Vasurin pahin vastustaja on toinen ja kolmas vasuri ja hyvä niin.

Nyt kun tänään sitten vihdoin viimein pahvi-Jutta vaihtui luomu-Juttaan, niin jos sallitaan ja miksi ei sallittaisi, niin paljastan teille jo tässä vaiheessa tulevien presidentinvaalien tuloksen toisen kierroksen nimiä myöden.  Onhan se toki harmi kun teiltä menee viimeisten kuukaisien jännitys, mutta ette ainakaan menetä yöunianne, kun tiedätte lopputuloksen.

Nyt tosiaan kun Urpilainen tuli mukaan kolmanneksi sosialisti ehdokkaaksi Anderssonin ja Haaviston rinnalle, niin heidän keskinäinen taistelunsa vihervasemmistolaisten äänestäjien sieluista tulee johtamaan siihen ja olemaan niin ”veristä”, että toisella kierroksella ei kukaan näistä kolmesta toverista ole mukana, he syövät toisensa hengiltä.

Toisella kierroksella tulee olemaan vastakkain Stubb ja Halla-aho.

Ja vaikka olenkin ”Jussin miehiä”, niin Saulin saappaisiin hyppää Stubb ja ristin käteni että säästyimme ”Halosen toisinnolta”.

Mutta menkäähän nyt silti käyttämään kansalaisvelvollisuutenne, vaikka lopputuloksen jo tiedättekin, tämä olkoon viimeinen blogini vaaleista, sillä mitäs sitä selvää asiaa jauhamaan.

( Leikkaa talteen )

6 vastausta artikkeliin “Vasurin pahin vastustaja on toinen ja kolmas vasuri ja hyvä niin.”

 1. No eipä tapahtunut parannusta mihinkään suuntaan ehdokkaista jos puhumme

  Samaa politiikan seisovaa vettä ovat kaikki eivätkä maan presidentiksi ole kelvollisia ei kukaan

  Mitä näihin kannatuslukuihin tulee saattaa tuo Jutta saada jopa 10 % annetuista äänistä

  Mutta eipä Halla – Aho pääse kun ehkä 15 % jos siihenkään terv tepivaari

 2. Juttahan alkaa kampanjoinnin vasta Joulukuussa.
  Tuolla US:n palstoilla jo nämä Jutan alkustartin kuulleet kokoomuslaiset ja persut ovat kauhusta jäykkinä, kun Jutta latasi ”arvopohja-antin” tapaan sontakasan hallituksen eriarvoistavan politiikan päälle.
  Puhui yrittämisestä, työstä ja ettei lakkoja tarvittaisi sotkemaan yhteiskuntaa.
  No, Saulistakin tuli pressakampanjassaan ”työväen ” presidentti.

  1. Urpilainen koettaa nostaa profiiliaan sisäpoliittisin konstein, vaikka hänen ei tulisi siihen sotkeutua pitkällä tikullakaan.
   Minkäs teet, kun ulkopolitiikasta maassamme vallitsee konsensus, niin jostakinhan se hännän nostattaja pitää löytää.
   Nyt kun Marin vielä saadaan tämän Afrkikan suurlahettilään kampanjaa tukemaan, niin Jutta saa palata pakastevirkaansa takaisin muutaman kuukauden kotimaapiipahduksensa jälkeen vain kokemusta rikkaampana.

   1. Presidentin valtaoikeuksiin kuuluvat yhteiskunnalliset arvot, jota hän saa roimia tai kehua miten haluaa. Kukaan muu ei ollut tätä argumenttia hoksannut käyttää. Tästä nousee vielä positiivinen äläkkä Jutan tueksi.
    Arvoasteikon alinta kastia pitää yllä orpopoika ja yksi jussin pussi. Ja pohjasakassa purra…an huulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *