Puolan raja-aidasta ei mennä lävitse ihan helposti

Suomen itärajalle ollaan rakentamassa vastaavaa verkkoaitaa, kuin on yleensä vaikkapa lastentarhan ympärillä, ettei vekarat karkaa kovin helposti.

Puolan ja Valkovenäjän rajalle on rakennettu selvästi järeämpi aita, josta ei mennä ihan lankasaksilla lävitse.

Puolalla on sillä rajallaan 5000 rajavartijaa ja 2000 sotilasta. Nyt Puola lisää sinne vielä 500 poliisia mellakantorjunta- ja terrorisminvastaisista joukoista. Puola selvästikin aikoo estää ”siirtolaisten” laittoman tunkeutumisen maahansa.

Lähde.

Hyvä Puola!

 

6 vastausta artikkeliin “Puolan raja-aidasta ei mennä lävitse ihan helposti”

 1. Suomen aidanpätkä ei kummoisia tulijoita estä. Sinänsä vähän pohjoisemmassa se ylitulon yritys räkkäaikaan olisi jopa mainiota viihdettä…

   1. Ehdottaisin itärajalle kriittisiin kohtiin kunnon aidat sekä vartiotorneja/ kameroita ja lisää mm vahtimista droneilla. Se toisi myös työpaikkoja.

 2. Kyllä se Suomen aitakin aika hyvä on, yhdessä lehtikuvassa siitä sai harhaanjohtavan kuvan. Jos siinä olisi ollut ihminen vieressä niin mittasuhteet olisivat näkyneet, nyt se näytti pieneltä ja heiveröiseltä mikä oli tarkoituskin jotta saatiin mehevä lehtijuttu.

  1. Toki Suomen aitakin näyttäisi tulevan sellainen, ettei siitä pikkulapsi pääse helposti lävitse.

   Jos kuitenkin tulossa on miesporukka työkalujen kanssa, niin ei se mitään pitele. Lävitse tultuaan hajautuvat eri suuntiin, niin ei niitä kiinni saa.

   Kestävämpi aita ei maksa paljon sen enempää, mutta kun ei haluta tehdä kestävämpää, niin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *