11 vastausta artikkeliin “Julkisuudenkipeys pelaa”

 1. Ei tässä ymmärtääkseni ollut draamaa Marinilta tai Niinistöltä – vanha kaava, ulkopolitiikan johto osallistuu ulkopolitiikkaan. Joku toimittaja halusi siitä vähän draamaa. En jaksa uskoa että Marin on noin pikkusieluinen.

  1. Jotenkin minulle kyllä on sellainen tunne tullut Marinin puuhastelun ja kommenttien perusteella.

 2. Sekä Hornet case loppui siihen:

  Horneteista Niinistö perusteli että Suomi on geopoliittisessa sellaisessa paikassa että me tarvitsemme nämä Hornetit. Sekä Niinistö kertoi selvästi että kun me saamme F-35 hävittäjiä on Hornettien elinkaari lopussa, eli ei niistä mitään hyötyä enää olisi kenellekkään.

  Zelenskyi pisti lähinnä vitsillä ”me kyllä silti pidämme teidän Horneteista, ne ovat kova vastus ja naapurinne tietää sen” tarkoittaen Venäjää. Eli kyllä Zelenskyin keskustelu on lähinnä maailmanlaajuisesti hävittäjien tuen saamisesta, ei pelkästään Suomen Hornettien saaminen. Ja näin tämä nyt etenee.

  Sanna Marin olisi voinut kertoa tämän itse ajat sitten mutta koska …? En ymmärrä miksi ei kertonut. Hyvä että meillä on selväjärkinen presidentti jonka ulostulo on myös selvää, sen tajuaa kaikki eikä tarvitse valehdella kuten ex PM teki.

 3. Tuo oli aivan normaali protokolla, jossa maiden yksi ulkopolitiikan johtaja osallistuu huippukokoukseen.
  Marin on tavannut ja neuvotellut muissa foorumeissa tässä Zelenksyin vierailun yhteydessä.
  Halua ja kykyä saa olla, jos protokollasta poiketaan.

 4. Ja vielä ihmetellään miksi ihmiset eivät ole kiinnostuneita ”uutisista”.

  🤣🤣🤣

  1. Ai, että ihan ”neuvottelevat”?
   Eipä todelliseen neuvottelupöytään tarvittu…

 5. Itselleni on tullut selväksi että on pieni joukko lähinnä vasemmistolaisia jotka ottavat ilon irti kaikesta mahdollisesta, joskus mahdottomastakin, kun avautuu tilaisuus piikitellä presidenttiämme.
  Olen tullut immuuniksi näille nälvimisille, ei kannata herkistyä. Toisaalta ymmärrän heitä joilla on vaikeaa, on asioita ihmisessä joille hän ei vaan mahda mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *