Katkeraa kalkkia demuille

Nyt räksytetään tulevan hallituksen muka perustuslain vastaisista toimista, vaikka yhtään lakiesitystä ei ole tehty.

Marinin sakin puuhasteluja hysteerisesti kehuvat koittavat kaivaa kaiken mahdollisen paskan omasta tunkiostaan, kun tuleva hallitus ei ole vielä tehnyt mitään.

Marinin sakki teki massiivisen määrän lakiesityksiä, mitkä tyrmättiin perustuslain  vastaisina.

Näyttää myös Olli Rehn koittavan kiilloittaa kilpeään pressanvaali tavoitteenaan.

52 vastausta artikkeliin “Katkeraa kalkkia demuille”

 1. On tuo elämä punademulle kovaa, kun ei yhtään kestä marinin hallituksen munauksien esiin tuomista.

 2. Eihän hallitusta vielä ole edes muodostettu, joten miten se olisi voinut jo rikkoa perustuslakia 🤣🤣🤣

  1. Punademun mielestä jo se, ettei demuja otettu hallitukseen, rikkoo perustuslakia.

 3. Marin piti hyvän puheen ”Kultaranta”-kekutelujen alussa heti pressan jälkeen.

 4. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lassilappalainen/nyt-loppuu-tyontekijoiden-kyykytys-uusi-hallitus-tyontekijoiden-asialla/

  Väistyvä hallitus syyti työntekijöiden vaivalla ansaitsemia euroja miljardikaupalla mm.  henkilöille joita työnteko ei kiinnosta eikä kiinnosta integroituminen tähän maahan. Laittomasti maassa oleskelevat saavat ilmaista terveydenhoitoa samaan aikaan, kun ikänsä elantonsa eteen raataneet  ja kymmenyksensä valtiolle työstään antaneet vanhukset lojuvat hoitojonossa.

  Nyt tavalliset työntekijät saavat jopa veronalennuksia ja lähes jokainen, joka töihin kykenee, joutuu kantamaan kortensa kekoon. Työntekijöiden lasten  ja lastenlasten tulevaisuuden velalla tuhoaminen loppuu. Suomen historian työntekijävihamielisin hallitus on tiensä päässä.

  Tämä on työntekijäystävällisin hallitus Suomessa koskaan.

 5. Ellen ole aivan väärässä niin joku tällä alustalla suu vaahdossa julisti miten hallitusta ei synny, eikä mikään puolue lähde Perussuomalaisten kanssa hallitukseen.

  🤣🤣🤣

 6. Kaikki hallitukset EU-liitynnästä alkaen ovat toimineet perustuslain vastaisissa
  olosuhteissa. Olisi siinä ollut perustuslakituomioistuimella arvioitavaa, että onko toimittu kansan omaamaa valtiovaltaa vastaan vaiko ei.

 7. Sofia Virta Vihreät, näin sano hän Stillerin haastattelussa:

  ”Nykyisellä taloudenpidolla meillä ei ole mahdollista pitää pitemmän päälle huolta huonompiosaisista”

  Ovatko maailmankirjat sekaisin?

  1. Säisä:

   Kyllä nykyvihreistössä toivo orastaa. Uusi puheenjohtaja on persahtava.

   Vihreistön rappiokaudella järkivihreitä siirtyi persuihin päin. Mainittakoon vaikka Veltto Virtanen ja tohtori Paloheimo, joka näyttää suosivan enemmän PS:n seuraa, koska toivonsa fanaatti-vihreitten suhteen koki konkurssin.

   1. Hienoa että näin koet, siis että on toivoa, tuohon persahtavuuteen en osaa ottaa kantaa. Sanon kun olen sisimmältäni vihreä mutta vierastan kovasti sellaista vihreää puoluetta joka viimeiset neljä vuotta toimi hallituksessa. Jyrkällä vasemmistolaisuudella ei voi luoda taloudellisia resursseja vihreyden rakentamiseen ja vaalimiseen.

  2. Ehkäpä Sofia Virrassa kuvastuvat oikea-oppisimmillaan sekä tällainen ”ryysyistä rikkauksiin” ihannekuva, että feministisen dogmaattisuuden pitkälle viety arvolibertarismi, jossa äidin oikeus on viedä vauvaansa kantoliinassa kansanedustustöihin.

   Ehkäpä minäkin voisin kannattaa miehen oikeutta vaatia lääketieteellistä raskaaksi tulemisen mahdollisuutta sekä lentokapteenin oikeutta ottaa kaksoset, kolmoset sekä kuutoset lentokoneen ohjaamoon jokaiselle reittilennolle tuomaan ihanasti elämää ja vilskettä yläilmoihin! 🙂

 8. Minä en saanut hyvästä kuulostani huomatta mitään selvää Sofia Virran haastattelusta. Hän on ammattitaidoton puhuja ja haastateltava, jopa sähläri. Puhenopeus ja äänen käyttö kertoo some-maailman tavoista ilmaista itseään.
  Esimerkillisiä puhujia ja haastateltavia ovat mm. Annika Saarikko, Jussi Halla-Aho, Sanna Marin sujuvuudessaan loogisuudessaan ja selkeydessään.

  1. En nyt ottanut kantaa hänen verbaalisiin taitoihinsa vaan ihmetytti tuo kritiikki edellisen hallituksen tapaan hoitaa taloutta. Mihin Vihreät ovat matkalla, voiko mihinkään enää luottaa?

   Sanna Marin on todella hyvä puhuja mutta mitä puhuu se jakaa kovasti mielipiteitä. Saarikon yliselkeä, ylitietävä tapa puhua nostaa karvani pystyyn.

   1. Vihreät ovat pahasti pusikossa. Sen johtajiksi kaivataan karismaattisia ”Ville Niinistöjä, Heidi Hautaloita tai Satu Hasseja” ja sanoma selväksi.

    Mitä esiintymiseen kokonaisuutena tulee, siihen vaikuttavat:

    1. Puheen selkeys, artikulointi ( ei ylilyöntejä), tapa puhua ja kohdennus, kenelle puhutaan
    2. Esiintyjän ulkoinen olemus ilman maneereja, jotka vievät huomion pois sisällöstä
    3. Sanoma, joka joka lauseella tähtää tavoitteeseen ja vie sanoman kokonaisuutena perille
    4. Ja karisma !

    Sofia Virran ”vihreä” viesti oli täysin epälooginen, mitä, kenelle ja miten se liittyi vihreiden konseptiin.
    Ruben Stiller taas on eriomaisen selkeä kysymään, ”pussittamaan”, kuvaamaan ja haastattelemaan äänenpainoineen.

    1. Omille korvilleni Virran puheet ovat lähes hunajaa koska puolustaa tiukasti vihreyttä mutta ei hirttäydy siihen yksisilmäisesti vaan kiinnittää huomiota myös maan taloudenpitoon. Uskon myös että hän on kovasti vihreän nuorison mieleen toisin kuin Ohisalo ja nuorissahan on tulevaisuus.

     Mutta eikös Stiller ole kallellaan demariuteen päin?

     1. Puhuin haastattelusta ja sen viesteistä, en Stillerin puoluetaustasta. Se ei liity mitenkään itse esiintymiseen.
      Sillä, mitä Sofia Virta puhui ei ole mitään merkitystä, koska harva siitä sotkusta selvää sai.
      Vihreä talous ja investoinnit ovat se asia, millä Suomi nousee ei pilkkujen nussimisella debetin ja kreditin puolella.

      1. Sain kyllä selvää Virran puheista.
       Mutta lohduksesi havaintoni Twitteristä, siellä tämä Virta kyllä uuden hallituksen näyttää pääosin lyttäävän, yhtään kehua ei ole silmiini sattunut että saattaa vanha meno jatkua puolueen politiikassa.

      2. Niin, useimmille on nimenomaan merkitys sillä mitä puhutaan, ei niinkään sillä kuka puhuu.

    2. Miten saa karisman, Satu Hassin ja Heidi Hautalan mahtumaan samaan lauseeseen?

     Yhtä karismaattisia kuin pari viikkoa lionnut vesiruumis.

     Mitä tulee Ville Niinistöön niin jopa Saarikko puhuu enemmän asiaa ja se kertoo kyllä paljon.

 9. Jos nyt yleensä karimasta mitään ymmärrät, siinä karismaattisen esiintyjän ei tarvitse edes avata suutaan, kun hän täyttää persoonallaan tilan sanomatta mitään.

  1. Enhän minä nyt tietenkään voi karismastakaan mitään ymmärtää, olen kuitenkin vain kusipäinen rasisti kuten kaikki perussuomalaiset.

   Sen verran kuitenkin ymmärrän, että kyseessä on subjektiivinen tunne, enkä henkilökohtaisesti sellaista koe nimeltä mainittujen henkilöiden kohdalla, päinvastoin.

 10. Kansalaiset kokivat esim. Tapio Rautavaaran erittäin karismaattiseksi laulajaksi, kun he kokivat kuin että Rautavaara olisi itse ollut kokemassa sen mitä lauluissa sanottiin.
  ( uskottavuus )

   1. Ahneisto, oman edun vartijat, mulle rahat ensin, muille, jos muruja jää, on vaarallinen suutaus ml. Saksan AfD äärioikeisto, kertoo moraalin suuresta rappiosta ja sivistyksen hiipumisesta. Suomen ahneiston lipunkantajina marssii esimerkillisesti örveltäjät, persut.

    1. Mitä Heikki tarkoittaa ihan konkreettisesti käytännön esimerkkeinä tuo että rahat ensin persuille

     1. Matti, älä pidättele hengitystä vastausta odottaessa, ei niitä koskaan tule, koska niitä ei ole.

     2. Kannatatko sinä, Matti, vaiko etkö kannata miehen emansipaatiota ajavana voimana laillisissa marsseissa sekä kulkueissa sen puolesta, että myöskin ehdotonta vankeustuomiota kärsivällä miesvangilla täytyy olla oikeus vaatia vaikkapa kansanedustajan palkkiota, jos hän sattuisi olemaan karismaattinen ja / tai pätevä lausumaan telkkarissa uskottavia uskottavasti niin, että riittävän moni häntä äänestäisi edustamaan näitä oikeita ja hyviä sekä vaikuttavia asioita?

     3. Jos ylipäätään ymmärsit kysymykseni, niin mietihän tarkkaan mitä vastaat, ettet sorru Goebbelsin linjalle.

     4. Eikö Matti periaatteessa, jos nyt syvällisesti mietimme näitä solmuja, niin vaikkapa vankilaan joutunut nuori murhaajapoika, joka todella viestii koko olemuksellaan olevansa valmis ahkeroimaan sen eteen, että vielä kerran nousisi ryysyistä rikkauksiin — niin eikö tällaisessa tapauksessa sovitukseksi riittäisi se, että vanki vaan yksinkertaisesti lupaisi lopunelämäkseen sitoutua kokoomukseen tai perussuomalaisen puolueen toimintaan; mutta ehkä erityisesti perussuomalaisuuteen?

      1. ”Se tarkoittaa suomeksi sitä, että äärioikeiston politiikan pääperiaate on juuri tuo, minkä mainitsin”

       Kuinka pihalla kaikesta joku voikaan olla 🤣🤣🤣

       1. Et ilmeisesti ymmärrä edes oman puolueesi päätavoitteita, joista onneksi pahimmat sivistyneen maailman tuholaiset saatiin myrkytettyä.

       2. ”Et ilmeisesti ymmärrä edes oman puolueesi päätavoitteita, joista onneksi pahimmat sivistyneen maailman tuholaiset saatiin myrkytettyä.”

        Mikä sinä olet sivistyksestä puhumaan, kun haukut kaikki kanssasi eri mieltä olevat milloin kusipäiksi ja milloin miksikin.

        Mitä taas tulee PerusSuomalaisen puolueen politiikkaan niin siitä tiedät yhtä paljon kuin sika hopealusikasta ja sama kyllä vaikuttaa pätevän laajemminkin politiikan suhteen.

        Levität väärää tietoa, esität väitteitä jotka eivät perustu yhtään millekään muulle kuin tarpeellesi trollata.

        Seuraavaksi itket, että menee henkilöön ja kyllä, kun juuri sinä toimit kuten edellä kuvasin.

 11. Hallituksesta ei tule äärioikeistolaista sillä, että yksi espanjalainen toimittaja implikoi äärioikeiston vallan kasvavan. Muistuttaisin, että Timo Soini ei enää ole persuissa. Sen jälkeen sieltä on ääriaineista potkittu melkoista tahtia.

  Onko hallitus siis äärioikeistolainen? En tiedä. Kysykää loka-marraskuussa kun on nähty todellisia toimia. Nythän on kuultu vasta julistuksia, joista tasan 0 kpl ovat lainvoimaisia tai lopullisessa muodossaan.

  1. Vaikuttamistyötähän he tekevät ja onnistuvat siinä hyvin, eihän siinä silloin ole väliä, tuleeko heidän esityksistään heti lainvoimaisia, kun ideologisesti johtavat suuntaa rikkauksista ryysyihin…

 12. Kokoomus käytti persuja hyväkseen häikäilemättömästi, että pääsi Orpon unelmaan, pääministeripuolueeksi.
  Nyt sen pitää palata juurilleen taikaisin ja osoittaa olevansa se, minä sitä on pidetty, sivistyspuolueena.
  Katsotaan sanoi kokoomuslainen, kun persun varpaan välejä nuoli.

  1. Ote edellisestä linkistä / US:

   ”Pienipalkkaiset duunarit ovat väliinputoajaryhmä, joka ottaa Juho Saaren mukaan kovimman iskun hallituksen uudistuksissa.

   Tiistaina nimitettävän hallituksen ohjelma muuttaa merkittävällä tavalla suomalaisen yhteiskunnan pelisääntöjä ja muun muassa työmarkkinoiden valtasuhteita, arvioi yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaani, sosiaali- ja terveyspolitiikan professori Juho Saari Tampereen yliopistosta Ylen aamutelevisiossa maanantaina.”

 13. Kuuntelin tämän Ylen aamuosuuden. Siellä myös hyvin pitkälti avattiin tätä ”protestanttista eetosta” jota katsottiin olevan ohjelmassa pohjana ja miksi se kohdistuu miten kohdistuu – tai lähinnä, miksi ei kohdistu muutoin.

  Mutta tässä menee puurot ja vellit sekaisin:
  1. Vähäosaisemmat kyllä saavat uusia velvoitteita. Osa niistä voi olla kohtuuttomia toki ja syytäkin kritisoida.
  2. Parempiosaiset kyllä osallistuvat maksamiseen eri tavoin, ja tästä ohjelmassakin muistutettiin.

  Ovatko valinnat onnistuneita vai eivät, sitä on varhaista sanoa. Toistaiseksi on ymmärrettävää, että media antaa tilaa opposition edustajille, kuten Juho Saarelle ja Anu Kantolalle. Tietenkin heitä pitää kuulla tässä kohtaa tarkalla korvalla.

  1. Siis 2h 30 min. jotakin sekalaista sepustusta telkkarin edessä joka päivä uudet silput korville suoltavien toimittajien syvällisyydellä, en todellakaan seuraa.

   1. Vietän vaikka instagramissa mieluummin tämän ajan tutkaillen sellaisia ilmiöitä, jotka itseäni oikeasti kiinnostavat. Pelkkä ajatus siitä, että katsoisin aamuteeveen joka päivä tuntuu tuomiolta keskinkertaisuuden höttösilppuun, jota tuotetaan koska pakko suoltaa ja suoltaa joka päivän silput läpi vaan.

    1. Nuoruudessa elin vuosia seuraamatta mitään uutisia, enkä koe menettäneeni ihan hirveästi.

 14. Siis uutisten ja päivänpolitiikan seurailuhan on oikeasti ajan haaskausta sellaisesta, mikä voisi oikeasti ihmistä älyllisesti kehittää.

  Itselleni täysin riittävä annos mediahöttöä olisi hyvin tiivistetty ja lyhyt kaikkein olennaisimpien asioiden summaus max. kerran päivässä. Kun maailma on pullollaan tätä täysin tyhjää mediahöttöä.

  Taidan palailla takaisin omalle hyvälle ja sivistävälle linjalle, jossa lopetan kokonaan suomalaisten uutisten ja mediahötön katselun/ lukemisen. Ainoastaan joitakin itselleni olennaisia podcasteja sitten kuunnellen, suunnaten oikeasti johonkin älykkääseen ja kehittävään.

 15. Enhän minä tarvitse mitään persuilua enkä yleilyä enkä hiekkapeppuja tai sukupuolisuus-podcasteja kuten en muutakaan trendiöttösilppua elämääni 🙂 Hyvänen aika mikä helpotus.

 16. Mitä näillä Ylen tai iltsikan toimittajilla voi oikeasti olla minulle annettavaa? Sehän on käytännössä mahdotonta kenenkään ihmisen prosessoida saati millään tasolla näkemyksellisesti analysoida sellaista määrää informaatiosilppua, jota nämä toimittajat joutuvat päivittäin käymään läpi.

  Eihän toimittajien tehtävä ole sössöttää paskaa aamutelkkarissa, vaan mitä itse ainakin uutisilta toivon, on puhdas asioista tiedottaminen kohtuullisessa kontekstissa siten, ettei minun tarvitse kuulla eikä miettiä kenenkään seksuaalisuus- tai muitakaan täysin itseni kannalta ylimääräisiä asioita.
  Ja kuitenkin nämä laitetaan päivittäin aamutelkkariin sössöttämään tätä silpun suollantaa. Sehän on järjenvastaista. Taannuttavaa.

  Kiitos, mutta en tarvitse heidän silppuaan.

 17. Ketä kiinnostaa jonkun vihreän puolueen duunaritaustaisen kliseen äitiysseikkailut tai keskinkertaisuuden ihannointi itsetarkoituksellisesti. He voivat tätä pyykäntää jatkaa. Minua ei se kiinnosta, ei inspiroi enkä siitä mitään saa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *