Vasemmiston valta murtui ikuisiksi ajoiksi Marinin lähdön myötä.

Olen melko varma, tai sanoisinko että olen täysin varma, että Suomessa ei enään koskaan tulla näkemään demareita suurimpana eduskuntapuolueena ja se taas tarkoittaa että pääministeriys on joko kokoomuksen tai perussuomalaisten hallussa.

Mitäs se tällä hetkellä onkaan vasemmistopuolueiden yhteenlaskettu kannatus ( sdp-vihr, vas ) taitaa pyöriä tuolla  37% hujakoilla.  Nämä kolme vasemmistopuoluetta eivät saa lisää kannatusta kuin toisiltaan, eli liikkuvat äänestäjät ovat punavihreän kuplan ”vankeina”.

Tietenkin kokoomus ja perussuomalaiset kalastelevat myös yhteisillä, oikeistolaisilla vesillä, mutta siinä mielessä sillä ei ole niin maata mullistavaa väliä, kumpi sen pääministeriyden jatkossa pokkaa, molemmat hyötyvät.

Kristilliset ovat aina valmiina liittymään oikeistohallitukseen, olipa pääministerinä sitten Orpo tai Purra ja kyllä se kepukin taas mukana on, kunhan ensin on itsestään saanut hinkattua punavärin irti ihokkaastaan.

Joten nyt voi Suomalaiset nukkua jatkossa yönsä rauhassa, ei tarvitse enään koskaan pelätä punaista paholaista porstuassaan, saatikka että pääsisi kyökin puolelle.

2 vastausta artikkeliin “Vasemmiston valta murtui ikuisiksi ajoiksi Marinin lähdön myötä.”

  1. On mielenkiintoista nähdä millaiseksi SDP:n sisäinen dynamiikka muodostuu kun henkilövalinnat on nyt tehty.

    Oma veikkaukseni on, että säröjä jäi ja lisää tulee.

  2. SDP on täynnä ”natseja ja eläinrääkkäjiä”, mitä seuraavaksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *