Vihersosialistit huutakoon maailmanlopun tuskaansa ”turvallisesti” omassa kuplassaan.

Nyt ovat lähes kaikki tietävinään, että tänään alkavissa hallitusneuvotteluissa tullaan melko nopealla aikataululla pääsemään sopuun talouden suurista linjauksista 6 + 3  tai 5 + 4  tai  jokin muu luku minkä lopputulema on  9.

Sitten ne tahot, jotka eivät säätytalolla ole mukana, eli oppositioon päätyvät puolueet ja media, niin haluavat tietenkin sopeutuksista puhua leikkauksina, mutta nyt pitää tulevan hallituksen ( toivottavasti perusporvari ) pitää katse  tiukasti pallossa, eikä kauhistua ulkopuolisten uhkakuvamaalareiden sanahirviöistä eikä luopua tavoitteistaan velkakierteemme katkaisijana eikä ottaa onkeensa oppostion ”neuvoja”, jotka kuitenkin ovat niitä joiden vuoksi nyt moraalis / taloudellisessa suossa olemme kaulaamme myöden.

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku sanotaan ja nyt Orpo oli viisas kun tunnusti tosiasiat  ja otti hallituskumppanikseen perussuomalaiset vihersosialististen musta paita ja rasistihyökkäyksistä huolimatta, eikä lähtenyt hajoittamaan yhteiskuntaa hyviin ja pahoihin vihersosialistien tavoin.

Tästä hyvästä jos yhteiskunnassamme jaettaisiin sisäisiä rauhan Nobeleita, niin Orpolle sen ojentaisin edellä mainituista syistä.

Nyt sitten nämä taivaanrannan maalarit ja isänmaavastaiset hurmoshenget toitottavat suut vaahdossa, että jos toiset hallituskumppanit lähtevät peesaamaan perussuomalaisten suomi ensin politiikkaa, niin silloin menetämme uskottavuutemme muiden silmissä hyvänä mallioppilaana ja ajaudumme takaisin kivikaudelle.

Mutta mikäs se on sen eduskunnan ja kansaedustajan tärkein tehtävä päätöksentekijänä.  No, itse olen ollut aina siinä luulossa, että se on kaikissa oloissa suomen ja suomalaisten puolustaminen, eikä suinkaan niiden miellyttäminen ja niiden edessä pokkaaminen ja niiaaminen, jotka meitä pitävät vain oman elintasonsa ylläpitäjänä, eli lypsävänä lehmänään.

Jos ja kun näyttää, että vihervasemmisto ajaa tätä politiikkaansa kuin käärmettä pyssyyn, että suomen etujen ajaminen olisi maallemme haitallista, niin silloin kyllä heidän paikkansa onkin olla oppositiossa niin pitkään, kunnes oppivat elämään maassa maan tavalla, eikä olla rähmällään Euroopan ”sivistysvaltioiden” edessä ja ruoskittaa suomineitoa verille muita miellyttääkseen.

Arvon mekin ansaitsemme, suomen maassa suuressa…..sanotaan laulussa, mutta niin pitkään kun vihersosialistit ja heidän maailmanlopun satraappinsa arvot ajavat suomalaisuutta ”montun reunalle”, niin oma arvostukseni heitä kohtaan on sieltä kotoisin, jonne ei aurinkokaan paista.

38 vastausta artikkeliin “Vihersosialistit huutakoon maailmanlopun tuskaansa ”turvallisesti” omassa kuplassaan.”

  1. Niilo hyvä, jos perussuomalaiset vastustaa pakkoruotsia 20% voimalla ja 80% kannattaa sitä, niin miksi hakata päätään seinään TÄSSÄ VAIHEESSA.

   1. Aivan, Kokoomuskin kannatti Suomen Nato-jäsenyyttä jo vuosikausia ennen kuin siitä tuli ukrainan sodan myötä poliittisesti mahdollista, eikä tuo Nato-kanta estänyt Kokoomusta muodostamasta hallituksia Natoon kielteisesti suhtautuneiden puoleiden kanssa.

    1. Hyvä esimerkki Tonilta, että maailma muuttuu ja että mikä tänään on mahdotonta toteuttaa, niin saattaa jo huomenna olla realismia.

    2. Toni, hyvä esimerkki mutta joillekin liian vaikea tällä foorumilla ymmärtää.

 1. Ainoa, mikä ei muutu on, että persut olisivat hallituksessa tai alkua pidempään.
  Rkp on paljon enemmän kuin kielipuolue. Sillä on lonkerot kaikkialle.
  Se ei hyväksy mitään mikä on tärkeää persuille. Sen sanoi Henrikson, ettei luovu mistään sille tärkeästä asiasta tai periaatteesta.
  Orpolla on pahimmillaan tie demariden apupuolueeksi tai takaisin uusiin vaaleihin.
  Persulle myönnetään mitalli pisimmästä oppositiotaipaleesta historiassa.
  Tästä nyt kaavaillusta hallituksesta ei tule mitään. Sen pohjalta puuttuvat reaalitalouden faktat, joka ei ole leikkauslista.

  1. Niin, vihervasemmistolaisen ”reaalitalouden” tulokset ovat selvillä, eivät toimineet.

   Äläkä jaksa nillittää koronavaikutuksista ja Ukrainan sodasta, niistä kukaan ei edelleenkään ole eri mieltä, eikä ole ollut.

 2. Suurinta iloa kuitenkin tuottaa kun vihervasemmiston todelliset kasvot paljastuvat vaikeutena hyväksyä demokratian tuottama vaalitulos.

  Kollektiivinen pahoinvointi, toistuvat ja alati pahenevat paskahalvaukset ovat juuri sitä mitä paljastuu kun siloteltu pinta säröilee.

  1. Mikään demokratia ei ole totetunut, ennen kuin vaalien tavoite, ja sen johdosta syntyy kaikkien kanssa hyväksyen tai enemmistöllä hallitus ja oppositio.

   1. Demokratia toteutuu jo siinä, että on äänioikeus ja vapaat vaalit, loppu on seurausta vaalituloksesta, jota vaikuttaa vihervasemmistolla olevsn vaikea hyväksyä.

 3. Lienee tuo Tuomaala joillekin eräänlainen jumala, jonka sana on totuus. Ainakin sen perusteella, että kovin ahkerasti tuon vaalituloksesta katkeroituneen blogistin tekstejä tänne linkitetään.

  1. No joillekin Puheenvuorosta poimitut, kenen lie,mielipidekirjoitukset ovat ehdoton totuus, mutta kukin tyylillään.

   1. Heikki, valtaosa ihmisistä keskittyy politiikassa asioihin, ei henkilöihin, mutta mikä kenellekin on tärkeää.

  1. Suomessakin nyt kun sosialistit saadaan pois niistä pöydistä jossa suomen tulevaisuutta uudelleen määritellään kestävälle pohjalle Marinin tuhotun maan politiikan jäljiltä, niin voimme taas nukkua yömme rauhassa.

   1. Itse nyt kyllä katselisin ihan rauhassa miten homma etenee ja millaista hallitusohjelmaa mahdollisesti esitetään hyväksyttäväksi.

    Huonoon ei kannata lähteä mukaan.

    Toki vaikuttaa aivan siltä, että joillain ”asiantuntijoilla” on itsestään selvää se miten todellisuudessa RKP tekee hallitusohjelman,jota Kokoomus tukee ja PerusSuomalaiset sekä KD ovat hallituksessa hiljaisia äänimiehiä.

    No itse en usko kenenkään lähtevän Soinin ja Saarikon viitoittamalle tielle.

   2. Jos nyt nuo pöytään istuvat onnistuvat, Suomi on tuhottu jo vuodessa.
    Nyt Suomi on vielä erinomaisessa kunnossa, paitsi on liikaa persuja ja kamreerioppilaita tuhoamassa sen mitä on aikaansaatu.

    1. Vai on Suomi erinomaisessa kunnossa, no ei sitten mitään.

     Päästä kissa pihalle kun heräät, jos heräät.

      1. Joopa joo, sosialistien vappusanoma on mennyt sukkana sisään ja miksipä ei menisi.

  2. Onhan se säälittävää, kun demut jauhavat demokratiasta ja samaan aikaan tekevät kaikkensa estääkseen demokrattisen halituksen muodostamisen ja veisaavat punafasistin taistelulauluja.
   Punademulle se lienee loogista, mutta ei tavalliselle kansalaiselle.

 4. Kookomushan tuon hallitusohjelman tulee pitkälti sanelemaan. RKP saa kielen, PS jonkinnäköiset kiristykset mamuiluun ja KD:lla ei taida juurikaan mitään isompia yksittäisiä vaatimuksia edes olla.

  1. Vogoni:

   Ei RKP:lle kieli ole tärkein, vaan tärkein on oma etnisyys (samaan tapaan kuin Etelä-Afrikan buureilla)

   Ernotohtori Erik Allardt: ”Eivät eri rotu ja eri kieli riitä etniseen erottautumiseen. Tarvitaan myös eri kulttuuri.”

   Avioliittoja fennojen kanssa ei suosita. Palveleville fennoille pakkosyötetään surukieli ja Allardtin-Taxellin oppia seuraten surut erotetaan fennoista kehdosta aikuisuuteen.

 5. Hyvää on sekin, että ilmastoasioissa yhdeksi kuultavaksi asiantuntijaksi on valittu Petteri Taalas hiilinielufanaatikko Markku Ollikaisen sijaan. Saadaan laajempialainen näkemys keinoista ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

  1. Juha U,- Näkyy siellä olevan yhtenä mukana myös E-R Korhola kokoom……eiku kristillisistä.
   Tulee tolkku mukaan hänen myötänsä.

   1. E-J Korhola kuuluu siihen kaartiin, joka on kuin persu, joka osaa vain jälkiviisastella, mutta ei saa päätöksiä tehtäessä mitään aikaan.

    1. Jep jep, jälkiviisastelua..

     Huomaa taas kyllä että esität tietäväsi…vaan kun et tiedä.

     1. Sehän näissä väitteissä esim. korholan jälkiviisastelusta on hyvä, että niiden todenperäisyys on hyvin helppo tarkistaa Googlen avulla, hakemalla Korholan kirjoitukset.

       1. No se ihan yhtä helppo asia tarkistaa sekin, kun enää ei olla paperilehden varassa.

        Ihan hyvän uran Korhola vaikuttaa tehneen, sekin selviää Googlella.

 6. Taalas on hyvä, mutta molempia näkökulmia pitää tarkastella, Ollikaisenkin, muuten Suomelle tulee hiilinielujen sössiminen päästöoikeuksien ostamisessa todella kalliiksi.

  1. Hiilidioksidimonomania on kallis sairaus.

   Lettosuo pulputtanee metaania hehtaaria kohden enemmän kuin riisipelto. Normisuohon nähden pulputus on kymmenkertainen.

   Ja metaanin ilmasto vaikutus on 25 -kertainen hiilidioksidiin nähden.

   Todennäköisesti olisi kannattavaa ruopata lettosuot tyhjiksi kivennäismaata myöten ja ohjata turve, tuo eloperäinen ongelmajäte, biokaasureaktoriin.
   Turpeesta voitaisiin tehdä myös biobensaa lisättäväksi perusbensaan.

   Metaanin valmistusta varten on tehty yli miljoonan euron reaktoreita.

   Köyhän miehen biokaasureaktori:

   Otetaan käyttöön yksi lettosuo

   -katetaan suo mustalla muovilla, jonka avulla aurinko lämmittäisi leton lämpötilan 40 asteeseen ja ylikin, joka nostaisi metaania tuottavien mikrobien toiminnan maksimiinsa

   -syntyvä biokaasu kerättäisiin alipaineella puhdistusta varten talteen

  2. Kalliiksihan se tulee, kun EU:n ääliömäiset typeryydet päästettiin voimaan ja Suomesta ollaan tekemässä entistä vahvemmin luontoreservaattia ja muiden energiahaaskauksen korvaajia.

 7. Arvi:

  ”Mutta mikäs se on sen eduskunnan ja kansaedustajan tärkein tehtävä päätöksentekijänä. No, itse olen ollut aina siinä luulossa, että se on kaikissa oloissa suomen ja suomalaisten puolustaminen, eikä suinkaan niiden miellyttäminen ja niiden edessä pokkaaminen ja niiaaminen, jotka meitä pitävät vain oman elintasonsa ylläpitäjänä, eli lypsävänä lehmänään.”

  Mutkun ruotsalaiset rotututkijat havaitsivat jo 1800-luvulla ja sitä oppia maailmalla levittivät, että suomalaiset ovat orjamoraalin kansa eli eivät kykene ottamaan vastuuta itselleen omasta tulevaisuudestaan.

  Niin eiköhän tehdä jatkossa edelleenkin niin, että teemme sen, mitä muut meiltä odottavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *