Mihin nykykokoomusta tarvitaan ?

Kun nyt nykykokoomus tarjoaa suomalaisille sirppiä ja vasaraa, että rupeaisivat orjatöihin hyvinvointinsa pelastamiseksi, voi kysyä toisin päin, mitä se aate tarjoaa pääomiensa vastineeksi muuta kuin laiskaa pulleaa pankkitiliään numeroiden kasvattamiseksi ? Tämähän on ihan kuin marxilaista talouspolitiikkaa !

Rahafilosofista pohdintaa Vaaralalta / US:

”Onko omistamisesta Suomessa tullut pääomasijoittamisen ja omistamisen aktiivisen vastuun kuolio joka passivoi ylisuojellun pääoman
Että muilla on ylisuojellen vastuu siitä mitä omistan.
Että omistaminen on velvoitteiden poistumista.

 

Pitääkö osakkeenomistaminen tai metsänomistaminen kytkeä työvelvoitteeseen

Ja pankkivarojen sen osan omistaminen kytkeä joltain osalta johonkin tuottavaan ja työllistävään sijoittamisvelvollisuuteen – joka jää henkilökohtaisen kulutuksen jälkeen säästöön.

On syntynyt vaikutelma että kokoomus on katkera suorastaan siitä että joku ihminen ei tee työtä – melkein stalinistinen sormi pystyssä työvelvollisuuden suhteen – kainalosauvat nurkkaan, sairaus on teeskentelyä, nälkä merkki laiskuudesta, työllä paranee skitsofreniat ja muistisairaudet ja vanhuuskin loppuu kun se kielletään työvelvollisuuden tieltä. Hikipinkokokoomuslaisuus kunniaan.

Mutta kokoomus ei vaadi mitään osakesäästölaiskottelijoilta, ei metsänhoitoa niiltä joka sitä omistaa, eikä pankkitileistä osan pakkosijoittamista hyviä arvoja kuten aineettomia arvoja tuottaviin hankkeisiin.

Tämä kokoomuksen ääliömäinen selvästi kaikille nähtävissä oleva epäreilu kaksinaamaisuus tekee siitä ja kokoomuslaisista erittäin vastenmielisiä ihmisille.

Kokoomus on ytimeltään raskaasti ja sairaalla tavalla eriarvoisuuspuolue joka yleistää kokoomuslaisen hikipinkoisuuden kaikkeen eivätkä anna ihmisten elää rauhassa hikipinkovaatimuksilta sellaisina kun he on ja sellaisina kuin henkisen väkivaltaisuuden on annettu yhteiskunnan päältä toimettomana katsoen heidät henkisesti vajakykyiseksi pahoinpidellä.

Hyvin pieni osa kansasta on kokoomuslaisten tapaisia tukka suorana hikipinkona sinne tänne ryntäileviä. Hyvin hyvin pieni osa. Ja vielä pienempi osa joka hikipiin kovuudella menestyy.

Enhän minäkään vaadi kaikilta ihmisiltä itseni kaltaista analyyttista päivittäistä luovuusvyöryä  – koska se on epärealistinen vaatimus.

Kokoomuslainen hikipinkoisuus vie yhteiskunnasta ihmisiltä oikeuden elää rauhassa sellaisina kun he ovat. Ruoskapiiskuri.

Kokoomus on kaksinaamaisesti ihmisten elämänlaatua heikentävä puolue. ”

7 vastausta artikkeliin “Mihin nykykokoomusta tarvitaan ?”

 1. Otsasi hiessä sinun on työtä tehtävä herrasi hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

 2. Uskoisin että Kokoomusta tarvitaan vastavoimaksi vasemmistolle ja AY:lle ihan samoin kun vasemmistoa tarvitaan vastavoimaksi oikeistolle. Jos jompi kumpi taho saa ylivallan on vaara että kehittyy jonkun sortin diktatuuri.

  1. Onko vasemmistolaisuus eriarvoistavaa niin kuin kokoomus ? Entä onko AY kaikilta osin paha, joka suojellee työvoimaa palkkatyön riistolta tai nyt ”Loimaan kassa” ?

   1. Ei ne tietysti pahoja ole, tuppaa vaan olemaan että nälkä kasvaa syödessä. Länsimaisen demokratian edellytykseksi kuvittelen monipuoluejärjestelmän jossa valta aina vaihtelee, ei pääse menemään överiksi niin vasemmiston kuin oikeistonkaan valta.

 3. Kyllä työläisen asema heikkeni vähitellen jo alkaen kolmisenkymmentä vuotta sitten?
  Sotehenkilökunnan työolista alkaen jos yhden alan mainitsee.
  Työnantajapuoli palkkaisi vain ulkomaista työvoimaa alipalkalla
  ja nyt on lisätavoite heikentää hoidon tasoa?

  1. Kokoomusta tarvitaan, mikäli se pystyy luomaan hallituksen, joka toimii koko kauden kaatumatta ensimmäisiin kuukausiin välikysymysten myrskyyn.
   Se tarvitaan, jos sillä on selkärankaa laatimaan ohjelma, johon mahtuvat kaikki muut paitsi nationalistiset, äärioikeistolaiset, kaiken vastustajat ja epäluotettavat rasistiset persut.

 4. HK

  Kärsit / nautit aivokummituksista, joita haukut / kehut persuiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *