Ettei vain keskustelu persuista loppuisi…

Edes kukaan Tampereen nuorisovaltuutetuista ei toivo tai halua persuja hallituskumpaneikseen:

Tällaisen hallituksen puolueiden nuorisojärjestöt muodostaisivat – Aamulehti selvitti puheenjohtajien näkemykset: https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009329780.html?share=b874166ad4bd1a3c2401a4c2674235da

… ja nämäkö luvut olisivat vääriä, kun pesuja syytetään rasistiseksi puolueeksi.  Miten oppimattomuus tai asennevammaisuus voi mahtua noin monen korvien väliin. Nyt se on tutkimuksinkin osoitettu:

Sanna Marin kutsui perussuomalaisia rasistiseksi puolueeksi – IL:n kysely: PS:n äänestäjillä muita rasistisemmat kannat https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cf58ac79-7d77-4530-9cfb-3eac9e36c48b

 

 

40 vastausta artikkeliin “Ettei vain keskustelu persuista loppuisi…”

 1. Jos ja kun minua jotkut nimittävät rasistiksi, niin siitä vaan, jos se heidän päivänsä pelastaa ja tekee heidät onnelliseksi, sillä minä tiedän mikä olen, joten ei haukku haavaa tee, kunhan ette liiveihin ui.

 2. Rasismista on tehty pahuuden symboli, jotta kommunismi saisi kunnolla ilmaa siipiensä alle.
  Karjalainen on rasisti perussuomalaista puoluetta ja sen edustajia ja sen kannattajia ja sen äänestäjiä kohtaan. Sic!

  1. Näinhän se näyttää Lasse olevan ja olen melko vakuuttunut, että nämä puheenvuorot jota Marinkin meistä esittää rasisteina, niin tulee valumaan kuin vesi hanhen selästä maahan.
   Pelkohan se tähän ajaa, kun vihersosialistit ovat pakokauhussa nousevan kannatuksemme johdosta kansan keskuudessa.

  2. Minäkö rasisti ? No ei puolueen periaatteita vastaan oleva voi olla rasisti, mutta olen lähes kaikesta eri mieltä kuin ps.. Niin näyttää olevan valtaosa muistakin.

   1. Heikki,- ei millään pahalla, mutta jospa tutkisit vähän omaa sisintäsi, etkä olisi niin helvetin ylivoimainen ja hurskas arvoinesi, sillä kukaan toinen ei täällä kirjoita niin halveksivasti minusta ja meistä perussuomalaisista kuin sinä.
    Kun sinä niin kovin aina julistat sivistyneisyyttäsi, niin osoita se ja siivoa suusi.

    1. Arvi, lues nyt tarkkaan nuo liittämäni jutut ja tukimuslaitoksen tulokset asiantuntijan Rahkosen tulkintoineen, vaikka olen Rahkosta arvostellut persumyönteisenä.
     Ei minun pajoa niihin täydy lisätä.
     Meitä on sentään yli pari mijoonaa.

 3. Yhtä hyvin ministereitä voisi kutsua paskiaisiksi, koska kaikille on paska tuttu.

  Rasismikaakattaja paljastaa vain kyvyttömyytensä älyllisen keskusteluun.

  1. Rasismi-sanan lukemiseen ja tuon tutkimuksen tuloksen ymmärtämiseen ei tarvita muuta kuin Savikivellekin lukutaitoa, ei sen kummempia älyvapaita heittoja.

 4. ”Miten oppimattomuus tai asennevammaisuus voi mahtua noin monen korvien väliin. Nyt se on tutkimuksinkin osoitettu”

  Oppimattomuutta ja asennevammaa on monenlaista, mutta mitähän tutkimusta tarkoitat vai esitäykö tuon keskenkasvuisten piirileikin olevan tutkimus 🤣🤣🤣

  Minkä tason oppineisuuteen se pohjautuu?

 5. Mika, voit halutessasi tehdä tutkimuksen tämän blogauksen kommenttien perusteella ja kertoa sen pohjalta mitä mieltä kansan enemmistö on.

  Se on jotakuinkin yhtä pätevää tiedettä.

 6. Heikki Karjalainen:”Minäkö rasisti ? No ei puolueen periaatteita vastaan oleva voi olla rasisti, mutta olen lähes kaikesta eri mieltä kuin ps.. Niin näyttää olevan valtaosa muistakin.”

  Rasismilla ymmärrän ensisijaisesti rotusyrjintää. Toissijaisesti syrjintää, esim. syrjintää iän, sukupuolen, poliittisen mielipiteen, maailmankatsomuksen etc. vuoksi.
  En ole enkä ole koskaan mielestäni ollut rasisti; koen Sanna Marinin puheet perusuomalaisista rasisteina loukkaavina.

  1. Aivan höpöhöpöä.

   Jakaminen saa olla ihan mitä tahansa mieltä esitetyistä kysymyksistä syyllistymättä yhtään mihinkään, ei edes rasismiin.

   Vai pitäisikö ajatusrikokset määritellä lainsäädäntöön?

   1. Sitä vähän ihmettelen, että miten kaikki tutkimukset jotka jollain tavalla edes ohuesti uskot tukevan ajatusmaaimaasi ovat ehdottomia totuuksia ja tutkimukset jotka eivät niin tee ovat humpuukia vaikka julkaistaan samoissa lähteissä, samojen toimijoiden tekemänä?

    Omituinen tapa suhtautua tutkimuksiin.

 7. Heikki Karjalainen:”Taloustutkimuksen linkkinä ollut tutkimus osoittaa vuorenvarmasti sen, että Marinkin on oikeassa.”

  Millä tavalla ”oikeassa”? Kyseessähän on poliitikon mielipide toisista poliittisista vaikuttajista. Sehän on niin derridaa kuin olla jo voi.

 8. Mielipidekirjoitukset ovat mielipidekirjoituksia ja edustavat mielipiteitä, eivätkä yhtään mitään muuta.

  Jokaisella on oikeus omaan, mutta kovin usein moni lainaa muiden mielipiteitä, mutta siihenkin jokaisella on oikeus ja älyllisesti laiskoille se olkoon etuoikeus.

 9. Älyllinen politiikantoimittaja Tarmo Ropponen niinkuin muutkin omilla aivoillaan ajattelevat ovat immuuneja persujen hölynpölylle.
  Näiden kaikkien ulostulojen jälkeen edes kokoomuksella ei ole otsaa liittotua moiseen sakkiin.

  1. Heh…pitäisikö vahvasti vasemmistolaisen extoimittajan mielipide jotenkin säväyttää omilla aivoillaan ajattelevia vaikka se sinua säväyttääkin?

   Kun nyt olet niin immuuni persujen hölynpölylle,niin miksi jaksat siitä joka päivä kirjoittaa?

   Joku pieni ristiriita tuossa on?

   1. Kaikki toimittajat, kriitikot, terävät kirjailijat taiteilijat, jotka osoittavat sormillaan aiheellista kritiikkiä ja varovaisuutta äärinationalistista liikettä, persuja kohtaan, ovat ”tyhmiä vasemistolaisia hölmöjä”. Tarmo Ropponen myöskinkö ?
    Persumanipulaattorien ei tarvitse vastata !

 10. Pidän edelleen siitä suomalaisessa politiikassa, että kun vaalit on ohi, tehdään tilaa reaalipolitiikalle. Joskus enemmän, joskus vähemmän.

  Yksikään puolue ei kieltäydy siinä kohtaa summittain hallituskeskusteluista yhdenkään toisen puoleen kanssa. Ei yksikään.

  Kampanjointi ja arjen politiikan teko ovat täysin eri asioita.

  1. Reaalipolitiikka näyttää muuttuvan, kun etukäteen kerrotaan äänestäjille yhteistyön reunaehdot.
   Tätä on toteutettu jo pitkään Tampereella, jossa vuodesta toiseen epäluotettavin huutelija ja kaiken vastustaja on suljettu pois päätöksenteosta.
   Näin sen pitää tapahtua myös valtakunnassa.

    1. Minä olen ihan rauhassa. Persut vaan hyppivät seinille, kun kukaan ei lähde marjaan heidän pimeään pöpelikköön.
     Mutta, Arvi, sinun politiikan runovihkosi on niin ohut edes faktakirjan kirjainmerkiksi.

     1. Heikillä ei riitä kompetenssia arvioimaan runojani, kun siihen ei yksinkertaisesti ole välineitä suotu, joten suutari pysyköön lestissään.

      1. Olen samaa mieltä. Niihin pitäisi liittää vielä ”katekismus”, selitysteos myös jälkipolville, että ymmärtäisivät syvimmän persuhistorian koukeroiset kiemurat.

 11. Elämme nyt(kin) aikoja jolloin itse kunkin on terveellistä säilyttää tyyni harkintansa monenlaisen hälinän keskellä. On hyvä istuutua rauhallisesti nojatuoliin ja pohtia konstapylkkäsmaisesti mikä on ylipäänsä mahdollista ja mikä ei.

  Putin, Adolf Hitlerin inkarnaatio, on ihan tosimielellä yrittämässä valloittaa naapurimaata ja tappamassa tämän ali-ihmisinä pitämäänsä väestöä pois haaveidensa tieltä. On jo käynyt selväksi että maailma ei voisi mitenkään elää putinilaisessa todellisuudessa. Sen mukaan maailma reagoi ja toimii. Maailman putinisointi ei ole mahdollista.

  Meillä Suomessa on viime vuosina noussut kansallisnationalistinen puolue yhdeksi suurimmista. Jälkijättöisesti kansallisnationalistit vaativat suljettaviksi ja tukittaviksi niitä ikkunoita Eurooppaan joita mm. Olavi Paavolainen (kansallisnationalistien silmissä selvä bolsevikki) jo kauan sitten vaati avattaviksi ja jotka ovat avautuneetkin kunnes nyt suurimmaksi puolueeksi havittelevat kansallisnationalistit haluavat niitä sulkea siinä laajuudessa kuin itse hyväksi näkevät. Ei, Suomi ei voisi elää kansallisnationalistisessa komennossa. Kansallisnationalisointi ei ole mahdollista.

  Putinismin torjuminen maailmalla ja kansallisnationalismin Suomessa on mahdollista terveen ajattelun voimalla.

Kommentoi