Marssikkaa jo marssituttaa, kuka minkäkin puolesta tai ketä vastaan.

On tämä nyt yhtä juhlaa, kun kesäkuussa juhlistetaan Prideä koko kuukausi ja oletettavasti myös uusi, perussuomalaista politiikkaa tekevä hallitus vihitään virkaansa kesäkuussa.

Saas nähdä kuinka Pridessä tätä ”persu ykköstä” huomioidaan, voi olla että airueeseen ei liity kukaan tulevasta hallituspuolueesta, ei edes Rkp, jos terveytensä on heille tärkeää.

Luulatavasti siellä marssii koko vihervasemmisto korporaatioineen ja osoittaa suvaitsevaisuuttaan huutamalla iskulauseita ja nopeita hautajaisia persuhallitukselle.

Itse en ole Priden puolella enkä heitä vastaan, eläköön kukin tavallaan, kunhan noudattavat lakeja.   Eikä minua saa minkäänsortin marsseille yleensäkkään osallistumaan, olen sen verran laiska että en voimiani turhuuteen tuhlaa.

Hautajaisia juhlin, siis vasemmistovallan hautajaisia ja tekipä nyt persupolitiikkaa tekevä hallitus minkäsortin päätöksiä hyvänsä  niin en valita, sillä kulunut neljä vuotta oli karmeaa seurattavaa, kun suomineidolle punaista pakkopaitaa puettiin.

8 vastausta artikkeliin “Marssikkaa jo marssituttaa, kuka minkäkin puolesta tai ketä vastaan.”

 1. Kyllä se silti on Orpo ykkönen ei hallitusta tee Purra vaikka niinkin vois luulla terv tepivaari

 2. Hallituksessa ei tehdä mitään persupolitiikkaa, vaan kokoomus-rkp- kd- persupoliitiikkaa, mutta osin myös oppositiopolitiikkaa siksi, että sen pitää myös pärjätä sen kanssa ennen kuin kaatuu.
  …jos tuo hallitus yleensäkään edes syntyy.

 3. Pride-liike on hyvällä asialla. Mutta voisiko olla että kulkueissa mukana olo on osalle vähän poseerausta samoin kuin on fiksua näyttää naamaansa Porin jazzeissa

 4. Kyllä siellä Porin jatzeilla on tullut käytyä jo vuosia en tosin ole siellä ollut naaman näytöllä

  Hyvä tapahtuma Suomen mitassa koska meillä tuosta jatzizta nauttii aika pieni porukka

  On siitä kirjurin luodosta tullut tuttu paikka terv tepivaari

 5. ”Eikä minua saa minkäänsortin marsseille yleensäkkään osallistumaan, olen sen verran laiska että en voimiani turhuuteen tuhlaa.”

  Marssiminen porukassa vahvistanee marssijan joukkosieluisuutta.

  Itse marssin nykyään joka päivä n. 7 kilometriä, mutta yksin.

 6. Aikoinaan vähän aikaa sitten menehtynyt rumpali Charlie Watts sanoi että rakastaa jazzia, mutta on vain töissä Rolling Stonesissa, koska rock,n rollista ei erityisesti pidä.

 7. Mielenosoitukset ovat hauska laji, sosiaalista toimintaa ja liikuntaa, sitä josta on kovasti pulaa. Siinä mielessä peukutan kaikkia marssijoita.

  Mutta pride on muuttunut minun silmissä rakkauden ja suvaitsevaisuuden marssista totalitarismin ja ehdottomien kieltojen marssiksi. En halua liputtaa toimintaa, joka vastustaa itselleni tärkeitä liberaaleja arvoja.

  Mutta eipä minulla mikään tarve ole osallistujia tuosta tilittää jos siellä viihtyvät. Ehkä he näkevät sen toisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *