Parit hyvĂ€t meemit 😅👍

TĂ€ssĂ€ parit meemit on minun Twitter sivuilta. Olekeepa hyvĂ€ 😅:

KyllĂ€ naurattaa tĂ€mĂ€ toiminta. Marin pyrkii ulostuloillaan pakoilemaan Suomen vaalien alla  keskustelua talouspolitiikasta ja lupaillaan Ukrainalle sellaista mikĂ€ on aivan mahdotonta, sekĂ€ mitĂ€ tĂ€mĂ€ ”Hutisalo” teki Ukrainassa ???

17 vastausta artikkeliin “Parit hyvĂ€t meemit 😅👍”

  1. Horneteilla olisi vielÀ paljon kÀyttöÀ jos niihin hankittaisiin kunnollinen ilmasta-maahan aseistus. SillÀ maataistelukoneiksi ne olisivat omiaan vielÀ.

    1. Todellisuus on se ettÀ meillÀ on 62 Hornet hÀvittÀjÀÀ ja niistÀ osa on aina huollettavana yms nÀin rauhan aikana. Eli ei nÀitÀ voi minnekÀÀn nyt lahjoitella.

      SekÀ me saamme joskus vuonna 2026 uusia F-35 hÀvittÀjiÀ ja silloin on siirtymÀkausi jolloin Hornetit lentÀvÀt vielÀ rintarinnan uusien hÀvittÀjien kanssa jonkin aikaa ja vuonna 2030 Hornetit romutetaan. Elinkaari on silloin loppu.

      Marinin puhe oli ”aivopieru”. Kertoo myös paljon siitĂ€ ettei tĂ€mĂ€ ymmĂ€rrĂ€ nĂ€istĂ€ asioista pĂ€tkÀÀkÀÀn.

  2. MillÀ valtuuksilla Marin lupailee Suomen valtion Hornetteja?
    MtĂ€hĂ€n aineita niissĂ€ ”jauhojengin” bileissĂ€ onkaan kĂ€ytetty? Tuli vain mieleen.

    1. ” MillĂ€ valtuuksilla Marin lupailee Suomen valtion Hornetteja?
      MtĂ€hĂ€n aineita niissĂ€ ”jauhojengin” bileissĂ€ onkaan kĂ€ytetty? Tuli vain mieleen.”

      — eilen kannabiksen laillistamisen puolesta, tĂ€nÀÀn jauhojengiĂ€ vastaan 🎱

      #tunnevuoristoradalla

      1. TöissÀ ja työpaikalla ja työaikana ei ole soveliasta kÀyttÀÀ mitÀÀn pÀihteitÀ.
        Jos joku netissÀ roikkuva työrajoitteinen (?) kirjoittaa aineissa ja yöllÀ pitkÀn rimpsun napalomaattisia kommentteja ihan yksikseen, ilman vastakommentteja, se ei ole laitonta, mikÀli ei syyllisty kunnianloukkaukseen tms.
        Teoreettinen hajatelma: jos syyllistyy, vaikkapa vain vahingossa pÀihtymyksen vuoksi, maksaako NN:n hallinto viulut?

        1. ” Projektio (lat. proiacere ’heittÀÀ eteen’) eli sijoittaminen on psykologian ja psykiatrian kĂ€site, jolla tarkoitetaan omien mielensisĂ€ltöjen heijastamista toiseen ihmiseen tai muuhun ulkoiseen kohteeseen. Projektio kuuluu ns. defenssimekanismeihin. Asianosainen ei vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ ole tietoinen projektiostaan eikĂ€ oivalla, ettĂ€ hĂ€n havainnoi omaa psyykkistĂ€ todellisuuttaan ikÀÀn kuin se olisi objektiivista todellisuutta”

          Kai Lasse Kallon voi olettaa tajuavan, ettÀ hÀnen omat toisista esittÀmÀt valheelliset vÀitteet, vihjaukset sekÀ olettamat voivat tÀyttÀÀ kunnianloukkausrikoksen kriteeristön.

          Roskakorista pomittua, Lassen kirjoittamaa ja moderaattorin poistamaa:

          ” SinĂ€ olet itse aloittanut vittuilun minua kohtaan ja olen sanonut sinulle ettĂ€ sitĂ€ saa mitĂ€ tilaa. Olen kaksi kertaa sanonut sinua feminatsiksi, kerran vajakiksi, joten ei kannata liioitella.
          Kun tulin nÀille nettifoorumeille, olen alusta lÀhtien esiintynyt omalla nimellÀni.
          En ole tÀtÀ ennen törmÀnnyt nettikeskusteluissa yhtÀ törkeÀÀn, egoistiseen ja miehiÀ vihaavaan naisoletettuun kuin sinÀ.
          Joten: olen ottanut alusta lĂ€htien huomioon mahdollisuuden, ettĂ€ toimit savustustarkoituksessa tÀÀllĂ€ PB:ssĂ€.”

          (Lasse Kallo Kyuu Eturautin blogiin)

        2. Keskustelu-alustalla, joka ylpeilee laajan sananvapauden sekÀ riitelykulttuurin kyltivoimisesta, jossa ryssittely, hurrittely, tummaihoisten rasistinen nimittely, kanssaihmisten henkilöön kohdistuva feminatsittelu, trollittelu, vajakiksi, pÀihderiippuvaiseksi ynnÀ muuksi nimittely vailla minkÀÀnlaista totuuspohjaa, kannattaa itse kunkin varautua siihen, ettÀ myös kanssaihmiset kÀyttÀvÀt omaa laajaa sananvapauttaan sekÀ kunnioittavat toisten rajoja tasan yhtÀ vÀhÀn mitÀ blogialustan miesolotetut nuorempi moderaattori mukaan lukien.

          1. Ja se, ettĂ€ toinen moderaattoreista vaikuttaa jopa ihailevan kanssaihmisiĂ€ ”neekereiksi” ja ”ryssiksi” sekĂ€ ”hurreiksi” nimitteleviĂ€ ”kansalaisaktiiveja”, ei erityisesti motivoi allekirjoittanutta suhtautumaan blogialustalla kirjoittaviin/ blogeja mielivaltaisesti moderoiviin erityisen ystĂ€vĂ€llismielisesti.

          2. Kuka Liisaa on sanonut pÀihderiippuvaiseksi?
            Minusta tÀÀllÀ PB:ssÀ on hyvinkin laaja sananvapaus, koskapa anonyymiteetin suojaa nauttiva henkilö voi kirjoittaa kanssablogisteja ilkkuvia ja suorastaan loukkaavia kommentteja, myös keskellÀ yötÀ, kun kanssblogistit ovat autuaan tietÀmÀttömiÀ heihin kohdistuvista ilkuista, kÀnnissÀ tai ei.

            Kun esitin oletuksen kysymyslauseen muodossa ”Olenkohan tekemisissĂ€ patologisen totuuden vÀÀristelijĂ€n kanssa?”, en tarkoittanut pĂ€ihteitĂ€, en ainakaan pelkĂ€stÀÀn.

            1. ”koskapa anonyymiteetin suojaa nauttiva henkilö voi kirjoittaa kanssablogisteja ilkkuvia ja suorastaan loukkaavia kommentteja”

              — EtköhĂ€n Lasse voisi jo hiljalleen lopetella tuota uhriutumistasi…

  3. HerÀtti keskustelua keskustelun avaus. Kaikki rientÀÀ torjumaan,
    mutta jos LÀntiset EU-maat olisivat omalta osaltaan jatkaneet myötÀsukaan se olisi ollut Putinille nÀpÀytys. Nyt hÀn nauraa.

  4. EhkÀ tÀssÀ se villakoiran ydin lienee, ettÀ Marin ei keskustellut aiheesta esim. puolustusvoimien, puolustusministeriön tai presidentin kanssa ennalta. SinÀnsÀ viaton heitto todeta ettÀ kÀytön jÀlkeen nÀmÀ voivat olla turhia (myös: kÀyttökelvottomia, sanovat armeijalÀhteet mediassa), mutta ongelma on ettÀ tÀmÀ lÀhti leviÀmÀÀn kansainvÀliseen mediaan valon nopeudella.

  5. ”Ja se, ettĂ€ toinen moderaattoreista vaikuttaa jopa ihailevan kanssaihmisiĂ€ ”neekereiksi” ja ”ryssiksi” sekĂ€ ”hurreiksi” nimitteleviĂ€ ”kansalaisaktiiveja””

    Perusteluja?

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *