Manna Sarinin himmelit ei etene

Manna Sarin ja lisää ”johtajia” ja avustajia tehtäviin joihin tutut ja kaverit palkataan, ei taida himmeli mennä läpi…

”PÄÄMINISTERIN alaisuuteen suunniteltu, uuden turvallisuuspoliittisen neuvonantajan johtama turvallisuuspoliittinen yksikkö sai kolmannen arvovaltaisen tyrmäyksen. Myös Pääesikunta on sitä mieltä, että Valtioneuvoston kansliaan sijoitettavalle uudelle turvallisuuspoliittiselle yksikölle ei ole tarvetta. ”  (IS)

Rahanmenoa ja lisää himmeleitä olisi ollut taas tiedossa! Nykyisellä PM:llä on Suomen mittakaavassa ennätysmäärä pikkujohtajia ja avustajia, kallista on, kallista, demareiden tapa kouraista kerralla kansalaisten taskusta rahaa ei ole muuttunut miksikään.

 

12 vastausta artikkeliin “Manna Sarinin himmelit ei etene”

 1. Ei vaikuta punademarin vallanhimoon ja tovereiden palkkaamiseen mitenkään.

 2. Valmistelu etenee – emmekä varmuudella tiedä jatkaako seuraava hallitus? Alkuperäinen ajatus pitäisi tietää?

  1. ”Aiemmin kaksi muuta keskeistä ulko- ja turvallisuuspolitiikan toimijaa – ulkoministeriö ja tasavallan presidentin kanslia – on tyrmännyt uuden yksikön perustamisen.

   Pääministerin turvallisuuspoliittisen tuen lisäämistä kukaan ei vastusta, mutta turvallisuuspolitiikan valmistelijat pitävät uutta hallintohimmeliä pääministerin alaisuuteen tarpeettomana.” (IS)

   Ei etene.

 3. Kun esitys uudesta yksiköstä on useammasta suunnasta tyrmätty, olisi yksikön perustamatta jättäminen yksinkertainen keino säästää edes muutama veroeuro valtionbudjetista. Mutta säästämisen sijaan pääministerin valtiosihteeri Henrik Haapajärvi (SDP) katsoo, että kun rahat on jo tälle vuodelle myönnetty, niin ne pitää silloin myös tuhlata.

  Tuollaisella asenteella ei valtiontaloutta saada koskaan tasapainoon. Onneksi vaalit on kohta tulossa, ja toivottavasti niiden jälkeen kaikenlaisilta henrikhaapajärviltä on evätty pääsy käsiksi valtion rahoihin.

 4. Asiaan liittyy politiikkaa. Eduskunta on hyväksynyt! Homma ei ole ollut mitenkään salaista tai yllättävää.
  Tyrmäävät tahot edustavat kokoomustaustaa eri ministeriöissäkin joiden virkamiehet on nimitetty poliittisin perustein.
  Nyt pelataan median kautta ääniä suurimmalle.

  1. Jos on suosittu Kokoomusta virkanimityksissä on se huono juttu, parhaat pitäisi valita puoluetaustasta huolimatta. Ihan yhtä paha olisi jos nyt tämä Marinin haluama virka täytetään ei parhaalla joka on demari.

  2. Minkä eduskunta on hyväksynyt?
   Ei ainakaan marinin keksimää uutta poliittista virkamiestä, koska asia on muille puolueille outo.

 5. Miksi hyväksyä ihmisten nimittely
  Ei sitä ole hyväksynyt puolustusvoimatkaan ja ei siitä tule valmista terv tepivaari

 6. Jotain hiton hähmäistä tässä on. Ulkopoliittinen instituutio, johon palkattaisiin pelkällä puoluekirjalla, jota vastustavat kaikki ulkopolitiikasta vastaavat tahot. Tämä haisee.

Kommentoi