykypäivänä operoidaan. Tunteiden läsnäolo ja ihmisen kokonaisuus kuuluvat nykyään ihan ihmisenä olemiseen sekä politiikkaan, vaikka se kipeää tekeekin vanhuksille, joilla on suurensuuria puutteita tunneilmaisussa, jota valtavaa puutetta kompensoidaan yliälyllistämisellä sekä haukkumalla nuorten oppimisen puutteet.

   Turha yrittää tehdä maailmasta ankeaa siksi, ettei itse hahmota.

  4. Helvetin karkea sex, drugs& Rocknroll velttovirtasineen ei edusta enää tätä päivää, teidän herkkyytenne on karkeutta ja sokeutta.

   1. Jaa minunko herkkyyteni olematonta?Herkkänä, ehkä pikemminkin yliherkkänä, huomaan, että suollat sontaa yläpäästä.

    1. En lähde ottamaan kantaa henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi, vaan kirjoitin yleisellä tasolla.

     1. Liisalla on sana hallussaan. Jos hänellä olisi vielä asiaakin, hän ei olisi mikään nobody.

      1. Arvioi lukion filosofian ykköskurssin sisällöt hallitsematon nettisomebody verkkomielisairaalasta, ding ding ding!

      2. Onhan täällä näitä minun nalyyttisyyteen ja lukemattomuuteen ”pettymyksensä” ilmaisseita, jotka itse sentään ovat ilmeisesti jotakin Sofiaa yliopistolla, muttei yhteiskuntateorioita tunneta… Mutta silti minua, kouluja käymätöntä arvostellaan 😄 no minulla on sentään ollut ihan oikeitakin filosofian tohtoreita kehittämässä ymmärrystä, että osaan minäkin tunnistaa sanotaanko keskinkertaisen akateemikon sellaisesta joka onkin lukenut jotakin 😉

      3. Lasse Karl Marxin teoriat tietää nykyisin jokainen peruskoulun elämänkatsomustiedon tunnille osallistunut 😉

  5. Perussuomalaisilla oli puoluekokous v. 2015 Turun Lokomolla. Anarkisti Liin johdolla höntit marssivat kokouksen ympärillä siihen malliin, että oli viisaampaa pysytellä sisällä.

   Tuona vuonnahan kahelit huusivat rajoja auki taivasta myöten. 30 000 saapunutta tulijaa rohkaisi vaatimaan lisää.
   Ja s-tanan nuijapäät syyttävät nyt, että PS oli hallituksessa päästämässä heitä rajan yli.

   Anarkisteilla lienee pienet aivot. Kaikki anarkistiset yhteiskuntakokeilut ovat sortuneet sisäisistä syistä.

   Anarkismi on sosiaalinen tilaus fasismille kommunistisissakin yhteiskunnissa. Järjestys olla pitää, etteivät rosvot vie kaikkea. Voi fitta, kun minua vituttaa ihmisten pöljyys.

   1. Olen aikaisemminkin sanonut ja sanon sen taas, että poliisien ja turvallisuusviranomaisten resurssien lisääminen tulee näyttämään tarpeellisuutensa tämän seuraavan hallituskvarttaalin aikana, kun vasemmisto horjuttaa yhteiskuntarauhaa ja kansalaisten turvallisuutta omalla idiotismillaan sirpin ja vasaran oikeutukseen uskoen ja nojautuen.
    Nyt ei pidä päänsilityksillä ja porkkanoilla näitä hulikaanien odotettavissa olevia vihanlietsomisia lähteä tyynnyttelemään ja palkitsemaan, vaan pitää ottaa luulot pois ja jos se vaatii Nokialaista nuoriso-ohjaajaa avuksi, niin sitten sitä.

    1. Ei perussuomalaiset ole lähtenee vaalituloksien johdosta kaduille huutamaan että, väärin äänestetty ja lietsomaan kansalaisia väkivaltaan, olemme tyytyneet vaalitulokseen ja sen jälkeen koettaneet tehdä työtä parlamentarismia kunnioittaen paremman tuloksen saavuttaaksemme seuraavissa vaaleissa.
     Vasemmisto näkyy kerta kerran jälkeen aina turvautuvan puna-armeijasta peräisin olevaan johtamistapaan, eli se joka kovemmin huutaa valitaan johtajaksi.

     1. HK

      Voi hyvä lapsi. Tuskin täällä on äärioikeistolaisen lukemassa tekstejämme.

      Voit kysyä itseltäsi, tekstasitko turhaan.

 2. Eikös tuo kaataminen ole opposition tavoite hallituksille niin ainakin edellinen oppositio teki terv tepivaari

 3. Liisa 7.7..”Ensimmäinen ongelma on se, että tunnistetaan ääripäätä oikealla väärin ja halutaan normalisoida ajatus, että Suomessa olisi joku puolue äärioikeistoa.”

  — Sehän on juuri se ongelma, ettei teikäläisten sukupolvi/ teikäläiset ylipäätään pysty tunnistamaan/ identifioimaan ääripäätä oikealla millään lailla, kuten ette välttämättä muitakaan tämän ajan realiteetteja, mutta kuitenkin paasaatte ikään kuin tunnistamisen asiantuntijoina asioista, joista ette mitään tiedä.”

  ”Teikäläiset”, ”meikäläiset”, – dualismia sinne, dkotomiaa tänne – marxismin kantavat voimat, viha ja kateus viettävät riemujuhliaan.

  1. Kuka projisoi taas itseään, kun häntä ilmeisesti vihreään kelmeyteen asti vituttaa ja hän on kateellinen meille kaikille nuorille sinkkunaisille siitä, että me olemme nuoria ja voimme harrastaa seksiä koska ja miten ja niin paljon kuin meitä lystää. 😄 minullakin on lista, josta voin valita kenelle laitan viestiä jos kaipaan miestä leikkikaveriksi.

   1. Liisa 7.7.”Kuka projisoi taas itseään, kun häntä ilmeisesti vihreään kelmeyteen asti vituttaa ja hän on kateellinen meille kaikille nuorille sinkkunaisille siitä, että me olemme nuoria ja voimme harrastaa seksiä koska ja miten ja niin paljon kuin meitä lystää. 😄 minullakin on lista, josta voin valita kenelle laitan viestiä jos kaipaan miestä leikkikaveriksi.”

    Onko peniskateutesi seurannut sinua pienestä pitäen?

  2. Se ettei herrasta itsestään ole kenties tullut julkimoa tai presidenttiä tai tieteiskirjailijaa, ei liity minuun millään lailla — ja saanen muistuttaa etten se ole minä, vaan Lasse itse jossakin sairaalloisessa mustasukkaisuudessa on terrorisoinut ja vainonnut minua tällä blogialustalla, kirjoitellen minusta ja minuun liittyen blogiluonnoksia sekä pilkkablogeja sekä myöskin toisista ihmisistä joille Lasse itse on ilmeisesti sairaalloisen kateellinen niin, että hyökkää ja rikkoo toisten välisen yhteisymmärryksen, koska ei itse siihen kykene, vaan esiintyy jonakin kuningasjoulupukkina ja mentorina täällä beta-laumalliselle, joka innoissaan haukkuu sitten perässä mitä idioottimaisuuksia Lasse keksiikään.

   1. Tämähän lähentelee sairasta narsismia, anteeksi vaan. Minulle turha tämän blogialustan väen tulla selittämään mitään mistään sivistyksestä.

    1. ”Persujen nainen saa minun puolestani kirmata vaikka ilkosillaan kesälaituria pitkin sekasaunasta niin, että rinnat hölskyvät olkien yli maitorepuksi hänen perässään roikkuvan uskollisen uroslauman kirnu-virvokkeeksi, for all i care. 18 litran voireppu ei roiku minun selässäni.”

     Liisa Iso-Mörkötalo  15:47 27.8.22 Kommentti Helsingin hepun blogiin ”Kansallismielisyys on yleinen tuhovoima- parempi samastua ylikansallisuuteen”.

   2. Kysymyksiä Liisalle.

    Tuntuuko sinusta, että sinua seurataan?
    Epäiletkö, että tuttavasi puhuvat sinusta selkäsi takana pahaa?
    Jos sukulaisillasi/tuttavillasi on vauvaikäisiä lapsia, vaikuttaako sinusta ettei kukaan uskalla jättää sinua vauvansa kanssa kahden?
    Kun olit pieni, halusitko tappaa äitisi ja mennä naimisiin isäsi kanssa?

   3. Liisa:”Se ettei herrasta itsestään ole kenties tullut julkimoa tai presidenttiä tai tieteiskirjailijaa, ei liity minuun millään lailla — ja saanen muistuttaa etten se ole minä, vaan Lasse itse jossakin sairaalloisessa mustasukkaisuudessa on terrorisoinut ja vainonnut minua tällä blogialustalla, kirjoitellen minusta ja minuun liittyen blogiluonnoksia sekä pilkkablogeja sekä myöskin toisista ihmisistä joille Lasse itse on ilmeisesti sairaalloisen kateellinen niin, että hyökkää ja rikkoo toisten välisen yhteisymmärryksen, koska ei itse siihen kykene, vaan esiintyy jonakin kuningasjoulupukkina ja mentorina täällä beta-laumalliselle, joka innoissaan haukkuu sitten perässä mitä idioottimaisuuksia Lasse keksiikään.”

    Kun patologisen totuuden vääristelijän sanomiset kääntää ylösalaisin, totuus on lähellä.

    1. Mitä väliä tälläkään on enää/ blogialustalla, jossa millään ei ole mitään väliä siten, että avoin rasismikin on suotavaa. Ei nähdäkseni tässä kontekstissa kenenkään sanomisilla ole mitään väliä.

     1. Mitä siinä valitat?
      Kun et erota rasismia ja ”rasismia” toisistaan, olisi peiliin katsomisen paikka…

    2. Ei kannata välittää mitä minä horisen. Minulla on ihan omat syyni kirjoitella tällaisella alustalla, jotka syyt eivät liity edes politiikkaan tai keheenkään täällä alustalla, vaan ovat henkilökohtaisia.

  3. Lasse sinun mielipiteillesi ei ole mitään painoarvoa minulle. Tämmöinen hahmo jolla ei ole edellytyksiä itsekritiikkiin voi keskittyä mentoroimaan vaikka lehmiä ja kilejä ja koiralaumaansa.

   1. ”Liisan liukkaat” 11.3.2023 viime yönä.
    Liisa02:29: ”Uskallusta Lasse! Älä piiloudu päälleliimatun taakse, jos todella omaat omapirkanblogit.fi/…-rehottaa/comment-page-1n sielun!”

    Liisa
    11.3.2023 02:29
    ”Kerro siitä!”
    Liisa
    11.3.2023 02:29
    ”Kerro miltä vanhan miehen seksuaalisuus ja taiteellisuus on?!”

    Liisa
    11.3.2023 02:30
    ”Älä lymyile ismien ja sitaattien varjoissa kuin munaton mies!”

   2. Liisa:”Lasse sinun mielipiteillesi ei ole mitään painoarvoa minulle. Tämmöinen hahmo jolla ei ole edellytyksiä itsekritiikkiin voi keskittyä mentoroimaan vaikka lehmiä ja kilejä ja koiralaumaansa.”

    Hauska😁.

   3. Liisa: ”Lasse sinun mielipiteillesi ei ole mitään painoarvoa minulle. Tämmöinen hahmo jolla ei ole edellytyksiä itsekritiikkiin voi keskittyä mentoroimaan vaikka lehmiä ja kilejä ja koiralaumaansa.”

    Jatka vain Göbbelsin tavalla: Syytä aina vastapuolta siitä mihin syyllistyt itse.

     1. ”Whatever, not giving a fuck is awesome.”

      ”Inka Ikonen 20.6.2023/Työyhteisö.

      Psykopaatti on työkaverina kuormittava. Hän voi olla itsekeskeinen, töykeä, röyhkeä ja valehteleva. – –

      Psykopaatti on tyypillisesti hauskaa ja viihdyttävää seuraa. Hän ei ole lainkaan ujo tai pidättyväinen, ja häntä saatetaan pitää älykkäänä ja viehättävänä. Psykopaatin kanssa on aluksi hyvin helppo tulla toimeen.

      Mutta ennemmin tai myöhemmin hänen todellinen luonteensa tulee esiin, koska hän hallitsee huonosti itseään ja käyttäytymistään.

      Psykopaatti onkin todellisuudessa pinnallinen, lipevä, itsekeskeinen, mahtipontinen, valheellinen, petollinen, manipuloiva ja impulsiivinen. Hän ei kykene tuntemaan syyllisyyttä, katumusta tai empatiaa. Hän käyttää ihmisiä hyväkseen ja vieroksuu vastuunottoa. Hänellä ei ole selkeitä päämääriä tai tavoitteita.

      Psykopatia on luonnehäiriö. Sen esiintyvyys väestössä on 1–2 prosenttia. Noin 10 prosentilla ihmisistä on siihen liittyviä piirteitä, kuten manipulatiivisuutta, impulsiivisuutta ja muiden hyväksikäyttöä, mutta ei siinä määrin, että he täyttäisivät psykopatian diagnostiset kriteerit.”

  4. Minua ei kiinnosta paskankaan vertaa mitä fantasiakirjoja tai muutakaan Lasse on lukenut. Siltä pohjalta miten hän on minua täällä lähestynyt, voisi hän, jos empatiaa olisi, itsekin hiffata sen, etten kunnioita tai minua kiinnosta lainkaan.

  5. Ja jos muistisi toimisi, muistaisit, etten se ole minä, vaan toinen blogin moderaattoreista, kuka haaveilee journalistin urasta ja on koettanut saada jotakin tekstejään julkaistavaksi.

   Itse en ole ikipäivänäkään edes yrittänyt mitään kirjaa kirjoittaa, joten kohdentamishäiriötä on turha kohdentaa minuun minua haukkuen.

   1. Se moderaattori, jota Lasse kaksi päivää sitten pilkkasi mustalaiseksi ja ties miksi, ilmeisesti kateudesta/ katkeruudesta tai marxilaisen vihansa vuoksi — ei minua jaksa kiinnostaa, mutta on hyvä muistaa että näin tapahtui.

    1. Liisa:”Se moderaattori, jota Lasse kaksi päivää sitten pilkkasi mustalaiseksi ja ties miksi, ilmeisesti kateudesta/ katkeruudesta tai marxilaisen vihansa vuoksi — ei minua jaksa kiinnostaa, mutta on hyvä muistaa että näin tapahtui.”

     Kun patologisen totuuden vääristelijän väitteet kääntää ylösalaisin, totuus on lähellä.

     1. Ai sinä ivasitkin minua mustalaiseksi — no, mitä väliä enää.

      1. Liisa:”Ai sinä ivasitkin minua mustalaiseksi — no, mitä väliä enää.”

       Kun patologisen totuuden vääristelijän narratiivin kääntää ylösalaisin, totuus on lähellä.

       1. Jumalan terve ja Lordin huomenta. En voi kiistää, mitä Jumala on Lasselle puhunut. Lasse on niin valaistunut, että mielestäni meidän tulisi äänestää hänet koiranpaskaa yrityksensä postiluukusta lahjaksi saaneen Suomen virallisen joulupukin tilalle!

       2. Lordi on suurin, olkoon hän kanssani 🤖💩

    1. Liisa:”Jumalan terve ja Lordin huomenta. En voi kiistää, mitä Jumala on Lasselle puhunut. Lasse on niin valaistunut, että mielestäni meidän tulisi äänestää hänet koiranpaskaa yrityksensä postiluukusta lahjaksi saaneen Suomen virallisen joulupukin tilalle!”

     Kuten haluatte.

   2. Liisa 7.7. ”Ja jos muistisi toimisi, muistaisit, etten se ole minä, vaan toinen blogin moderaattoreista, kuka haaveilee journalistin urasta ja on koettanut saada jotakin tekstejään julkaistavaksi.

    Itse en ole ikipäivänäkään edes yrittänyt mitään kirjaa kirjoittaa, joten kohdentamishäiriöitä on turha kohdentaa minuu haukkuen.”

    Puhut arvoituksia. Tarkoituksella ja hämäysmielessä?

 4. Minun sivistykseni ei yllä muiden tasolle, mutta sen verran hyvälle tasolle se kuitenkin yltää, että en solvaa enkä panettele muita blogisteja.

  1. Minä annan takaisin heille, jotka minua solvaavat. Virhekäsitys on sellainen, etten antaisi. Henkisen väkivallan uhrit eivät mene nurkkaan itkemään tosiaankaan, vaan oppivat maksamaan takaisin yhtä häijysti kuin häijyläiset. Fiksu oppii hyödyntämään samaa loukkausten retoriikkaa mitä pahantekijänsä. Näinhän se menee maailmassa.

  2. Kun puhumme vastuullisesta käytöksestä, niin vastuuhan lähtee siitä, että ihminen kohtaa oman käytöksensä sekä kantaa siitä vastuun. Sitä Lasselta odotellessa.

 5. ”Tiedätkö, toivon Riikka Purran lapsille kaikkea pahaa koulukiusaamista kotimaisten maahanmuuttajataustaisten lasten kavereilta, niin ehkä hän oppii vastuullisemmaksi sekä lopettaa oksettavuuksien suollannan omista mesimäyrätraumoistaan laulaen. Aikuinen nainen, joka ei ole ymmärtänyt, että terapia on se paikka, jossa traumoja puidaan, ei politiikka.” -Kyuu Eturautti ”Nyrkkiä, potkua…19.6.

   1. Olisi korkea aika hänen ikäisensä oivaltaa, että terapia on se konteksti, jonne mesimäyräjuttujen työstö kuuluu. Lisäksi olen huolissani Riikan jaksamisesta; hän näyttää poliittisen rupeamansa saatossa vanhentuneen vahanuken harmaaksi ihan hujauksessa.

    1. Tämän laitoin merkille sen jälkeen, kun jotakin politiikan debattia erään miessukupuolisen seurassa katseltuani kysyi tuntemani miessukupuolinen henkilö aika ikävästi mutta ymmärrettävän närkästyneenä Purran iästä todeten vähän turhan ilkeästi hänen näyttävän vanhukselta. Minusta kaikki Persut yhdessä yhteiskuvassa, jossa Junnila ja tämä toinen twitter-täti, näyttivät harmaankalpeilta vahakabinetin nukeilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *