Vasemmiston hätäpaska.

Vasemmisto ja heidän vanavedessään matelevat median eunukit  ovat nyt omat neljän vuoden taloudellis/moraaliset katastrofinsa  piilottaakseen ja peitelläkseen lähtenyt omien päänsisäisten illuusioiden ja etiäisten johdattamana ( rasismi ) hyökkäykseen nykyistä hallitusta vastaan.

Viiden naisen päät pilvissä ja jalat tukevasti ilmassa politiikka koki vaaleissa tappion ja se ei millään tahdo näille hihhuleille mahtua ymmärrykseen, että demokratiassa ei päätöksiä tee se joka kovemmalla äänellä huutaa.

Toivon totisesti, että hallitusohjelman kirjaukset viedään kaikki, pilkkuakaan muuttamatta toteutettavaksi, vain terve talous tulee vasemmiston kyykyttämät köyhätkin nostamaan takaisin säällisen elämän piiriin ja ne jotka eivät kykene itsestään huolehtimaan, niin hyvä valtiontalous on tae sille, että kaveria ei jätetä.

Hyvinvointiyhteiskunnan tunnus on, että kuinka se huolehtii niistä kaikista pienemmistään ja se on taivahan tosi, että velkainen talous ja yli varojen eläminen on myrkkyä tälle tavoitteelle, sillä ennen pitkää pää tulee vetävän käteen, kun velat eivät olleetkaan saatavia vaikka vasemmiston talousajattelu näin väittäisikin.

Orpon hallitus on myös köyhien ystävä, sillä vasemmiston opein kuten on nähty, niin Suomi olisi ajautunut lopullisesti ulkomaisten voutien holhoukseen, jossa jokainen leivänmurukin on tuhlausta.

 

 

 

23 vastausta artikkeliin “Vasemmiston hätäpaska.”

  1. Heikki,- Vaaleissa kansa näytti, että sirkushuvit eivät elätä, tarvitaan työtä ja yrittämistä, sillä vasemmiston ihailemat Kelan luukut tappavat kansalaisen, ei nälkään vaan pysyvään apatiaan.

   1. Ei taida olla viisasta, että leimaisimme koko vasemmiston epäisänmaalliseksi tai suomalaisuuden vastustajaksi. Voi olla, etteivät esimerkiksi Kontula ja Andersson ole niin vaarallisia kuin Marin ja Mäkynen.

    Tarkempi analyysi olisi kylläkin työlästä.

  2. Freudenthal perusti politiikkaansa ranskalaisen aatelisen de Gobineaun rotujen arvoluokituksiin. Hän piti jalojen väkivaltaa muita rotuja kohtaan oikeutettuna.

   Äijä oli Ruotsissa suurlähettiläänä ja lumosi paikalliset julistamalla ruotsalaiset germaanit ihmisvalioiksi.

   Ruotsalaiset karoliinit ryhtyivät etsimään keinoja, miten pystyisivät erottamaan de Gobineaun halveksimat fennot ylempiarvoisista. Niinpä yleisnero Retzius kävi lainaamassa fennojen kalloja mm. Pälkäneen hautausmaalta löytääkseen erotteleva tuntomerkkejä kallo mittausten avulla. Samassa yhteydessä Retzius valokuvasi niitä fennoja, jotka hiljan olivat säilyneet hengissä nälkävuosista ja niiden mukanaan tuoneista taudeista ja taloudellisesta kurjuudesta. Saattoi Retxius heittää heille pennin tai pari, jotta suostuivat kuvattavaksi.

   (Tässä vaiheessa älyttömästi heittäytynyt Karjalainen on jo lopettanut lukemisen, mutta muut jatkakoot)

   Toisen polven maahanmuuttajaa A.O. Freudenthalia alkoi huolettaa fennojen tasa-arvopyrkimykset Suomessa. Niinpä hän käytti hyväkseen karoliinien rotuoppeja polkeakseen fennot tapaan. (Jos Karjalainen olisi jaksanut lukea tähän asti, niin olisi saanut rajuja aivo-orgasmeja. Ehkä olisi killitellyt loppuikänsä onnellisena.

   Freudenthal kehitti Vikingen lehden arjalaisuutensa airueeksi. Mutta sisältö taisi olla niin tukevaa, ettei maksukykyinen sivistyneistö kehdannut kulkea kadulla Vikingen kainalossaan. Niinpä lehti kaatui taloudellisiin vaikeuksiin. Vahinko, sillä Karjalainen ostaisi vieläkin.

   Kansalaisarkiston kätköissä Vikingen -lehteä vielä lienee, mutta olisikohan sensuroitujen osastolla?

   Viimeisillä voimillaan Freudenthal ideoi RKP:n ruotsalaisen rodun etuja ajamaan. Näin on sitten tapahtunutkin.

   1920-luvulla RKP ja sosialidemokraattinen puolue solmivat keskenään salaliiton, jossa sovittiin, etteivät demarit pidä ääntä RKP:n rotuopeista, eikä RKP pidä melua SDP:n tekemästä valtiopetoksesta.
   Rotuoppi jäi kuitenkin elämään RKP:n puolueohjelmassa vuoteen 1956 asti. Nyt se tuntuu jatkuvan epävirallisena.

 1. Kuka näytti vaaleissa ja mitä ? Kansa ei tätä hallitusta halunnut.
  Ja, sitäkö, että tärvellään Suomen maine ja irtisanotaan teollisuuden työntekijät toinen toisensa jälkeen ja ajetaan ihmiset luukuille.
  Täällä ei ole kohta lattiatason tekijöitä kuin mamut, jotka, pyyhkivät paskapoliitikoiden perseet. Mamut kuskaavat sapuskat sohvaperunoille. Mamut ajavat takseja ja busseja. Tekevät rakennustyöt. Ulkoiluttavat vanhat vanhukset ja sairaat. Poraavat hampaat klinikoilla.
  Muuten, katso http://www.kela.fi ja puhu sen jälkeen asiaa, mitä olette romuttamassa.

  1. Samaa kuluneen levyn pyöritystä Heikiltä, kun rikkaudet mitä he haittamaahanmuutossa ja monikulttuurisuudessa näkevät, niin ovatkin sitävastoin kansoittamassa rikostilastojemme kärkeä ja aiheuttavat pelkoa ja turvattomuutta kansalaisissa, kun velvollisuudet koetaan rangaistuksina heidän koskemattomuudessaan ja pyhyydessään.
   Mikä helvetti siinä on, että tänne päästetään ja niitä rikkauksia haetaan pimeintä Afrikkaa myöden meidän Suomalaisten elätettäviksi, sillä ei ne ole mitään muuta kuin elintasopakolaisia, jotka ovat vasemmiston seireenihuudon kuulleet Lotto voitosta tänne pässessään.

    1. Sulje sinä vaan Heikki silmäsi totuudelta, sillä kaikki tilastotkin, jotka eivät suinkaan ole perussuomalasta alkuperää, niin osoittavat haittamaahanmuuton olevan kaikille hallinnonaloillemme yhteenlaskettuna monen miljardin vuosittaine lisälasku ja ne jotka tältä silmänsä ja korvansa sulkevat, niin haluavat meidän ajautuvan lopullisesti Ruotsin tielle, mihin hyvää vauhtia oltiinkin jo menossa vasemmistohallituksen opein ja opetuksin.
     Onneksi saatiin persukomento sisäisen turvallisuutemme palauttamiseksi takaisin maassa maan tavalla ideologiselle pohjalle.

      1. Kyllä sen on Heikki vasemmistolainenkin ”ruudinkeksijä” todennut, että näiden kuvailemieni ryhmien tuloista toinen puoli tulee Kelasta niin pitkään, kunnes hoksaavat että ei terve ruumis työtä kaipaa ja siirtyvät kokopäiväisiksi oleskeluyhteiskunnan jäseniksi.

      2. Valitettava tilastollinen tosiasia on karjalainen, että tuo 2015 ja sen jälkeen tullut elintasoturistilauma kuluttaa verovarojamme enemmän kuin tuottaa niitä.
       Tällä hetkellä näyttää siltä, että tilanne tulee heidän osaltaan myös jatkumaan hamaan tulevaisuuteen.
       Se ei todellakaan ole suomalaisen yhteiskunnan etu millään punademuidologiallakaan.

      1. Heikki voisikin keskittyä tähän aiheeseen.
       Hänellä näyttäisi olevan annettavaa.

       ”Entä meidän liikalihavat, laskat ja sairaat viinanjuojat ja omat rikolliset puukkojunkkarit ?”

     1. Hessu on yhtä äkäinen demokratian vastustaja kuin Hessulan Sanomatkin,
      valeet, ja älytön logiikka aseinaan.

   1. Rajoilla pitäisi tänne pyrkijöille järjestää asennetestit. Soveltumattomat pysäytettäisiin. Yhden soveltumattoman hinta saattaa olla puoli miljoonaa tai enemmänkin.

  2. Karjalainen ja muut ajattelemattomat nostattavat kansaa kapinaan.

  3. Hesarin hölmöläiset ja vastaavat saattoivat jonkin verran pilata maamme mainetta joissakin piireissä.

 2. Vihervasemmistolaisten kollektiivinen pahoinvointi on musiikkia korville.

 3. Viehtymys valehteluun yhdistää Hesaria, vihervasemmistoa ja Putinia. Heikki ja muut arjalaiset ovat muuten vaan epärehellistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *