6 vastausta artikkeliin “Vaalivankkureiden laaja kierto”

  1. Juhak, yhteen asiaan voi demarien kuten muidenkin vassareiden suhteen aina luottaa, niin kylmää talvea ei tule, että sosislistin kädet olisivat omissa taskuissa,mutta kieltämättä sodan varjolla polismin viljely alkaa jo olemaan jopa Marinin kohdalta liikaa.mutta ei yllättävää.

    Toisaalta jokainen joka omaa ymmärrystä aihealueesta tietää ettei ole mitään mitä Marinin kaltainen ihminen ei tekisi säilyäkseen parrasvaloissa.

  2. Kieltämättä tässä on pientä eroa – demareilla on usein ollut aika leveät vankkurit. On paljon nyk- ja ent-ministereitä puhumassa ja mainostamassa. Nyt on todella harvalle annettu suunvuoroa.

    Mutta eihän se nyt typerää ole. Marinin vankkumattomien fanien joukko on melkoisen suuri. Tässä kohtaa monikin toimittaja on verrannut häntä Trumpiin, toki korostaen että ”hienoisia” arvoeroja löytyy. Molemmat ovat kuitenkin pakottaneet oman puolueensa muuttumaan ja lisänneet ehdottomuuksia.

    1. Liike nyt saa tästä uuden moton: Pienet porukat – isot rötökset.

      Liekö se ihme että rikollisen perustama puolue on täynnä rikollisia.

  3. Yleensä puolueella on aina johtohahmo johtamassa kuten kokoomuksella Orpo. Eikä puoluetta johda se yksi vaan hänellä on taustalla joukko.
    Marinilla on ollut suurempi työ sillä puolueesta on vanha kaarti jo takavasemmalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *