33 vastausta artikkeliin “Viher-vasuri-ideologian edustaja poistuu”

 1. Itse kun en ole oikein kartalla noista hallitusneuvotteluista, niin mistä kenkä puristaa ettei sopua synny?? Kuulemma Purra on tullut jo paljon vastaan, mutta muuta en asiasta tiedä…..

 2. Ja puhj pyörtymistä vaille sekä Biaud väsynyt.
  Nehän ovat tottuneet saamaan…tahtonsa.

 3. On vain ajan kysymys, milloin tämä hallituspoppoo hajoaa joko niin, että RKP lähtee tai persut lähtee kiertänään vastuusta.
  Purra sanoi, että muutama kohta mamupaperista muutettiin, Orpo 55 kohtaa kohtaa muutettiin.
  Luottamus on 0 kaikilla toisiinsa, paitsi KD joka luottaa kuin puujumala pakkasessa.

  1. Saa niitä pilkkuja siirrellä ja kirjoitella tyhjänpäiväisyyksiä perustuslaista, kun hallituksen on jo virkaansa astuessaan hyväksyttävä noudattavansa lakeja.
   Rantaruotsalaisten säälittävää iltalypsyä asiassa, mistä ei ole mitään epäselvää.

  2. ”Purra sanoi, että muutama kohta mamupaperista muutettiin, Orpo 55 kohtaa kohtaa muutettiin.”

   Heh…puhuivat eri asiasta. Purra Lauantain muutoksista ja Orpo viittasi alkuperäiseen paperiin, johon tehtiin 55 muutosta.

   Jos nyt on ollut edes harrastekerhon hallituksessa ymmärtää, ettei 55 muutosta alkuperäiseen pohjapaperiin ole kovin paljon.

 4. Jokin tässä nyt mättää kun alustan asiantuntija suu vaahdossa paasasi ettei PerusSuomalaiset saaneet paperiin mitään läpi.

  Toinen komppasi yhtä varmana tietona RKP :n saaneen kaiken tahtomansa.

  Mahtaako ”sisäpiiri” olla ulkokehällä 🤣🤣🤣

  1. Koko persujen mamu paperi lässähti uutisen mukaisesti. Ei vaikutusta maahannuuttipolitiikkaanon arvio ml. viime päivien muutamat lisät.
   Nyt vasta alkavat hallitusnevottelut sotesta ja rahasta.
   Tämä koko yriitys kaatuu mahdottomuuteensa ja täydelliseen keskinäiseen epäluottamukseen ml. kokoomus vs. persut.

   1. Ja taas yksi HK oli ”neuvotteluissa mukana”, kun niin varmasti kaiken tietää……………….

    1. Juhak, saamme alustalle varmaa tietoa suoraan nevottelupöydistä, eikä se onneksi vaikuta juuri yhtään höyrypäiseltä.

 5. Minun on vaikea ymmärtää sitä, miksi kukaan joka varmana tietona osaa kertoa, ettei mitään hallitusta tuolla kokoonpanolla synny, jaksaa päivästä toiseen suu vaahdossa melskata hallitusneuvotteluista?

  No ehkä se sitä samaa kun PerusSuomalaiset on merkityksetön puolue, mutta vuosikausia siitä on pakonomaisesti pitänyt kirjoittaa…

  1. Täysin yhteistyökyvytön porukka, jos sen kanssa vielä pitäisi vääntää koko hallituskausi asioista uudestaan ja uudestaan.
   Orpokin on kyllästynyt siihen, että Purra kuulemma johtaa hallitusneuvotteluja.
   Orpon lausuma, että kokoomus on valmis neuvottelemaan uudesta hallituksesta vaikka vuoden. Mitähän se tarkoittaa,

   1. Niin niin, RKP tässä nyt näyttää yhteistyökyvytön olla ja se on sitten ihan Petterin ihan oma vika jos ei hoida tehtäviään.

    Petteri Orpo:
    ”Kokoomus on vuoden valmistautunut näihin neuvotteluihin ja tehty papereita. On ymmärrettävää, että kaikki puolueet eivät. Tai on pienempia resursseiltaan, henkilömäärältään.”

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009554249.html

 6. ”Iltalehti: Suomi voi vielä tunaroida 85 miljardin euron mahdollisuudet”, mikä tarkoittaa tuulivoimainvestointeja.”

  Artikkelissa viitataan perusuomalaisten tuulimyllykielteisyyteen, joka personoituu Työmies Putkosen räjähtäviin lepakoihin.

  ”Jos se yhtään perussuomalaisia helpottaa, vihreän siirtymän sijaan voi puhua teollisuudesta.”

  Jep, perussuomalaisille pitää puhua, ikään kuin lapsille, salakieltä: ”Suu auki, ei se ole kalanmaksaöljyä, vaan kukkaishunajaa.”

  Kalanmaksaöljyä on perussuomalaisille tarjolla lisää, sillä koska Orpo ei peräänny vuoden 2035 ilmastotavoitteista, niin asia pitää sanoittaa perussuomalaisille äänestäjille muotoon kuin että vuosiluvut eivät ole tärkeitä.

  Jäämme odottamaan, miten hallitusohjelma muotoillaan perussuomalaisille äänestäjille.

  Runoilijoita kaivataan Säätytalolle, mutta ei taida olla tarjolla kuin historioitsija.

  … kirjoittaa Tuomaala / US

  1. Ai Tuomaala kirjoittaa, pakkohan sen on totta olla.

   85 miljardilla tuulivoimaa Suomeen, jep jep.

   Muista nyt puolustaa samaan aikaan henkeen ja vereen luonnon monimuotoisuutta, vastustaa kaikkia avohakkuita jne.jne.

   🤣🤣🤣

   Ei muutoin vaikuta juuri yhtään höyrypäältä tuo Tuomaala, mutta ilmankos.

    1. Ei se realismi tuosta lisäänny, mutta mennään tällä ja lisätään pöytään Antti Herlin kavereineen joilla on Hesarin artikkelin mukaan 15-20 miljardia euroa valmiina sijoitettavaksi Suomeen, eli nythän kasassa on jo sitten yli 100 miljardia.

     Sinä Heikki kun olet johtanut mediataloja lääkefirmoja jne jne. meneekö nuo tosiaan ihan sukkana sisään?

     1. Milloinkahan nuo myllypllet alkavat maksaa myllyjen tarvitsemat verkon vahvistamiset ja myllyjen takia kaadetun metsän ilmastokompensoinnit?

  2. ”Artikkelissa viitataan perusuomalaisten tuulimyllykielteisyyteen, joka personoituu Työmies Putkosen räjähtäviin lepakoihin.”

   Me älyä omaavat oletamme, että Putkosen tiedot perustuivat tehtyihin havaintoihin. Uskoisin, että lepakoiden räjähtely johtui siitä, etteivät osanneet väistää suurella nopeudella kiitäviä roottorilapoja. Saattoi lepakoille silti ääniaalloistakin jotain haittaa olla, sekä suuri- että matalataajuisista.

 7. RKP;hän sai jo läpi tuon oman julkilausumattoman maahanmuuttokärkihankkeensa -halpatyövoiman saatavuus Pohjanmaan vihannesplantaaseille on turvattu. Yhtä kummeliahan tuo hallitusneuvotteluiden mamu-pöydän toiminta on eri osapuolten taholta ollut, moraaliposeerauksineen ja mustanvalkoiseksiselittelyineen. Toivottavasti huomattavasti tärkeämmät asiat menevät ilman vastaavaa sekoilua maaliin, kun huomio kiinnittyy tuohon hassutteluun.

  1. RKP siis lähtee maahamuuttopaperin vuoksi, joka on siis heidän itsensä määrittämä, kun PerusSuomalaiset eivät saaneet siinä mitään ajamaansa läpi, mutta PerusSuomalaiset ovat kuitenkin yhteistyökyvyttömiä?

   Spede show ja naisen logiikka häviää 100-0 tälle kuville.

   1. HK yrittää vain naurattaa tosikkomaista porukkaamme. Huumoria on vaan niin monenlaista. Eri lajit eivät hauskuuta kaikkia.

  1. Niin, ethän sinä ole jaksanut turhakepuolueesta kirjoittaa kuin muutamia vuosia, mutta hyvä jos löydät elämääsi jotain muutakin.

   Jos RKP lähtee neuvotteluista, niin siitä varmaan onkin Perussuomalaisille kohtalokas haitta 🤣🤣🤣

 8. Pakko kyllä ihmetellä tätä – RKP on rakenteellisesti äärimmäisen arvokonservatiivinen puolue joilla on hyvä PR-koneisto.

  Pelkäävätkö he kenties että joku voisi pian nähdä naamion läpi?

  1. RKP on äärikonservatiivinen eli kielirasistinen ja säätiöiden varallisuutta kaikin keinoin puolustava.
   Se on näkynyt jo ajat sitten.

 9. Mihinkäs RKP lähtee, ei mihinkään. RKP:llä on kolme kynnyskysymystä, joiden tulee täyttyä.

  1. Ruotsin kielen asemaan ei saa koskea
  2. Ruotsin kielen asemaan ei saa koskea
  3. Ruotsin kielen asemaan ei saa koskea.

  Nuo kolme ehtoa kun täyttyvät, niin RKP on täysillä mukana. Nähtiinhän se jo RKP:n osalta, kun se oli viimeiset neljä vuotta vasemmistohallituksessa täytepuolueena, kun sai lupauksen ruotsin kielen tuntien lisäämisestä perusopetukseen.

 10. Kielifasismi on vain yksi RKP:n etnonationalismin kolmesta jalasta. Toinen on erillisyysoppi, jonka mukaan surulapset erotetaan fennoista kehdosta aikuisuuteen, jotta etäisyydelle olennainen kulttuuri eroaisi fennojen kulttuurista. Tämän segregastion avulla helpottuu myös surujen rotupuhtaus, kun kontaktit fennoihin ovat vähäiset.

  Etnisyyden kolme jalkaa ovat siis:
  – eri rotu
  – eri kieli
  – eri kulttuuri

  Allardtin-Taxellin oppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *