25 vastausta artikkeliin “JHL antoi varoituksen Purralle ja hallitukselle HS:n kokosivun ilmoituksella”

 1. Suurin uhka nykyisenkaltaisen hyvinvointivaltion jatkuvuudelle myös tuleville sukupolville on vain ja ainostaan AY

 2. AYn tiimoilta on ajanhukkaa kiistellä, kannat ovat lukittuja ja kiveen hakattuja. Joko niin että kaikki mitä AY tekee on hyvä ja oikeutettua, tai sitten että AYn pitäisi pysyä lestissään.

  1. Yle lipsautti kolmen osallistujan nimet heitä haastatellessaan. Näistä kaksi on Vasemmistoliiton aktiivitoimijoita ja kolmas ollut ehdolla samalla ylioppilaskunnan vaalien listalla jolta vasemmistoliittolaiset operoivat. Eli sillä tapaa täysin sitoutumaton mielenosoitus taas kerran.

 3. Se on jotenkin huomionarvoista, että heti kun entinen hallitus oli vaihtunut nykyiseen vaalien seurauksena ja vaikka yhtään lakiesitystä ei ollut vielä saatu eduskuntaan käsiteltäväksi, niin köyhyys oli lisääntynyt merkittävästi samalla kellonlyömällä, kun Marinilta tippuivat kintaat ja pakeni metsäkaartiin.

  1. Tällä Urpo-Prr…e- kauhukabinetilla ei ole mitään tekemistä Suomen suurimmat kriisit selvittäneellä Marinin hallituksen kanssa. Tämä on susilauma !

 4. AY uhkailee lakoilla, opiskelijat valloittava, koskahan ja mitenkä protestoivat kaikkein vaikeimmassa asemassa olevat vanhukset, omaishoitajat ja sairaat

 5. Pahalta näyttää. Tämä tiedettiin kuntien osalta. Ja siksi sote perustettiin. Paska juttu heikompien osalta ja hallituksen ”kiireellisen” kirveen vuoksi.

 6. Marinin jälkeensä jättämä katastrofi ei katoa, vaikka kuinka hypettäisi bileprinsessaa.
  Valitettavasti nykyhallitus joutuu kantamaan vastuun paskasta.

  1. Marin sentään selätti Suomen suurimman kriisin pikkuveloin vrt. tämä kauhukabinetti, joka tekee jo kättelyssä velkaennätyksen ihan omaa syytään.

 7. Uusi hallitus saa aina niskaansa edellisen hallituksen tekemättä jättämiset ja väärät päätökset jopa syytösten kera niin kuin nyt esimerkiksi yritystukien leikkaaminen ja vanhustenhoidon ankea tilanne (hoitajamitoitus). Näin se on aina ollut ja tulee kai aina olemaan niin kauan kun on maassa monipuoluejärjestelmä.

  1. Edellinen halitus teki sen ohjelman mukaiset toimet, mitä piti. Siinä ohessa hoiti koronat, Uusimaan sulut, rokotusaallot, Eu-neuvottelut, yritysten pelastamiset, huoltovarmuudet, hävittäjät, Natoon liittymiset ym. Sote uudistus siinä ohessa, mitä edelliset kyvyttömät eivät saaneet aikaan.
   Ja nyt haukut kaupanpäälle !

   1. Ja lisäsi pysyviä menoja miljardikaupalla kertomatta, mistä ihmeestä se raha otetaan.
    Kiitos vaan penteleesti punaviherkepusakki.

   2. Kun edellisellä hallituksella nyt on tuollainen urotekojen lista niin onko mielestäsi reilua (huom vasemmiston lempisana) että moittii uutta hallitusta yritysverojen leikkaamattomuudesta mitä itsekään ei tehnyt

    1. Nythän on loistava aika mollata hallitusta asioista, mitkä Marinin sakki jätti tekemättä ja mitä hallitus ei missään teoriassakaan vielä ole edes ehtinyt käsitellä.

     1. Nyt edellisen hallituksen teot ovat hallituksen pohjapaperissa. Se on lähtökohta mennä eteenpäin ja panna paremmaksi.
      Edellisellä oli täysi katastrofi käsissään ja se hoiti homman tähän lähtötilanteeseen.
      Mutta Orpo on täysin neuvoton, lepsu, byrokraatti ilman luovaa ajattelua.

 8. Tuollaista ilmoitusta ei olisi tarvinnut lehteen laittaa ja Hesari julkaisee sen mielellään. Olisikohan aihetta Julkisen Sanan Neuvoston tutkia se. Ainakin se on minun mielestäni alle arvostelun ja puhdasta riidan haastamista.

  1. Valitettavasti se näyttää olevan punavirheiden ”demokraattinen” tapa haastaa riitaa.
   En kuitenkaan usko, että JSN vahingossakaan tuota tuomitsee.

  1. Kukin puolustakoon oikeuksiaan, voimiensa, varallisuutensa ja järjestöjensä kautta. Jos kaikki pystyvät ja puolustelut tehoavat ei pienintäkään menojen sopeutusta (leikkausta) tehdä.

 9. Ay-liike puolustaa omiaan ja haistattaa pitkät heikompiosaisille – tapansa mukaan.
  Yhteisestä vastuusta tämä sakki on kuullut vain painajaisunissaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *