Päänsilitystä ja ymmärtämistä…

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009688005.html

”Nuoret savolaiset ase­varkaat veivät saaliin taksi­kyydillä kotiin – tarvittiin kaksi reissua”

Kateisiin jäi vielä rynnäkkökivääri, konepistooli jne eli todella vaarallisia aseita.

Tällaisesta rikoksesta jälleen päänsilitystä ja ”ehdollista”.

Rikollisten ”ymmärtäminen” on mennyt monessa mielessä liian pitkälle.

4 vastausta artikkeliin “Päänsilitystä ja ymmärtämistä…”

 1. Nyt Leena Meri valittiin oikeusministeriksi ja kun hallitusohjelmaan perussuomalaiset saivat selvät koventamispykälät kaikille rikosen muodoille, niin varmasti niitä lähdetään myös kiristämään muuallakin kuin paperilla.
  Sehän siinä tietenkin on, että nämä sosialistit näkevät jo natseja joka puolella ja luultavasti Leenakin näiden höyrypäiden ajojahtiin joutuu.

 2. Jos varas ei tee fyysistä vahinkoa toiselle ihmiselle, en minä antaisi päivääkään vankilaa.

  Määräisin korvausten lisäksi pakkotyöhön niin kauaksi aikaa että kaikki operaation haitat on tullut maksetuksi korkojen kera.

  Vankilan tehtävä on suojella kansaa ihmisiltä jotka ovat vaaraksi. Se tekee sen hyvin, mutta järkyttävän kovalla hintaa. Moista luksusta on turha tarjota ihmisille joiden rikos on taloudellinen. Heidät pitää saada tuottamaan, ei kuluttamaan.

  1. Tästä olen juuri samaa mieltä! Usein vaan juuri taloudellisista rikoksista tulee suht ankaria vankeusrangaistuksia ja väkivallasta aivan naurettavia. Ja sitten väkivaltarikollisen pitää muka maksaa suuret rahalliset korvaukset; epäilen, ettei useinkaan ole mistä ottaa. Väkivallan uhri ei varmaan tunne saaneensa oikeutta.

 3. Oikeusministeri ei tuomitse ketään, joten käytännössä suomalaiset demla-tuomioistuimet antavat minimaalisia tuomioita.

  Varkaille pitäisi olla ensimmäisestä kerrasta isot sakot, jotka voi sovittaa pakkotyöllä. Toisesta kerrasta häpeärangaistus (jalkapuussa julkisella paikalla, lappu kaulassa ”olen varas”. Kolmannella kertaa lopullinen ratkaisu – nirri pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *