Ylimielisyys loistaa Marinin käyttäytymisessä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/137ca050-39d8-4a8d-a25c-edf44a9ec59f

”Kansalainen kyseli Sanna Marinilta huumetestistä Porissa – Pääministeri irrotti hiuksen päästään”

”Kun esiin nousi hiushuumetesti, Marin kääntyi Hagertiin päin ja nyppäisi päästään hiuksen tai hiuksia, jotka hän ojensi Hagertille.”

Ei todellakaan yllätä, että marin käyttäytyy tökerösti.

Ylimielisyys on koko ajan ollun marinin tyylinäyte.

26 vastausta artikkeliin “Ylimielisyys loistaa Marinin käyttäytymisessä”

 1. En pysty näkemään mitään moitittavaa Marinon tempauksessa.

 2. Olisiko ylimielisyys oikea luonnehdinta Marinin hiusasiassa, ehkä enemmänkin omituinen, lapsellisuuteen päin viittaava, sellaista ylireagointia, aihe kun ärsytti häntä.

  1. Toki tuollainen ärsyttää, en sitä epäile. Marinin heikko kohta onkin juuri tuo että ärsyyntyessään käyttäytyy lapsellisesti. Tottakai Marin fanit sitä pitävät hyvänä, sekin on kovin inhimillistä.
   Tuo turpaan vetämisen ajatuksen pidän riman alituksena.

   1. Täällä Tampereella ”haagretit” panivat rähinäksi juhlimalla erään porukkansa vapauduttua huumevankilasta.

    Suureen yleisöön mahtuu aina näitä kusipäitä ja julkisuuden hakijoita. Eikä tarvitse yhtään miettä, mistä niitä sikiää.

  2. Vai olisit vetänyt romaninaista turpaan, että sellasta, suuri humanisti ja hyväihminen.

 3. Marinilta on todellisuus hukassa, ihan ymmärrettävästi ne vaalit jännittää häntäkin. Paljon on pelissä, eikä mikään ole varmaa, kun monenlaista tunarointia on viimeaikoina tullut tehtyä.

 4. Pentti, ymmärrät kai, että kysymyksessä oli vakava syytös tai vihjaus pääministerin huumeiden käytöstöön seiskan lööppijutusta, jolla ei ole mitään perää.
  Tällä haettiin taas jotain vahingoittavaa julkisuutta.
  Marinin rektio oli nopea oivallus asiaan.

  1. Asiallinen ja asiaan perustuva vastaus mulkkuilun sijaan olisi ollut PM:n tasoista – ei tuollainen mulkkuilu.

 5. En nyt tarkoittanut yksin tätä juttua, enkä tiedä mistä tässä on kysymys. Näin vaan tässä olevan tilaa laittaa kommentti Marinista, jotka tarkoittivat sitä mitä sanoinkin.

 6. Kaikin keinoin yritetään hakea moitittavaa ja se on kateutta sillä hän on menestynyt varsin hyvin.
  Nolompaa jos meillä olisi joku nynny saamaton?

 7. Jälkistalinistien mielestä Marinia ei saisi arvostella, Pyhä. Poliitikkoa saa ja monesti myös pitää arvostella. Muuten se rupeaa tanssimaan pitkin seiniä.

  Toukokuussa 2021 – Ateriakohu, – painettiin villaisella.
  Joulukuu 2021 – Marin oli juhlinut yökerhossa, vaikka oli altistunut ulkoministeri Pekka Haaviston seurassa koronavirukselle. Kysymyksiä herätti myös se, ettei Marinilla ollut mukanaan juhlinnassaan valtioneuvoston puhelinta. – Painettiin villaisella.

  On muitakin kohuja, mutta riittäköön tämä.
  En tiedä onko hän ylimielinen, ehkä hieman, mutta on 37-vuotiaaksi naiseksi helvetin lapsellinen.

  Jos olisi mies, pääministerin palli olisi potkaistu alta ajat sitten. Samoin jos olisi nainen jostain muusta kuin vasemmistolaisista puolueista vihreät mukaan lukien.

 8. Marinilla täydellisen moukkamaista käytöstä ja samalla osoitus yleissivistyksen puutteesta kun tyrkyttää likaisia hiuksiaan romaninaiselle.

  No eipä tuostakaan yllättyä osaa, sopii hänen persoonaansa.

 9. Marin ei ole tyhmä. Hän tietää miten tämä huumetesti toimisi ja tiesi ettei ottaisi riskiä, vaikka hän olisi huumeita käyttänyt. En kyllä usko että hän olisi niin tehnyt, mutta saipa taas lisää epäluuloa ilmoille.

  1. Virtsanäytteestä otettu huumeiden satunnaiskättö näkyy vain muutaman päivän, hiuksista pidempään, tälläinen testi Manna Sarinin hiuksista olisi pitänyt tehdä jo viime kesänä kun se ”kännisekoili”…

 10. Mikään Marinin käytöksessä ei ole antanut viitteitä huumeiden vaikutuksen alla toimimiseen. Kännissä on tullut kaatuiltua ihmisten päälle, mutta siihen nyt pystyy jokainen Maija ja Matti.

  Marin on loistava esiintyjä ja tarinan muokkaaja. Se vaatii ihan oikeaa taitoa ja harjoitusta. Siitä ei voisi selviytyä jos olisi mömmöissä.

  Sen sijaan Marinin lähipiirissä mitä ilmeisemmin huumeet ovat arkipäivää.

  1. Onhan se eittämättä kadehdittava taito osata kääntää elämässä vastoinkäymiset voitoksi; kenties jopa huumeisiin sortumista ehkäisevä persoonallisuuden piirre…

   1. Sen sijaan monien miesten ihailema opportunismi (= ihmisen estoton halu hyödyntää elämässä tarjoutuvat mahdollisuudet maksimaaliseksi omaksi eduksi) ei mielestäni ole myönteistä tässä yksilökeskeisen narsistista omavoitonpyyntiä ihannoivassa yhteiskunnallisessa kilpailu-mentaliteetissa.

 11. Usea kommentti kertoo, että ne on kirjoitettu joko omassa höyryssään tai muuten kateuden vihreydessä tai vanhuuden kolotuksissa tai menestymättömyyden kateudessa, kun varsinaista asiaa panettelun sijaan ei löydy.

  1. Niin, mitkä mainituista koskee itseäsi, sinähän olisit vetänyt romaninaista turpaan?

   Pitää kyllä olla melkoinen moukka pääministerinä kun hän tarjoaa likaisia hiuksiaan kansalaiselle ja kun niitä tarjoaa rominiväestöä edustajalle naiselle niin on kyllä melkoinen vaje yleissivistyksessä. Kun tämän ymmärtää kalttaiseni luku ja kirjoitustaidon punaniska niin ihmettelen miten laaja-alaisesti sivistynyt kulttuurisianuntija, suuri humanisti jne.jne.jne ei sitä ymmärrä? Pääministerin itsensä en edes odota tätä ymmärtävän, erehtymättömyys on ikäänkuin sisäänrakennettu hänen kaltaisiin ihmisiin.

   Toisaalta, koira koiran tuntee, joten ehkä häneenkin voi joku samaistua.

    1. Ei tässä nyt vaikuta koville ottavan kuin sinulla, olisit varmasti laittanut Marinin likaisen hiuskiehkuran alttarille ihan paraati paikalle jos olisit sellaisen saanut.

     Moukkamaista käytöstä pääministeriltä ja sen ymmärtää kyllä jokainen joka ei ole täysin hurahtanut.

      1. Pyysikö?

       No jos sinun mielestäsi likaisten hiusten tyrkyttäminen kansalaiselle on pääministeriitä sopivaa käytöstä niin se olkoon sinun mielipiteesi.

       Et taida edes ymmärtää miten naisen romanitausta vaikuttaa asiassa,?

       Pääministeri kuitenkin on niin kunnioittavinaan vähemmistöjen kulttuuria jne.mutta ehkä ne kunnioitettavat vähemmistöt valikoituvat iltersektionaaliseen feminismiin rakennetun uhrihiearkian mukaan, jonka nimiin pääministeri vannoo ja näin ollen suomalainen romaninainen ei vielä yllä kovin korkealle.

       Se on kuitenkin fakta, että mikäli noin olisi käyttäytynyt vaikkapa Riikka Purra niin otsikot kirkuisivat rasismia ja ihan kaikkea muuta, mutta säännöt eivät ole kaikille samat.

  1. Ei täällä muita sokeita sinun lisäksesi ole ja kyllä minä tiedän mihin jupakka liittyy, mutta kuten sanoin jos moukkamainen käytös on mielestäsi pääministerille positiivista niin se kertoo sinusta, ei muista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *