Venäjän uhka on pientä sen rinnalla, mitä on Ruotsista haussa…. tulossa.

Kun nyt seuraa mitä naapurimaassamme Ruotsissa tapahtuu, niin siksi on uskomatonta, että Suomen on vallannut joukkohysteria ja vaino niitä kohtaan, jotka koettavat lainsäädännöllisin keinoin estää Suomen ajautumisen ”Ruotsin tielle”.

Hallitusohjelmaan kun saatiin neuvoteltua kirjaukset ja keinot,  joilla tämä Ruotsin malli, eli oikealta nimeltään sisällissota saadaan estettyä rantautumasta Suomeen, niin  nyt onkin käynyt niin, että perussuomalaiset ovatkin joutuneet Suomalaisten, jotka tätä pedofiiliuskontoa ja Allahin kilvenkantajien koskemattomuutta ja pyhyyttä meillä suojelevat, niin heidän hyökkäyksensä kohteeksi.

Nyt värkätään kovalla kiireellä joitain rasisminvastaisia kirjauksia, että perussuomalaiset saataisiin vaijennettua ja jopa syrjäyttää hallituksesta, kun yrittävät avata kansalaisten silmät näkemään  mikä on edessä meilläkin, ellei nyt näille  islamistien tapa ja tottumusrituaaleille laiteta maahantulo kieltoa.

Rasistin leiman saat heti otsaasi, jos esität islamisista maista tulevan haittamaahanmuuton tiukennuksia tai lopettamista ja  vaadit elettävän maassa maan tavalla, sillä mikään muu kuin islam ei ole se juurisyy sille, joka tämän sisällissodan on aikaansaanut Ruotsissa ja hyvää matkaa meilläkin siihen ollaan menossa, jos edellisen neljän vuoden takainen vasemmiston johtama Islamin ja heidän soturiensa suojelu saa jatkumon.

Mikään muu kuin tämä haittamaahanmuutto ei olisi saanut tätä rasismikeskusteluakaan aikaan ja perussuomalaiset, jotka tätä turvallisuus/taloudellista uhkaa tuo päivänvaloon ja haluaa sille asettaa suitset, niin joutuukin näiden kotimaisten Islamia suojelevien kattojärjestöjen ja ”haarakonttoreiden” vihan kohteeksi, joka vielä on sanallista, mutta siitä ei ole enään pitkä matka siihen, kun (perus)suomalainen joutuu pelkäämään omassa maassaan islamilaisen uskonpuhdistuksen voiman.

Luulenpa, että ne henkilöt,  jotka Koraanillista islamin pyhyyttä ja hurskautta täällä meillä haluavat saatavan rinnakkaiseksi meidän omien uskonnollis/oikeudellisten lakiemme kanssa, tulevat  kulkemaan niin pitkään laput silmillä ennenkuin huomaavat olevansa itse päätään lyhyempiä tai muuten jätesäkkiin sullottuna myllynkivi kaulassa, mutta siltikin eräät vielä huutavat kuolemaa vääräuskoisille, kun paratiisin portti narahtaa.

Nyt vaaditaan kovaan ääneen perussuomalaisilta katumusta ja anteeksipyytelyä, mutta mahtaakohan anteeksipyytäjiä silloin olla mailla eikä halmeilla perussuomalaisten suuntaan, kun tämä Ruotsin malli tuli/tulee  meidänkin tieksemme, kun varoitukset menivät kuuroille korville suojelupyhimyksien haarakonttoreissa ja valui maahan kuin vesi hanhen selästä.

Olen joskus aikaisemminkin tainnut sanoa, että maahanmuuttajista, tulivatpa he mistä päin hyvänsä ja olivatpa minkä hajuisia ta makuisia hyvänsä, niin he kyllä sopeutuisivat elämään maassa maan tavalla, mutta nämä kotimaset vasemmistolaiset hyvät ihmiset tekevät kaikkensa, että kantaväestön on sopeuduttava maahanmuuttajien ismeihin ja lähdettävä riisumaan omat uskonnollis/kulttuuriset erityspiirteemme  ja oikeutemme uuden rikkauden tieltä.

 

 

28 vastausta artikkeliin “Venäjän uhka on pientä sen rinnalla, mitä on Ruotsista haussa…. tulossa.”

 1. Ja juuri persut ova syyllisiä tähän mamu-vastaisuuteen ja ärsyttävät heitä jatkuvasti kunnes joku ryhmä saa tarpeekseen ja alkaa toimimaan.
  Persut eivät ymmärrä, että mamut ovat jo täällä keskuudessamme ja suuri osa ovat olleet jo pitkään.
  Ja sille ei kukaan Euroopassa ja maailmalöa mahda mitään, että hätää tavalla tai toisella kärsivät vyöryvät muualle kuolemankin pelossa.
  Heitä pitää jotenkin auttaa eikä päinvastoin.

 2. Suomi on jännä maa.

  Suomessa saa YLE:n lähetyksessä sanoa, että homot saisi tappaa syystä, että ovat homoja, eikä yksikään hyväihminen ole moksiskaan mutta pesukarhukravatti on liikaa.

  Moraaliposeeraus on varmasti hauska harrastus, mutta pitää muistaa että sitä saa mitä tilaa.

 3. Nato suojelee meitä Venäjästä, mutta kuka meitä suojelee Islamin uhasta, ei kukaan muu kuin perussuomalaiset ja hallitusohjelman kirjaukset ovat ensi askel tämän uhan torjunnassa, vaikka kotimaan Ruotsalaiset haluavatkin sen vesittää ja palauttaa neljän vuoden takaiseen aikaan.

 4. Kukaan ei islamia pakoon pääse, ei edes sen tutkijat Hämeen-Anttilat ja persut. Se on täällä ja muualla.
  Sen kanssa on vain tultava toimeen kiihottamatta. Ei kuten juuri täällä persut.

 5. Keskellä Helsinkiä saa vapaasti levittää ääri-islsmilaista ilosanomaa.

  Yhä useammin kätilöt törmäävät sukuelimiltään silvottuihin, Suomessa syntyneisiin naisiin, jotka toimivat lapsen teko koneina ja palvelijoina, alistettuina eläiminä.

  Hyväihmiset näkevät tämän kulttuurisena rikkautena ja luonnonvoimat jolle ei voi tehdä mitään.

 6. Hyväihmisille naisten kodeissaan kohtaama väkivalta on näennäisesti suuri huolenaihe, mutta naisten täydelinen alistaminen ja kunniaväkivalta ovat iloista kulttuurista värinää.

   1. Sääli, vielä en ole sinulta mitään järkevää kuullut, enkä nähnyt! Olis nyt edes yhden kerran tullut! 😮

 7. Toisaalta olihan meillä juuri neljä vuotta ihan saatanan sairasta uhrikulttia edustava pääministeri ja sillekin löytyi kiilusilmäiset palvojansa.

 8. Kun edellä mainittuja esimerkkejä nostaa esille, on aina ensireaktio ”ei kukaan tuollaisia hyväksy” ja seuraavaksi huudetaan pää pensaassa rasismista ja viritellään pesukarhuloukkuja epäsosiaalinen median syvässä päässä.

 9. Moniavioisuus on Suomessa laitonta, mutta viranomaisia myöten kaikki tietävät sen olevan islamilaisissa yhteisöissä arkipäivää ja sen seurauksena mahdollistuva, räikeä sosiaaliturvan väärinkäyttö näkyy lähi-itä keskuksen kaltaisissa keskittymistä.

  Etnisten ravintoloiden räikeät väärinkäytökset ovat hyväksyttävä hinta ruokakulttuurin rikastumisesta, orjatyövoimalla saadaan 5 euron pizzoja ja nepalilaisia herkkuja.

  1. Mika,- Mitä enemmän tuot faktaa ja tilastollista totuutta pöytään näille kotimaisille islamin hyysäreille ja haarakonttoreille, niin sitä kiihkeämmin ne huutavat Allahin nimeen toteeminsa juurella.

   1. Arvi, etninen ja kulttuurinen värinä taitaa olla ainoita värinöitä, joita nämä hyvä-ihmiset kokevat 🤪

 10. Jotkut yliopistoihmiset, joita tituleerataan tukijoiksi ajoin muistavat paheksua sitä miten ihmiset äänestävät nykymenosta jaloillaan ja lompakoillaan.

  ”Valkoinen pako” ja koulujen erityinen ovat tosiasioita ja ne ovat helppoja ilmiöitä ymmärtää.

  1. Sehän tästä Suomen palauttamisesta takaisin tolkun tilaan tekee vittumaisen, pitkäkestoisen ongelman, kun nämä taistolaisen verenperinnön omaavat ovat päässeet lonkeronsa levittämään kaikille hallinnon portaille, kun jätettiin hyväuskoisesti keittiön ovi raolleen, jonka kautta nämä saatanat pääsivät livahtamaan päätöksentekijöiksi.

 11. Olen miettinyt tässä sellaista kulmaa. Tämä on filosofinen, ei yhteiskuntapragmaattinen näkemys.

  Ihminen on luonnostaan selviytyjä. Jos loisimme puitteet, että selviytyäkseen yhteiskunnassa pitäisi huolehtia itsestään, voisi tilanne muuttua. Tällä hetkellä selviytymisen keino Ruotsin jengialueilla on tappaa mahdollisimman monia.

  1. ”Ihminen on luonnostaan selviytyjä. Jos loisimme puitteet, että selviytyäkseen yhteiskunnassa pitäisi huolehtia itsestään, voisi tilanne muuttua. ”

   Tämähän olisi vihervasemmistolaisten pahin painajainen. Itsestään huolehtiva ihmisiä pitää pyrkiä kurittamaan kaikin mahdollisin keinoin.

   Itsestään huolehtivat ihmiset saattavat alkaa kuvittelemaan, että velvollisuuksien lisäksi, heillä saattaisi olla joitain oikeuksia.

   Vaikkapa oikeus kritisoida politiikkaa, jonka seurauksena joillekin on annettu pelkästään oikeuksia, vailla velvollisuuksia.

  2. Itsestään huolehtiminen on toki jotakin, joka kannattaisi vaivautua määrittelemään, koska muuten on vaara, että joku tulee ja kommentoi asiaa vaikkapa siitä näkökulmasta, jossa itsekeskeiset itseään täynnä olevat itsestään huolehtijat ja itsensä kehittelijät, itseään lisäosin parantelevat ja kollektiivista välinpitämättömyyttä ympärilleen kylvävät älylliset laiskiaiset juuri aiheuttavat muille pakkoa venyä ja yrittää urheasti auttaa heitä, joita itsestään huolehtijat eivät oikein noteeraa, kun he keskittyvät itsestään ja omista eduistaan huolehtimiseen.

   Itsestään huolehtimisessa saattaa käydä myös niin, että siinä hyväihmisenä velkaantuu isosti maksimoidessaan omia iloja ja hyvinvointia lisääviä virkistys- elementtejä, jolloin itsestään huolehtijoista tuleekin kaikista pahimpia pohjakoskettajia, alkoholisteja ja itsemurhaajia, kun elämän realiteetteja sekä arkikosketusta pitkään vältelleet, omat heikkoutensakin kieltäneet romahtavat korkealta liian kovaa.

   1. Kuinka paljon ylimääräistä painolastia sekä turhaa mielipahaa, traumoja sekä surua itsestäänhuolehtijat voivatkaan kylvää useiden kymmenien itseään ympäröivien kanssaihmisten elämiin romahdellessaan omien elämiensä himmeleiltä.

 12. Ruotsi on jo rinnakkaisyhteiskunta, jossa mitä kovemman rikoksen teet, niin sitä korkeammalla olet heidän hiararkiassaan.
  Suomessakin nämä jengit noudattavat samaa nokkimusjärjestystä ja nyt kun Rantanen on laittamassa nämä rikolliset maahanmuuttajat kuriin, on joukossa toki kantasuomalaisiakin, niin muukalaisvihamieliseksi ja rasistiksi häntä kuvataan, pitäisi ongelmaan vain antaa lisää päänsilityksiä ja muhkeammat Kelan palvelut.

  1. Kuka Rantanen ? Onko se joku mamuministeri ? Mitään lakia, ei edes aloitetta ole olemassa, joka menisi lävitse. Maassa on jo 100 000 mamua ja lisää heidän jälkeläisiään. Käy kyllä niin päin, että nämä panevat jonkun poliisinuljakeen halvalla luullessaan itestään liikoja. Mutta populistipersulle voi luvata ihan mitä vain, niin läpi menee kuin vesi seulasta.

 13. Islam & kristinusko : Ei toimi
  Islam & hindulaisuus : Ei toimi
  Islam & budhalaisuus : Ei toimi
  Islam & juutalaisuus : Ei toimi
  Islam & ateismi : Ei toimi
  Islam & toisen suunnan islam : Ei toimi

   1. ”Persuilla on ihan oma uskontonsa, puutaheinää puolueohjelmansa. Ei toimi.”

    Heh…uhrikultin papittaren palvoja purkaa turhautimistaan🤣🤣🤣

 14. Pisin hallituksen muodostaminen heillä on kohta kolme kk mennyt tulokset nolla tasolla terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *