Elämme Hölmölässä 

Venäjä 🇷🇺 masinoi tällä hetkellä Kostamuksen alueelle satoja oleskelijoita joilla on FSB:n taholta tehdä operaatioita Suomessa.

Olen 100%  varma että näin käy.

Huomenna alkaa ennennäkemätön ralli kohti Vartiuksen raja-asemaa ja meininki jatkuu koko viikon. Se on sitten lopun alku jos tätä ja näitä muita avoinna olevia raja-asemia ei pistetä nyt kiinni.

 

2 vastausta artikkeliin “Elämme Hölmölässä ”

 1. Selvä enemmistö suomalaisista haluaa kaikki raja-asemat kiinni. En tiedä mikä mättää ettei niitä nyt saada kiinni, kysehän on selvästi Venäjän operaatiosta SUOMEA vastaan

  Tätä mieltä Imatralla ollaan:

  Nyt puhuvat imatralaiset – ”Kaikki rajat kiinni pohjoiseen saakka”
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010002001.html

 2. Juuri tämä:

  Pääkirjoitus: Velttoilu Putinin Venäjää kohtaan kostautuu nyt Suomen itärajalla – tätä Maria Zaharovan ikävä vihjailu vastatoimista voi tarkoittaa
  https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000010001968.html

  ”Rajahäirintä on nyt käynnissä. Mitä tapahtuu seuraavaksi? Venäläisillä on runsaasti kiinteistöomistuksia Suomessa, ja niitä on hankittu strategisesti tärkeiden paikkojen vierestä. Voimalinjojen läheisyydessä on nähty outoja liikkujia, ja valmiutta tärkeän energiainfran suojaamiseksi on nostettu. Turvapaikanhakijoiden joukossa voi olla myös henkilöitä, joiden tarkoitus on soluttautua Suomeen – pahat mielessä.”

Kommentoi