Kokoomukselle tulee leikkuri- äänileikkuri

Korutonta kertovat Pirkanmaan kannatusluvut kokoomukselle.

Itsestään selvää on, että demareiden haravat täällä jylläävät kuten Marin, Lyly ja Nurminen, mutta ne vaikuttavat myös valtakunnan tasolla toisin  kuin kokoomuksen Ikonen. Nyt kokoomuksen leikkuupuimuri iskee erityisesti nuoriin lapsiperheisiin pelkona taloudellisen tulevaisuuden näkymästä. Tyrmääjinä Orpo, näkymätön Ikonen ja Aaltolaan edes uskomatta.

KD tekee todennäköisesti hyvän tuloksen kuin myös vasurit täällä ja vaaleissa. Sitä selittävät Essayah ja Andersson.

Kepu ja vihreät ottavat takkiinsa ainakin täällä.

Persuilla ei mitään väliä.

Aamulehden kannatus­mittauksessa hurja yllätys: kokoomus kaukana sdp:n ja perussuomalaisten takana Pirkanmaalla: https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009445040.html?share=2c5b10858bf81d4a365b0b63d13e1fd4

4 vastausta artikkeliin “Kokoomukselle tulee leikkuri- äänileikkuri”

  1. Sellaista rupesin tykönäni arvuuttelemaan että jos ihminen on vahvasti sitoutunut johonkin puolueeseen niin saako hän enemmän kiksejä haukkumalla muita, vaiko kehumalla omaansa

    1. Tuskin, jos faktat vaan ovat mitä ovat. Minä en mitenkään nauti siitä, että kokkareilla menee huonosti. Se on vaan nukkunut laakerin unta maailman uudistuessa poliitikkoineen. Eikä tuo Nato- optiokaan ole sitä kannatellut.
      Kokoomukselta on kadonnut valtiomiestason johtajat niin kuin kepultakin.
      Se taas on antanut noille p-populisteille liikaa tilaa.
      Viher-vasurit ovat taas eläneet ajassa haasteineen.
      Toivoisin KD:lle puhtia lisää, kun kokoomus nukkuu.

  2. Tästä on jo muutama taho tehnyt analyysiä ja katsonut alueellisten gallupien vaikutuksia koko maahan. Useampi laskelma siitä povaa että Kok-PS voi olla jopa tasalukemissa paikkojen osalta, mutta arvioidaan että Kokoomuksella on hieman paremmat saumat kiriä parin paikan kaula. Yksi syy demarien saumaan on että vaikka he ovat Pirkanmaalla hurjan suosittuja (Lyly, Marin, ym), se ei tuo heille paikkamäärissä merkittävää etua. Jos Marin olisi ollut Uudellamaalla ehdolla, tulos voisi olla kovin toisenlainen.

    Mielenkiintoisia aikoja elämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *