9 vastausta artikkeliin “Tässä on ukko, ”pankopoika”, paikallaan yhteiskuntakriitikkona”

 1. Olisi kiva (no ei oikeastaan) jos joku selvittäisi montakohan pahoinpitelyä on tehty pelkästään Timosen tekstien vuoksi. Hän on yllyttänyt väkivaltaan, levittänyt valheita, panettelua, herjausta, huuhaata, tiedevastaisuutta ja vaikka mitä.

  Toki häntä vastaan on käyttäydytty karmeasti, eikä sitä voi antaa anteeksi – mutta ymmärtää voi kyllä. Itse hän on riitansa aloittanut. Itse hän on päättänyt antaa huuhaan vetää tiedon ohitse.

  Toivottavasti hän löytää elämälleen tarkoituksen, joka ei perustu toisten ihmisten lyömiseen.

 2. Pirun hyvä yhteiskuntakriitikko juristiksi. Taitaa olla käynyt niin, että Apu-lehden johto on saanut oikealta äärilaidalta niin paljon lunta tupaan, että parhaat kirjoittajat kuten Yrjö Rautio ja Saku Timonen häipyvät.
  Yrjö oli Kansan Uutisten päätoimittaja ja Saku Demari.

  1. Miten niin, kun siellä sattuu vaan olevan hyviä toimittajia, jotka eivät mene lipeällä pestyjen valko ku-klux-klaanien orjuutettavaksi.
   Minä arvostan sarkastisia ja kriittisiä toimittajia laidasta laitaan kuten myös Arto Tuominen ja Karpo.
   Noiden jälkeen ei oli enää syntynyt talikkomiehiä, jotka uskaltavat pannan talikkonsa sontaläjään.

 3. Mielestäni on hyvä juttu että on vasemmistolaisia ja oikeistolaisia kolumnisteja. On mukavaa usein lukea esim. Ylen kommentaattoreita, heistä pääosalla on pää kohdallaan vaikka maailmankuva tuntuukin etäiseltä. Emmi Nuorgam on ainoa joka on päästänyt hurjasti valheita ja agitointia.

  Mutta tämä Timonen on niitä ihmisiä jonka mielestä vain väkivalta on oikea ratkaisu ja kaikki tiet jotka lisäävät väkivaltaa ovat oikeita. Ei hän ole väärässä koska hän on vasemmalla, oikealla, ylhäällä, alhaalla tai naapurin astiakaapissa. Hän on väärässä koska hän ei siedä demokratiaa.

  1. Hän ei sietänyt natseja ja äärioikeistilausuutta, epäoikeudenmukaisuutta missään asioissa, mikä selviää jutusta, vaan demokratiaa. Demokratian ei tule hyväksyä natseja.
   Miten niin hän suosi väkivaltaa, päinvastoin.
   ?

Kommentoi