”Suvaitsevaisuus” on muuttumassa jyrkäksi syrjinnäksi

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009692923.html

”Kansanedustaja Juha Mäenpään mukaan poistamisen syynä oli hänen perjantaina Ilkka-Pohjalaisessa julkaistu yleisökirjoituksensa. Provinssin järjestäjä vahvistaa tapahtuneen.”

Alkaa mennä syrjinnäksi, jos julkiseen tilaisuuteen ei saa enää osallistua mielipiteen perusteella.

Tosin pride-pelleily osoitti selkeästi suuntaa ja on valitettavasti pelättävissä, että tämä ”suvaitsevainen” ahdasmielisyys laajenee.

Jatkossa ehkä tilaisuuden ilmoituksessa kerrotaan jo valmiiksi, minkä ideologian kannattajille jokin musiikkitapahtuma tai vastaava on sallittu.

5 vastausta artikkeliin “”Suvaitsevaisuus” on muuttumassa jyrkäksi syrjinnäksi”

  1. Sen sijaan saa päästellä vaikka minkälaisia rupikonnia suustaan jos ne tulee vasemmalta laidalta. No, itse olen aika huono menemään mihinkään isompiin tapahtumiin. Rolling Stonesia olin katsomassa Helsingin stadionilla vuonna 1995 kun kaverini maksoi minulle pääsylipun.

  2. Vaikka tämän ”ajatusten Seinäjoen” ulosanti nyt vahvasti viittaakin seuraavaan elinkeinoministeriyteen, niin ei nyt minkään festivaalijärjestäjän tulisi Suomessa toimia mielipidepoliisina.

  3. Sanoisin että jos suvaitsemattomuus ikäviä mielipiteitä kohtaan kasvaa, voidaan Suomessakin nähdä samoja liikkeitä mitä USA:ssa.

    En kaipaisi moista tänne. Tuossa sodassa kärsivät eniten ne, jotka ovat jo ennestään heikoimmassa asemassa.

  4. Taitaapa kumpikin taho edustaa ääriainesta? Ei hyväksi yhteiskunnalle.

  5. Ihme touhuksi on mennyt. Näitä ”hyviä ihmisiä” näköjään riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *