Enemmistö persuista ei tykkää persuista, eikä…

…mutta kokoomus tykkää juuri ja juuri itsestään,

… mutta kukaan muu ei tykkää kummastakaan.

Syy on matemaattinen gallupista huolimatta. Ennen hölmöläiset leikkasivat mattoa toisesta päästä, mutta olivat edes vähän fiksumpia kuin nämä hölmöläiset, jotka leikkaavat molemmista päistä, ettei niillä ole kohta edes mattoa vedettäväksi jalkojen alta.

HS-gallup | Enemmistö perus­suomalaisten kannattajista pitää leikkauksia epä­oikeudenmukaisina: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009924548.html

10 vastausta artikkeliin “Enemmistö persuista ei tykkää persuista, eikä…”

 1. PS on vastustanut valtakunnan joutumista tilanteeseen, jossa valtio on niin ahtaalla, että joudutaan leikkailemaan.

  Mutta vieläkin tulonsiirrot ovat Telluksen kärkeä.

  Toki moni persu on ymmärryksessän Heikin tasoa.

   1. Siinä menevät kirkkaasti ohi punademut, mitkä eivät ymmärrä edes itseään.

     1. Täytyy myöntää, etten todellakaan pärjää persukammoisten ”älyn”väläyksille millään….

 2. Nationalismi on hyväksi eikä se ole katoamassa minnekään kuten hallituksessa olevat perusS. todistavat.
  Ei siinä auta eliitin edusmiehen, Karjalaisen, itkuraivarit.

  1. Minä edustan kaikkia muita arvoja kuin tämä sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden hallitus. Edustan myös kaikkea muuta kuin materialistista elitismiä, edustan sosiaalista oikeudenmukaisuutta, jos ei ole aikaisemmin tullut selväksi.
   Edustan kokoomuksen sivistyneen osan, järkivihreiden, maaseutukepulaisten, moniarvoisten ruotsinkielisten, anderssonilaista, marinilaista rohkeutta, suomalaisuutta, mutta en yhtään impivaarassa asuvaa junttia.

 3. Niin kauan kun Suomessa on inhimillisesti ja älyn köyhyydellä varustettu ”orpojen” hallitus, se pelaa täydellisesti Venäjän pussiin – miksi ?
  Siksi, ettei mikään muu hallitus Suomessa, ei edes Ahon-Viinasen hallitus ole saanut kansaa niin eripuraiseksi ja jakautuneeksi toisiaan vastaa kuin tämä Suomen surkein, nimensä väärtti ”kauhukabinetti ”.
  Venäjällä hykerrellään käsiä, mitä enemmän täällä työmarkkinat, ihmiset, varakkaat riistäen ja köyhät kyykyyssä tappelevat toisiaan vastaan.

 4. ”Kun persut hylkäsivät köyhät päästäkseen liittoon rikkaiden kanssa, heillä on aika huonot myötäjäiset pitkään liittoon. Kokoomus ja RKP ovat rahalle parempia turvasatamia, jo yksistään maineenhallinnan kannalta.

  Kun kokoomuksen himoitsemat työelämämuutokset on saatu maaliin, ei persuille ole muuta käyttöä politiikassa kuin imeä kuivaksi.

  Koska kokoomus ja persut ovat edustaneet samaa ideologiaa jo ennen Orpon kauhukabinettia, puolueesta toiseen loikkaaminen käy luontevasti, kuten tapaus Wille Rydman todistaa. Ehkä joskus Rydman saa maineenpalautuksen kokoomuksessa ja voi palata rahan luokse.

  Perussuomalaiset lupasi ennen vaaleja, ettei pienituloisilta leikata. Nyt kun eduskunta käsittelee isoa kokonaisuutta täysistuntosalissa, jossa hallitus esittää massiivisia leikkauksia pienituloisille istuntosalissa istuu YKSI PERSU! Ja hänkin on hiljaa. Sitä saa mită tilaa.

  Persut haluavat unohtaa, kuten Timo Soinin aikana, vaalilupauksensa. He ovat hiljaa.”

  …lainaus US/Tuomaala, joka sopii omaani kuin ….

Kommentoi