Brittien äo????????

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/taman-varisilla-autoilla-ajavien-ao-on-korkein-brittiselvityksessa-loytyi-ero-valkoisten-ja-mustien-autojen-kuskien-valilta/8618302

”Valkoisilla autoilla ajavat ovat tuoreen brittiselvityksen mukaan kaikkein älykkäimpiä”

”Eri väristen autojen kuljettajien keskimääräinen älykkyysosamäärä

1 Valkoinen 95,71
2 Harmaa 94,97
3 Punainen 94,88
4 Sininen 93,60
5 Musta 92,83
6 Hopea 92,67
7 Vihreä 88,43”

Mikäs äo on sellaisella, joka on ajanut noilla kaiken värisillä autoilla?

Entä jälleen, ovatko britit keskimäärin keskimääräistä tyhmempiä?

11 vastausta artikkeliin “Brittien äo????????”

 1. Ihan hauska ”tutkimus”, mutta ”Kovin tieteellisestä tutkimuksesta tai edes vertaisarvioidusta sellaisesta ei ole kyse, joten sen suurempien johtopäätösten vetämistä kannattaa välttää. Huomionarvoista on myös se, että jopa kaikkein älykkäimpien keskiarvo jäi alle 100:n, jota pidetään niin sanotusti normaalina tasona. Puolet populaatiosta sijoittuu sen yläpuolelle ja puolet alapuolelle.”

 2. ”With the nation aiming to ban the sale of petrol and diesel cars in the next seven years, and more people switching to electric-powered vehicles, we also wanted to find out if the fuel type you choose could correlate with how high your IQ score is.

  Petrol car drivers scored an average IQ score of 94.35, followed by hybrid (93.89) and diesel (92.91) drivers, while electric drivers placed in fourth position with an average score of 90.19 – 4.16 less than petrol drivers on average.”
  (https://www.scrapcarcomparison.co.uk/blog/smartest-drivers/)

  💁🏼‍♀️✨🛶

 3. ”Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa” selittää Gigantin myyjien alhaisen palkkatason 🙂

  1. Kun myy sutta ja sekundaa niistä ei tarvii maksaa mitään terv tepivaari

 4. Että britit ovat tyhmiä, koska brexit? Jospa asia onkin päinvastoin😉.

  1. Jopa osa brexitin intoilijoista on myöntänyt, ettei olisi kannattanut ja lasku ylittää briteille kaikki etukäteisarviot.

   1. Aiheeseen liittyvää:

    ”Kuka halusi kovan Brexitin?

    Ison-Britannian eroa Euroopan Unionista propagoitiin kansan voittona ja poliittisen eliitin tappiona. Kansanäänestyksen jälkeen alkoi sitkeä vääntö Iso-Britannian ja EU:n suhteista. Äänekäs ja näkyvä kampanja halusi tehdä Britanniasta veroparatiisin: matalan sääntelyn ja verojen maan, rikkaiden paratiisin. Mistä kampanjan rahoitus tuli ja kenen etua sillä ajettiin?”

    (https://areena.yle.fi/1-50766024)

Kommentoi