Demut valehtelevat

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009471133.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

”Ottaisiko kokoomus köyhiltä ja suosisi rikkaita, kuten Marin väittää? ”

”Kokoomus toteaakin, että suhteellisesti se ei painota tuloveronkevennyksiä hyvätuloisille vaan päinvastoin jonkin verran pieni- ja keskituloisille. Tämä käy ilmi, kun katsotaan, kuinka paljon kokoomuksen esittämät miljardiluokan veronkevennykset laskisivat veroastetta eri tulotasoilla.”

”Itse asiassa Sdp:n oma esitys kilpailukykysopimuksessa siirrettyjen sosiaaliturvamaksujen palauttamisesta työntekijöiltä työnantajille painottuisi suhteellisesti ja absoluuttisesti enemmän kaikkein hyvätuloisimmille kuin kokoomuksen esittämät veronkevennykset.”

Tyypillistä demujen valehtelua, kun omat ideat kohdisuisivat pienituloisten haitaksi.

4 vastausta artikkeliin “Demut valehtelevat”

  1. SDP: n kädenojennukset köyhille, sähköauton hankintatuki, kelakorvausten poisto yksityisistä sosiaali ja terveyspalveluista, eli esim. halvaus, aivohalvaus jne.potilaiden fysio ja toimintaterapiasta jonka seurauksena niihin ei ole enää varaa. Kelakorvausten poisto kuvaa myös SDP:n perhepolitiikaa, kun kelakorvaukset poistuivat myös yksityisen sektorin hedelmöityshoidoista. Joku voi pitää tätä vähäpätöisenä asiana, mutta se on ihan kaikkea muuta ja kun hallitus on niin olevinaan perhe, nainen, lapsi ystäviä, niin päätös on aivan päinvastainen.

    Kustannusten osalta kyse on merkittävästä summasta, puhumattakaan siitä että julkisella puolella jonot ovat niin pitkiä, että jonottajien ikä 40v tulee monille vastaan ennen kuin ovat saaneet mahdollisuuden hoitoon. No palvelee tämä toki väestönvaihtoa joka liene sekin on joidenkin tavoite

  2. Tepi saa papukaijamerkin. Se o just noin. Vaalien valla voi tehdä helpon testin jolla varmistaa.

    1. Puolueen edustaja väittää mediassa jotain.
    2. Onko se valhe?
    3. Kyllä on.

    Jos tätä logiikkaa noudatat, noin 9/10 kerrasta olet oikeassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *