vasurien kikka-kuutonen – eletään vaan velaksi, kiristetään tavallisen kansalaisen veroja ja kuvitellaan, että työllisyys nousee tosiasioista piittaamatta

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009361817.html

”Vasemmisto­liitto leikkaisi vain 500 miljoonalla – haluaa lisää rahaa koulutukseen ja terveyden­huoltoon

Valtaosa talouden sopeutuksesta hoituisi puolueen suunnitelmissa työllisyyden kasvulla ja veronkorotuksilla.”

Kumma juttu, kun vasurit innolla jatkavat velkarahalla yli varojen elämistä.

Toki olisi vielä kummempaa, jos luopuisivat siitä.

veronkorotuksethan ovat vasurien perusratkaisu kaikkeen, vaikkei se taida paljoa tuottaa, ellei pääomatulojen ja verottomien osínkojen erotusta muuteta vastaamaan muita tuloveroja.

Työllisyyden kasvuun on turha laskea mitään, koska se työllistetyksi luettava tunnin päivässä työtä tekevä ei todellakaan tuota juurikaan mitään ainakaan verotulona.

Eivät vasuritkaan ole vielä keksineet sitä, miten sitä kannattavaa työtä saataisiin kehitetyksi.

5 vastausta artikkeliin “vasurien kikka-kuutonen – eletään vaan velaksi, kiristetään tavallisen kansalaisen veroja ja kuvitellaan, että työllisyys nousee tosiasioista piittaamatta”

  1. Kerropa ihan omin sanoin, mitn sitä työllisyyttä nostetaan, kun tähän asti punademusakki on saanut lisää vain niitä muutaman tunnin ”työläisiä”, jotka täystyöllisinä lisätään tilastoon?
   Tukityöllistäminen on kokonaisuutena kannattamatonta eikä poliittisilla suojatyöpaikoilla todellinen työllisyys lisäänny.

 1. Orpo jakaa ensitöikseen veronhuojennuksi joka sitten lisää rutkasti velkaa.

 2. Täytyypä muiden kiusaksi kehua Li Andersonia eilisen A-studion ojhelmassa, jossa hän keskusteli opettajan kanssa perusopetuksen ongelmista ja oppimistulosten romahtamisesta.
  Hänellä oli todella asiat hanskassaan ruohonjuuria myöten.
  Politiikassa on vaan niitä, jotka uskovat, että digitalitisaatio ja harvojen hyvät oppiarvot ovat se, mitä vain pitää kasvattaa huippuarvosanoineen. Mutta unohdetaan lukeminen, käsinkirjoitus ja laskento päässälaskuineen.
  Koko ohjelma oli tältä osalta rautaa. Kiitos Li Anderson & opettaja !

Kommentoi