Citypellet vauhdissa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009897151.html

”Itä-Suomessa vaeltaa petolauma, josta sekä metsästäjät, viranomaiset, asiantuntijat että luonnonsuojelijat haluaisivat eroon. Ongelman ratkaisusta on kehkeytynyt hämmentävä byrokraattinen farssi.”

On se todella ihmeellistä, että sekopäät viherpellet kuvittelevat, että susia todella voitaisiin loukuttaa.

Miten on mahdollista, että tällainen pääosin hesassa asuskeleva sakki voi tehdä kaikesta niin mahdotonta, kun valittavat kaikista luvista kaikkialla Suomessa.

8 vastausta artikkeliin “Citypellet vauhdissa”

  1. Kyse on siitä, että tuo yksi sakki vaatii otusten pyydystämistä ja dna-tutkimusta niistä, jotta varmasti jokainen olisi koirasusi.
   Sakki valittaa luvista joka kerta, joten koirasudet saavat rauhassa lisääntyä ja pahentaa tilannetta, koska citypellet tietävät kaiken muita paremmin .
   Alan ammattilaiset tietävät, ettei se elävänä pyytäminen onnistu kuin utopiassa eikä sellaiseen ole mitään järkeä käyttää satoja tuhansia euroja turhaan.
   Toki on riski että laumassa on mukana jopa joku aito susi, mutta koirasusien lisääntymisen estämiseksi sen poistaminen on pienempi vahinko.

 1. Sanoisin että tässä on poliittista peliä. Sanotaan että halutaan poistaa koirasudet luonnosta, mutta sitten liitetään siihen niin monta reunaehtoa ettei se käytännössä ole mahdotonta. Tässä ajellaan kaksilla rattailla.

  Vaan eiväthän nuo valittajat mitään city-ihmisiä ole, mistä lie semmoinen väite tullut?

   1. Liittoa ja kuutta sen alueyhdistystä pyörittää yhteensä 11 henkilöä, joista monet toimivat nimenkirjoittajana samanaikaisesti useissa eri alueyhdistyksissä.

 2. Antaisivat paikallisten hoitaa, ei siihen asiaa osaamattomia ulkopuolisia tarvita.

 3. Eiköhän nuot ” katoa” kun joku saa tosissaan tarpeekseen.

  Niin on sattunut ennenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *