Vasemmistolle kelpaa vain oma, ei äänestäjien tahto.

Mikähän kumma on näiden vasemmistolaisten äidinmaidon perimä, kun aina, siis aina kun demokraattisissa eduskuntavaaleissa tulee niinsanoakseni tovereille turpiin, niin pitää lähteä huutamaan ja melskaamaan turuille ja toreille että kylmää kyytiä ja oikeisto hir…eiku hiiteen.

En ole vielä nähnyt enkä kuullut oikeistoa koskaan kaduilla riekkumassa huonosti menneiden eduskuntavaalien jälkeen vaan on todettu, että pulinat pois ja keskitytty parlamentaarisin keinoin eduskunnassa suunnan muuttamiseen vasemman laitapuolen kulkijoilta oikeistolaiseen oikeudenmukaisuuteen, jota kansa kutsuu isänmaalliseksi linjaksi ja joka ei perustu utopioiden eikä mailmanparannus ismien ja toteemien palvontaan.

Ei näkynyt vasemmiston marssijoita mailla eikä halmeille vasemmistohallituksen aikana, vaikka Marinin poppoo kylvi miljardi tolkulla Suomalaisen köyhän vähiä rahoja Välimeren maiden vieläkin köyhempien jeesaamiseen ja pelasti Saksalaiset kylmältä kyydiltä (Uniper )

Nyt sitten kun äänestäjät lopettivat vasemmistolaisten  jatkuvan ylensyönnin tulevien sukupolvien piikkiin, niin eikös mitä, samaa oltaisiin jatkamassa ja melskataan äärioikeiston julmuudesta, kun mokomat uhkaavat heidän koskemattomuuttaan, aikomuksenaan vaatia myös ripauksen vastuutakin mukaan heidän pyhyydelleen.

Nyt kun tuo ”karhukaan” ei enään tänne tohdi tulla luvatta (NATO) niin pääpaino tulisi nyt suunnata välittömästi sisäiseen turvallisuuteemme, sillä Ruotsin tie uhkaa ja kun siihen rinnalle on vaalien jälkeen tullut  toinen, ehkä vieläkin vaarallisempi vasemmistosolu, joka uhkaa katkaista kaulan hallituksen ministereiltä, jos heidän huutoonsa ei vastata heidän toivomallaan tavalla.

Mitäs nämä marssit muuta ovat kuin kansan kiihottamista ja kun bandarolleissa kehoitetaan tappamiseen, niin aika lyhyt matka on sanoista tekoihin, kun oikein ollaan hurmoksellisessa ja kiihottuneessa mielentilassa.

Jos nyt sanotaan, että eihän nyt toki Suomessa, mutta ei vara venettä kaada ja jos vasemmisto katsoo väkivallan olevan oikeutettua, niin …..

 

52 vastausta artikkeliin “Vasemmistolle kelpaa vain oma, ei äänestäjien tahto.”

 1. Asiat kuten demokratia, sananvapaus, yksilön vapaus ja vastuu ovat vasemmistolaisille raskaita lajeja, vaikeita sisäistää ja sietää.

 2. Läpi Suomen osoitettiin mieltä rauhanomaisesti ilman järjestyshäiriöitä epäoikeudenmukaista hallituspolitiikkaa vastaa. Niillä ei ollut mitään tekemistä minkään puoluesuuntauksen tai väkivalkan kanssa.
  Joku hörhö pääsi kiellosta huolimatta banderoleineen Hesassa saksimaan päitä.
  …ja tämä on alkua, jollei Orpon paskapuheet lopu.

  1. Kuten yllä sanoin, demokratia on vasemmistolaisille raskas laji.

   Omakotiasumisessa on se hyvä puoli, että saa rajattua kaikenlaiset hörhöt aidan taakse.

 3. Vasemmisto ottaa silloin sirpin ja vasaran käyttöönsä, kun demokrattiinen päätöksellisyys ei heitä miellytä.

  1. Se hieman lohduttaa, että kasvettuaan aikuiseksi, aika moni vasemmistolainen eheytyy ihan yhteiskuntakelpoiseksi ihmiseksi.

   No sitten on toki näitä Arhinmäkiä, jotka eivät vaan kasva aikuisiksi.

   Marineita ja Anderssoneja, uhrikultin papittaria, jotka suu vaahdossa saarnaajat intersektionaalisen feminismin ilosanomaa ja joiden iltamissa kakku hyppää tytöstä, eikä päinvastoin.

  1. Paskanjauhanta ei tee asioista totuutta.
   Kukaan normaali ihminen ei kannata minkäänlaista terrorismia ja jokin sekopääsakin tekosia et voi pistää persujen niskoille.

    1. Koko sakki pelkkiä vale-identiteetillä operoivia valeasiantuntijoita ties mitä. Kaikki vaan ”kännissä ja läpällä”-tasoista hommaa hommaforumilta, kun nettikansa pääsee verkoistaan vapaaksi elävään todellisuuteen pelmuamaan-terrorisoimaan. Oho, hups, ei me tarkoitettu, eikun tarkoitettiin sittenkin, eikun ei, eikun joo…

     1. ”Eikun mä vaan lämmittelin oikeesti Halla-Ahoa mokkakikkelijutillani, et se huomais mut” T. Purra

      1. ”En mä pyydä anteeksi sitä, et mun oli edistettävä silloin kaaaauan kauan sitten mun uraa, vaikka sit keinolla millä hyvänsä — ja olihan se mustakin hassua, et akateeminen korkeakoulutettu äijä diggaa alatyylisistä alapääjutuistani” – Purra

       1. ”Nyt on hyvä tilanne, kun tulee paljon rahaa tilille, enkä tod. aio väistyä valtakuntani rahakirstun päältä, sillä se on nyt MUN!”

        — Vaan kuinkakohan suuren määrän hyvistä tuloistaan Riikka lahjoittaa/ sijoittaa kotimaisia vähäosaisia ja syrjittyjä ynnä muita tukevaan järjestötoimintaan, kysyn?

 4. Maan velkaannuttamisen erikoistunut ”Pyhä-Sanna”; sosialisti, joka kuuluu superrikkaiden (Maailman talousfoorumi) hyvävelikerhoon.
  Kuinka apinaa koijataan ja sadannen apinan arvoitus. Hm.

 5. Siis kyllä mun mielestä tää alatyylisyyden validointi ja valkoroskan palvonta on aivan hurjan kiehtovaa ja suomalaisuuden syvimmässä ytimessä: kännissä röhkien lisääntyvä porsas on se, mihin mäkin elämässäni pyrin, et vielä jonain päivänä voisin olla perussuomalainen.

  1. Varastelisin ja hankkisin monipuolisesti kaikki moniongelmat itelleni, niin se kohottaisi mut enkeliksi! Tietty mun täytyisi kloorata hiuksetkin, et joku vois lukee mulle uskottavasti Leinoa.

 6. Jumala loi harjoitusmielessä idiootit. Sen jälkeen Hän loi kommunismin ja sen lippulaivan feminismin.
  Huomioon pitää ottaa vuosi 1970 plus pari kolme vuotta suuntaansa.

  Vuonna 1973 ilmestyi Ranskassa Aleksandr Solzenitsynin teos ”Vankileirien saaristo” venäjäksi. Tätä ennen kommunismia kannattava suuri yleisö ei tiennyt. Jos joillekin jäi epäilyksiä, vuonna 1997 ilmestynyt ”Kommunismin musta kirja” poisti ne.

  Länsimainen feminismi puolusti naisen tasa-arvoa vuoteen 1970 asti. Sen jälkeen tuli feministinen erilaisuusteoria (Amerikastapa tietenkin), joka polki alleen tasa-arvo feminismin ja rupesi puolustamaan naisten ylivaltaa. Näin feminismistä tuli niin sanotun kulttuurimarxismin lippulaiva. Ranskalaisen filosofin ja kivikovan kommunistin Simone Beauvoirin 1949 julkaistu kirja ”Toinen sukupuoli” vaikutti voimakkaasti feminismin muuttumiseen ihmisoikeusliikkeestä ihmiskunnan viholliseksi.

   1. Niin, voisiko Mikhail Khodorkovsky ja venäläisille nuorille perustettu ”uuden sivilisaation leiri” liittyä tarinaan, joka tuotti rahanahneita uusnousukkaita, jotka kirjoittivat ”kapitalistisen manifestin”, jossa rahaan suhtaudutaan tällä tavoin:

    ”It is time to stop living according to Lenin! … Our guiding light is Profit, acquired in a strictly legal way. Our Lord is His Majesty, Money, for it is only He who can lead us to wealth as the norm in life.”

    1. (Sitaatin suomennos:

     On aika lopettaa Leninin mukaan eläminen! … Johtotähtemme on tuotto, joka on hankittu tiukasti laillisella tavalla. Herramme on Hänen Majesteettinsa Raha, sillä vain Hän voi johtaa meidät vaurauteen, joka on normi elämässä. )

  1. Mutta se lienee totta, että kapitalistinen kulutususko korkean elintason ihanteineen on saatu kohtuu kritiikittömästi läpivietyä amerikkaan, joka on myös maailman suurimpia saastuttajia sekä monen muun libertarismista mädänlemuavasti nousevan ilmiön kehto.

   Venäjä ei taida lukeutua suurimpiin saastuttajiin?

   1. Venäjä/sen edeltäjä neukkula on todellinen saastuttaja, mikä on tuhonut mm. Kuolan niemimaan lähes täysin sekä massiivisen määrän ydinsaastumista jäämeren rannalle ja mereen unohtamatta järjettömän suuria kaivosalueiden tuhoja..

 7. ” Blogistani ovat nyt ladattavissa kaikki blogikirjani vuosilta 2006–2022.

  Mukana myös mediatutkimukseni osat 1 ja 2: Totuus kiihottaa ja Pavlovin koirat.

  Teoksissa kerrotaan, miten hyvinvointivaltiosta nimeltä Suomi tuli parissa vuosikymmenessä velkainen kehitysmaa, kun kansallisen edun ajaminen hylättiin, valtaan pääsivät oikeistolaiset globaalikapitalistit ja vasemmistolaiset internatsit, ja media alkoi ajaa monikulttuuri-ideologiaa EU:n harjoittaman komentodemokratian tuella.”- Otsikko ja ingressi filosofi Jukka Hankamäen blogista 1.6.2023.

  En pidä Hankamäkeä totuusjumalana, mutta kyllä väitteessä ”Jos ei tunne historiaa, ei voi ymmärtää nykyisyyttä” on vinha perä.

 8. Kuten Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen Ruben Stillerin ohjelmassa Ylellä kuvasi, on kommunismi hyvin laaja aate, jolla on monenmoisia referenssi-pisteitä ja jonka sateenvarjon alle mahtuu monenmoista vaikuttajaa myös kotimaassamme. Täten on yksi suuri vitsi, ettei hallituksessa kyetä sitä vähää historiaa erottelemaan, että Neuvostoliittoon liittyvissä syyttelyissä kyettäisiin edes nimeämään oikea kohde.

  ”Sen jälkeen tuli feministinen erilaisuusteoria”

  — Ehkäpä tuo(kin) teoria tulla tupsahti maailmaan vähän kuten Jlan luoma ihminen, luojansa kuva. Kaikkeahan mystisen kiehtovaa maailmaan tulla tupsahteleepi muiden korjailtaviksi, jotta saadaan jälleen huomio suunnatuksi pois pellehallituksen emämunauksista johonkin tyhjän jankkaamiseen.

  1. ”— Ehkäpä tuo(kin) teoria tulla tupsahti maailmaan vähän kuten Jlan luoma ihminen, luojansa kuva. Kaikkeahan mystisen kiehtovaa maailmaan tulla tupsahteleepi muiden korjailtaviksi, jotta saadaan jälleen huomio suunnatuksi pois pellehallituksen emämunauksista johonkin tyhjän jankkaamiseen.”

   Miksi sitten jankkaat tyhjää. Vai aiotko tehdä munchausenit eli muuttaa vaalituloksen muuksi jankuttamisella ja viemällä keskustelut sivupoluille?😉

 9. Ei tietenkään mikään ideologia ole sinänsä hyvä tai paha. Esim. eläinsuojelu oli natsi-Saksassa laajalle levinnyt ja kansallissosialistit tekivät useita lakiesityksiä eläinsuojelun eteen (Wikipedia).

  Olisiko kuitenkin syytä muistaa:
  ”Ideologiat ovat yksinkertaisia ajatuksia, jotka on naamioitu tieteeksi tai filosofiaksi ja jotka väittävät sekä selittävänsä että tarjoavansa keinoja sen parantamiseen. – – Ideologiat ovat aidon tiedon korvikkeita, ja ideologit ovat valtaan päästessään vaarallisia, sillä yksinkertainen ”minä tiedän kaiken” -lähestymistapa ei mitenkään voi käsittää koko olemassaolon monimutkaisuutta:”

  Lainaus on tri Norman Doidgen esipuheesta hänen ystävänsä Jordan B. Petersonin kirjaan ”12 elämänohjetta” (2018).
  Perhetaustansa(kin) vuoksi juutalaistaustaustaisella tri Doidgella on, sanoisiko motiivia, kritisoida ideologioita. Hänen isoisänsä oli yksi Auschwitzista selvinneistä ja hän menetti läheisiään natsi-Saksan juutalaisvainoissa.

  1. Vinkkaapa tämä vaikka Matias Turkkilalle (jonka ideologisena ihanteena tuntuu olevan hämäräinen hahmo narratiivista nimeltään ”ryysyistä rikkauksiin”, jossa narratiivissa kruunun saa päähänsä se, kuka on pulahtanut maailmaan alkoholistivanhemman alatiehyistä, ja jonka silmät katsovat eri ilmansuuntiin, mutta joka kaikesta huolimatta on huiputtanut itsensä siihen huippuun, joka on lähes kilpailukykyinen suuren idolinne Elon myskisedän kanssa):

   ”Ideologiat ovat aidon tiedon korvikkeita, ja ideologit ovat valtaan päästessään vaarallisia, sillä yksinkertainen ”minä tiedän kaiken” -lähestymistapa ei mitenkään voi käsittää koko olemassaolon monimutkaisuutta:””

   1. Mikähän Tanskan demareiden ideologiaa vaivaa, vai vaivaako sitä yhtään mikään?

    1. Täytyisi perehtyä asiaan — mutta voithan sinä tällä välin koettaa omin sanoin kuvailla oman tulkintasi asiassa.

       1. Jos et saanut pienenä viimeistä sanaa, nyt siihen on mahdollisuus🙂

 10. Onhan siinä pohtimista mikä hallintomuoto on hyvä tai huono teoriassa ja käytännössä. En tiedä yhtään hyvää hallintomuotoa, käytännössä, mutta minusta vähiten huono on parlamentarismi.
  Sekin on syytä panna merkille, että joissakin totalitaarisen hallintomuodon maissa on pitänyt rakentaa muureja ja aitoja, jottei väki karkaa maasta pois. Joissakin ei-totalitaristissa maissa, kuten Amerikka, on taas pitänyt rakentaa muureja ja aitoja, ainakin teoreettisessa merkityksessä, ettei maahan tunkeudu liikaa väkeä. Sic!

 11. Lassen pointista jatkaen – oikeisto tai vasemmisto ei ole oikeassa, vaan toimiva on malli jossa molemmat voivat argumentoida kantojaan. Yhteiskunnan pitää kokeilla uusia asioita, mutta myös perääntyä jos menee metsään.

 12. Niin tosiaan, Suomestahan ex-ministerit ja parlamentarismissa koviten rypemään joutuneet kipittävät pois maasta, kuten ehkäpä moni yrittäjä ja muu… Hmm.

 13. Ehkä demokratiaa karsastavilla helpottaa neljän vuoden päästä, tai tiedä vaikka pikemminkin. Tai sitten ei.

 14. Tähän kiivaaseen ja ehkä vähän hedelmättömään keskusteluun lisään omana ajatuksenani että tottakai demokratiassa pitää olla vasemmistoa ja oikeistoa, lievempää ja tuimempaa, keskustaakin soisi olevan.
  Rahan vallasta en pidä ja mitä enemmän joku on vasemmalla sitä enemmän hän haluaa ajatella ja päättää toistenkin puolesta.

  1. Onhan sinullakin siivo mieli, jos kommentissasi alitajuisella tasolla yllytät ihmisiä hedelmöittäviin livekohtaamisiin.

   Noh, minulla ei ole ongelmaa myöntää, että erääseen fantasiaani nivoutuvat aatokset wanhan miehen seksuaalisuudesta. En mahda itselleni sen enpää kuin te muutkaan.

   1. Pakko myöntää Liisa että sitä tuntee itsensä usein yksinkertaiseksi kun kommenttejasi lukee, eivät meinaa avautua mikä tietysti on hyväkin jos sattuisi että tarinoissasi on jotain mikä tätä yksinkertaisuuttani alleviivaa

    1. Se on ihan hyvä, jos eivät aukene, ei ollut negaa Matti sinua kohtaan. Kunhan pientä haaremivaikutusta rakentelin maskuliinisuuden tyyssijojen virikkeeksi.

     1. Eikö Sinua yhtään turhauta mahdollisuus tai tieto että aikasi saattaa mennä hukkaan virikkeitä jakaessasi jos ei niitä ymmärretä puhumattakaan että joku saattaa tulkita väärin, kettuiluksi

      1. Paljonhan näin on käynytkin — toisaalta minulla on ollut paljon ihmissuhteita, joihin turhautumisen sekä aikani hukkaamisen lisäksi olen kaatanut runsaasti rahaa, mihin nähden julkisella forumilla kirjoittelun voisi sentään mieltää hypotteettisesti hyötysuhteeltaan ihan ok vaihtoehdoksi nykyiseen elämäntilanteeseeni.

       Ja ajettele, Matti, että olen ollut jopa rakkaussuhteessa, jonka lopuksi paljastui, ettei kumpikaan ollut ymmärtänyt kumpaakaan ja koko touhu oli syvästi rikkovalle kohtaamattomuudelle sekä valheille rakennettu epätodellisuus.
       Sellaisen jälkeen sitä näkee kaiken aika eri tavalla kuin te kesyt ja turvalliset ihmiset maailmassa, joka teille ei onneksi ole menettänyt mieltään.

       1. Ja mistähän lissu muka tiedät, mitä muiden elämässä on tapahtunut?
        Peilistä näkyvä naama on omasi eikä kenenkään muun, joten älä sepustele muiden elämästä..

       2. No voihan huh huh. Kesynä ihmisenä on helppoa, mieltään virkistääkseenkin pitää keksimällä keksiä tännekin haasteellisia ajatelmia.

      2. Matti, etkai ottanut tuotakin kritiikkinä, kun melankolialla mietin elämäni kesyjä ihmisiä osin omaa menneisyyttäni kaivaten. Olen itsekin vielä elämän turvallisessa kuvastossa elellessäni pitänyt rikkinäisiä ihmisiä jollakin tapaa muita syvällisempinä, ihannoinut sitä tiettyä etäisyyttä ja tavoittamattomuutta mikä heissä on, joka on kuin kiehtova tanssiva ja mystinen varjo, joka houkuttelee luokseen ja katoaa aina juuri nenäsi edestä kadunkulman taakse…

       Mutta kun sellaisen varjon saa kiinni ja astuu toisen kylmänsuloiseen, autioon rinnakkaistodellisuuteen, jonka hauraudelle sallii luvan täyttää sydämensä — voi veljet sen jälkeen se kaikki haaveiltu romantiikka ja täydellisyys realisoituu sellaisella resoluutiolla, että siinä kestää lopunelämää toipua siitä, eikä suhde villeyteen todellakaan ole entisensä.

       Nykyisin minä ihailen kesyjä ihmisiä. Aidosti.

       1. En. Juttujasi luen proosamuotoisena lyriikkana, varsinkin silloin kun et puhu politiikkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *