13 vastausta artikkeliin “Punademut ovat katkeria”

 1. Siteeraan Osmo A. Wiion lakeja viestinnästä:
  Viestinnän ensimmäinen laki: ”Viestintä yleensä epäonnistuu, paitsi sattumalta.”

 2. Kuka aloitti ja mitä ? Sisällissodan aloittivat äärioikeistolaisten ja isotilallisten sortamat kommunistitorpparit
  Venäjän vallankumouksen innoittamana.

  1. Sisällissodan aloittivat punademut ainakin tiedossa olevien seikkojen mukaan.
   HK:lle ihan yllättäen puolet torppareista oli valkoisen suomen puolella.

 3. ”Pitää muistaa, että Suomen sisällissodan aloittivat nimenomaan punademut.”

  Sen verran. Kyseessä oli Vapaussota ja vain 3% suomalaisista oli lopulta näitä punaisia jotka taisteli Venäjän aseistamana kaataakseen Suomen laillisesti valitun hallituksen.

  1. Kuvassa pariskunta joista toinen näyttää Dmitri Medvedevin kloonilta ja toinen muistuttaa hiuksensa vaaleaksi värjännyttä Milla Magiaa..

   1. ….sellainenkin sanonta on olemassa, että hulluilla on halvat huvit.

 4. Onhan se noloa, kun oman puolueen pää-äänenkannattajan vastaava päätoimittaja joutuu ojentamaan omiaan kuin myös muita poliittisia keskustelijoita.

  Korhonen jakaa pyyhkeitä puolueille molemmin puolin hallitusneuvottelujen pöytää, mutta rankasti myös omilleen eli demareille kuin myös vasemmistoliiton joillekin kansanedustajille.

  Otetaanpa pari sitaattia päätoimittaja Petri Korhosen kolumnista.

  ”Faktaa on, että hallitusneuvottelujen onnistuessa Suomi saisi historiansa oikeistolaisimpiin kuuluvan hallituksen. Sitä hyvin suuri osa äänestäjistä halusikin………Onko se uhka Suomelle, naapurimaille, EU:lle tai universumille – no ei tietenkään ole. Get over it.”

  Korhonen myös alleviivaa, ettei Petteri Orpo ole äärioikeistolainen. Riikka Purran todellista asemaa arvokartalla ei Korhonen vielä julista vaan jää odottelemaan Purran hallituspolitiikan linjauksia.

  ”Jotkut demarit moittivat nyt hallitusneuvottelijoiden puheiden ylilyöntejä, mutta jakavat itse EU-parlamenttiväen Purra-Orpo -pilakuvaa naureskellen….. Hallitusehdokkaiden pukeutumiselle ilkuttiin viime viikolla somessa ja arveltiin, ettei tuo nelikko pääsisi Voguen kanteen.”

  Ei näin toteaa Demarin vastaava päätoimittaja Petri Korhonen.

  Suosittelen Karjalaista ja iivoa lukemaan kyseisen kirjoituksen alla olevasta linkistä ja ottamaan opiksi millaista on sivistynyt poliittinen käytös ja kielenkäyttö,

  https://demokraatti.fi/tama-ei-kuulu-suomalaiseen-politiikkaan-solvaamisen-kierre-pitaa-pysayttaa-nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *