Onkohan onkohan jotain, mitä persut eivät vastusta ?

Mehän tiedämme erityisesti Tampereella, joka on hyvä tutkimuspohja jo monien edistyksellisten toimintojen vuoksi, miksi Tampereella on vetovoimaa ja, mitä persut vastustavat, eli KAIKKEA !

Tunnelit, ratikat, Hiedanranta Näsinsaarineen,  Arenat, kulttuuri, maahanmuutto, bensan hinta, tuulivoima, monimuotinen metsä….

Nyt joukkoon tulee vielä joukkoon tutkitusti ilmaston saastumisen estäminen eli ilmastotoimet:

Politiikka on helppoa ! Vastustaa kaikkea, mikä liikkuu ja kannattaa kaikkea liikkumattomuutta, järeäkin, joka liikkuu.

———–

”USU-gallup: Puolet suomalaisista hyväksyy ilmasto­toimet, vaikka arki kallistuisi

Perussuomalaisten kannattajat poikkesivat kyselyssä selvästi muiden puolueiden kannattajista, sillä ainoastaan yhdeksän prosenttia hyväksyisi oman arjen kustannuksia lisäävät ilmastotoimet ja 77 prosenttia ei niitä hyväksyisi.

5:22

PUOLET suomalaisista on valmiita hyväksymään ilmastotoimet, vaikka ne lisäisivät arjen kustannuksia, selviää Uutissuomalaisen USU-gallupista.

33 prosenttia kyselyyn vastanneista ei hyväksyisi oman arjen kustannuksia lisääviä ilmastotoimia ja 17 prosenttia ei ottanut kantaa kysymykseen.

Perussuomalaisten kannattajat poikkesivat kyselyssä selvästi muiden puolueiden kannattajista, sillä ainoastaan yhdeksän prosenttia hyväksyisi oman arjen kustannuksia lisäävät ilmastotoimet ja 77 prosenttia ei niitä hyväksyisi. Vihreiden kannattajista 91 prosenttia olisi valmis lisäämään ilmastotoimia oman arjen kallistumisen kustannuksella.

Vasemmistoliiton sekä Sdp:n kannattajien enemmistö hyväksyisi ilmastotoimet ja pääministeripuolue kokoomuksen kannattajista yli puolet. Keskustan kannattajia asia jakaa, sillä 31 prosenttia heistä hyväksyisi oman arjen kustannuksia lisäävät ilmastotoimet ja 46 prosenttia ei.

TIETOYKKÖNEN teki kyselyn ennen hallitusohjelman valmistumista 6.–14. kesäkuuta välisenä aikana ja siihen vastasi tuhat suomalaista. Kyselyn kokonaistuloksen virhemarginaali on 3,1 prosenttiyksikköä suuntaansa. ”

Kuvassa voi olla 2 henkilöä, parta ja tekstissä sanotaan Hei mã oon Haittaako se? uusnatsi. muuten Ei. Pääasia että saadaan leikattua. nyt vaan

35 vastausta artikkeliin “Onkohan onkohan jotain, mitä persut eivät vastusta ?”

 1. … ja nyt Halla-aho vastustaa Eduskunnan luottamusäänestystäkin ja Eduskunnan koolle kutsumista. Halla-ahon pitää olla puolueeton, jota hän ei ole suojellessaan omaa puoluettaan ja Purraa.

  Hän perustellee, että jo kerran on äänestetty Eduskunnan luottamuksesta Junnilan tapauksessa.
  … ja, että Eduskunnan koolle kutsulla ei ole enemmistöä eduskunnassa.

  No, sillä taas ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mikä voi olla äänestystulos, jossa myös opposition lisäksi voivat äänestää hallitusta vastaan jopa PKP ja jopa kokoomuslaisia tapauksessa Purra.

   1. Ja sitä paitsi kannattaa odotella Erdoganin kantaa siihen, että RKP pitää häntä alemman rodun edustajana.

 2. Siten on kaksi jota eivät vastusta puoluetuki ja oman palkkionsa nostoa terv tepivaari

 3. HK sivuuttaa julkisen tosiasian, ettei eduskunnan istuntotaukoa ole koskaan keskeytetty räksyttävän opposition vaatimuksesta.

  1. Nyt se voidaan tehdä, mikäli Rkp tulee mukaan opposition vaatimukseen.
   Purra on pajon ”pahempi” tapaus kuin Junnila.
   On ihme, jos hallitus pysyy kasassa, jos menee äänestykseen.
   Itsehän persut ovat oman soppansa keittäneet Opon nahjuillessa.
   Ei tämä yksinkertaisesti voi näin enää jatkua.

   1. Mekin olisimme voineet käyttää ulkomaista lehdistöä ja tiedottaa, että freudentalistit ovat pitäneet turkinsukuisia kansoja (joihin fennotkin ja Erdogan kuuluvat) alempana rotuna karoliinien tutkimuksiin nojautuen, mutta ulkomaisten suhteiden huonontaminen kusipäiden, kuten Hesarin toimituksen ja vasuripuolueiden tapaan ei ole tapaistamme.

 4. Missä on Lindtmanin natsikuvajuttu?
  Purra ei sentään veljeillyt natsien kanssa.

  1. ,,, ja tämä:

   Tämä Purran twiitti kaataa hallituksen
   – heinäkuuta 14, 2023
   ” Kuten oli arvattavissa, nyt tähtäimessä on jo suora ja kaunistelematon puhe, maahanmuuttokritiikki ja politiikkatoimet. Jopa naista alistavien tasa-arvon vastaisten tapojen arvostelu ”rumasti”!

   Yhtä varmasti kuin tuo jatkuu, persutkin jatkaa linjalla, johon meillä on mandaatti. ”

   IL
   ” RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kertoo Helsingin Sanomille, että Riikka Purran (ps) torstaina julkaisema twiitti koskien hänen vuoden 2019 kirjoituksiaan herätti Henrikssonissa epäilyksiä Purran anteeksipyynnön vakavuudesta. ”

   1. ” RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kertoo Helsingin Sanomille, että Riikka Purran (ps) torstaina julkaisema twiitti koskien hänen vuoden 2019 kirjoituksiaan herätti Henrikssonissa epäilyksiä Purran anteeksipyynnön vakavuudesta. ”

    Milloinkahan Freudenthal-mitaleja (viimeisimmät mitalit jaettiin vuonna 2007) johtavan rasistinsa kunniaksi jakanut poppoo pyytää anteeksi avointa rasismiaan vaikkapa Anna-Majan toimesta?

   2. Erilaisten kulttuurien tahallinen törmäyttäminen toisiinsa samojen rajojen sisällä on vastuutonta. Vihreät haittamaahanmuuttavat väkeä vaaroista välittämättä.
    Jokainen kulttuuri tarvitsee turvakseen rajat samoin kuin talon tontin omistajat.

    Ei pidä ilman muuta mennä paaluttamaan toisen tontille. Tartsan politiikka ”Suomi kuuluu kaikille” pani Puten varmaan hymyilemään leveästi, ellei peräti hohottamaan.

 5. Vihreistön ympäristölle vihamieliset hankkeet eivät tempaa älyä omaavia mukaansa.
  – haittamaahanmuutto
  – soiden vesittäminen

  Soiden ojien tukkiminen tukehduttaa suon pintakerroksesta metaania hiilidioksidiksi muuttavat bakteerit ja hyötybakteerit korvautuvat metaania tuottavilla, joiden toiminta lämpimässä pinnassa on tehokkaampaa kuin syvällä. Soiden ojittaminen on ollut omiaan vähentämään metaanipäästöjä.
  Nyt tollo vihreistö lisää velkavankeutta ja pilaa ennallistamismiljoonilla ilmastoa, sillä metaanin haittakerroin on 25 hiilidioksidiin verrattuna.
  Miksi Heikki fanittaa tolloja, eikö itsetunto kestä älyä omaavia?

  Veden peittämien lettosoiden metaanipäästöt ovat kymmenkertaiset korpisoihin verraten.

 6. Jos äly on piuhan yhdistämistä kolmeen vaiheeseen tai sudokua tai ristisanoja ja tulitikkujen asettelua, polta tikkurasia, se vaatii varmaan riittävästi älyä omaavalta.
  Sen sijaan humaani ajattelu, toiminta ja sävelkorvakin ja vain, 4: n rivi päällekkäisten nuottien informaation siirtäminen kuulon, silmien kautta sormiin ja jalkoihin sekä tonaalinen äänen tuottaminen suulla on jo hieman älyä ja taitoakin vativaa.

  1. Mitä mieltä olet vihreitten hiilidioksidimonomaniasta joka näyttäisi johtavan ilmaston lämpenemiseen ja rahojen tuhlaukseen soiden ennallistamisessa?

   Älyttömät ohjeet ja käskyt saattavat tässäkin tapauksessa tulla eeuusta.
   Persut haluaisivat, että etsittäisiin parempi vaihtoehto eeuun tilalle, mutta jääräpäät jäkättävät vastaan.

   PS haluaisi maahan perustuslakituomioistuimen, mutta muut saattavat pelätä syyllistyneensä perustuslakien rikkomiseen ja siksi vastustavat.

   Jos PS jäisi hallituksesta, niin se voisi nostaa meteliä näistä aiheista.

   1. Suot pitää ennallista samoi kuin purot ja joet. Kuten Ylöjärven Keijärvestä Näsjärveen laskeva Myllypuro, josta tuli taas taimenjoki.
    Tai Orimattilassa ( Artjärvi) Villikkalanjärvestä Säyhteeseen ja edelleen Pyhäjärveen laskeva säyhteenjoki.
    Lehtometsiä pitää ennallistaa niin että osa täyttää Hikivuoren, Haiharan luonnonlehtojen mittapuut.
    Peltoja pitää ennallistaa joku määrä perinteiselle ojitukselle ja laskemaa imeytyssuohon.
    Porvoonjoki pitää ennallistaa siten, ettei Mäntsälän ja Orimattilan paskoja ja lannoitusvesiä enää laske suoraan Porvoonjokeen.
    Samoin siitä Pyhäjärvestä ( Struven pisteen vierestä alkava) mereen laskeva Storån (Koskenkylässä Porvoon lähellä) taas lohijoeksi.

 7. Pätevä lista Juhanilta – ja tämä kyllä hävettää katsoa.

  Toki vastaavan listan tekeminen kepun osalta olisi myös helppoa.

  RKP:n osalta vielä helpompaa.

  Mutta se ei toki ole oikeutus. Persut ovat änkyröineet Tampereella hurjasti.

 8. ”Kun yksi perussuomalaisia koskeva kohu sammuu, media nostaa estradille uuden. Nyt kohistaan Riikka Purran ”mustia säkkejä” koskevasta 2019 kirjoituksesta. Media luo kuvaa tekstin kyseenalaisuudesta, ja jättää tyystin kertomatta, mistä Purran blogikirjoituksessa oli kyse. Purra ei moiti burkhaan pukeutuneita naisia. Hän moittii patavanhoillista islamia, joka pakottaa naiset asuun, joka peittää heidän inhimilliset piirteensä. Moitteita Purra antaa myös suomalaisille monikulttuuri-intoilijoille, jotka eivät millään tunnu hahmottavan ilmiselvää tasa-arvo-ongelmaa.” – Suomen Uutiset 14.7.23.

  Hyi hyi sitä Riikkaa kun hän astui vihervasemmiston ja kulttuurimarxismin varpaille puolustaessaan länsimaihin muuttaneiden islamilaisten naisten oikeuksia. Ei sellaista saa tehdä! Islaminuskoisilla naisilla on oikeus käyttää ”säkkejä”, huiveja ja muita naisten alisteista asemaa kuvaavia tunnuksia. Heillä on myös oikeus tulla tarvittaessa kunniamurhatuksi ja ehkä myös ”oikeus” joutua nuorena tyttönä alapäästään silvotuksi (vaikka sitä ei sanotakaan ääneen).

  1. Jos suomalaiset alkavat tiputella homoja katolta ja hakata väärin pukeutuneita naisia Suomen rajojen sisäpuolella, se on kulttuurillista omimista, mutta Iranissa ehkä hienoa. (Maassa maan tavalla tai maasta pois)

   Siksipä en lähde Iraniin lähiaikoina.

  1. Oletteko molemmat Kallo ja Savikivi syvän rasistisia ? Uskonto, ihonväri, rotu kuuluvat juuri teemoihinne kuin Purralla.
   Kukaan länsimaalainen ei hyväksy tyttöjen silpomisia, mutta se sama liittyy myös joihinkin muihin uskontoihin.
   Ja ne eivät liity tämän kauhukabinetti-hallituksen ohjelmiin.

 9. RKP on antanut Orpolle aikaa selvittää hallituksen toimintakyvyn vakavien, taas, keskustelujen jälkeen, jonka jälkeen RKP päättää jatkotoimista jatkaako se hallituksessa vai ei.
  Kohtuullisen oikeudenmukainen päätös RKP:ltä välttää kauhea likasangon kaatamisen päälleen, vaan siirtää sen Orpolle.

  … lopputulema on se, ettei tästä hallituksen varsinaisesta toiminnasta tule yhtään mitään !

 10. RKP heiluttaa/horjuttaa/pitää löysässä hirressä.
  Tämä on hallituksen sisäistä…

  1. Persut tässä on hermorauniona, kun tietävät, ettei koko hallitushomnasta tule mitään heidän ehdoillaan.
   Rkp on voimalkaampi moraalinvartia kuin kokoomus.
   Mutta kokoomus tässä on se syntisäkki luullessaan olevansa pääministeripuolue, mutta nyt onkin apupuolue.

 11. RKP on kaksinaamainen eli huijaripuolue. Lienee ollut jo yli sata vuotta.

 12. juhak
  Jos Lindmanin näytelmäpelleilyllä olisi jotain totuudellista pohjaa niin ok mutta, kun ei, vrt. koko persujohdon systemaattiseen rasistisiin kirjoitteluihin ja puheisiin.

   1. Ja rasismia ja juutalaisvastaisuutta esitteli näkyvästi tämä Al Tae useassa kirjoitukessa ja senkin demut pesivät puhtoisen valkeaksi yhdellä ”anteeksipyynnöllä”……

   2. Toisaalta – jos kerran kyse on puhtaasti ja todistettavasti ”näytelmäpelleilystä”, niin miksi sitä ei esitetä ja todisteta julkisesti kokonaisuudessaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *