Kepulit aikovat vaatia istuntotauon keskeyttämistä – puhtaat jauho pussissaan

Toki keplottelu toisten varoilla on kepulien tapa.

Muistetaanpa vain nuorisosäätiö, lauta-matti ja monet muut, mitkä kepulit painoivat paksusti villaisella ja kelpuuttivat petospuuhastelussa olleen ministeriksikin.

13 vastausta artikkeliin “Kepulit aikovat vaatia istuntotauon keskeyttämistä – puhtaat jauho pussissaan”

 1. Kun ottaa huomioon, kuinka monta tuomittua rikollista noiden joukoista on kelpuutettu ministerinkin virkaan, ei olisi varaa huudella.
  Demutkin pesivät mamu-rasistin puhtaan valkoiseksi.

 2. Elina Turkissa anteeksipyytämässä – Orpo Saksassa selittämässä – RKP pitää ylimääräsen istunnon – 50.000 allekirjoittajaa vaatii?
  Ei ole ennen ollut hallituksen taival näin kivikkoista!

  1. Oppositio on tavallista katalampi.

   Ehkä on kostamassa viime kaudella kokemiaan nöyryytyksiä.

 3. Lidtman natsiervehdyksineen tuomitsemassa suuna päänä ja demut vähättelevät.

  1. .. siis meinaat, että näytelmäkerhon rekvisiittavarastossa känniläpässä pelleily on vertailukelpoinen vakaassa mielessä ja jatkuvaan törkeään rasismikirjoitteluun aina näihin päiviin saakka ?

  2. Kerropas,juhak, milloin Antti Lindman on tehnyt väittämäsi natsitervehdyksen..

   1. En väittänyt, lindtman oli sakissa, missä tehtiin natsitervehdys.
    ”Pelleily” aikaan, jolloin lindtman oli jo mukana politiikassa on samanarvoinen rasistinen tapaus kuin 15 vuotta vanhat kirjoitukset.

    1. Suora lainaus tekstistäsi ” Lidtman natsiervehdyksineen tuomitsemassa suuna päänä ja demut vähättelevät” . Eli mielestäsi juuri Lindman teki natsitervehdyksen..paskaa kirjoittelet tyypilliseen tyyliisi..

     1. Voi voi, kun sitten raivoa ja tahallsia väärinymmärrystä riittää.
      Ota rauhallisemmin, niin et saa sydäriä…

 4. Juu, ei ole. Teinin kännisekoilu ja yliopistotutkijan laajamittainen rasistinen kirjoittelu eivät ole samanarvoisia asioita.

  1. Luepa se teksti kokonaan ja selitä siitä sitten se rasistisuus – kunhan erotat sen islamistisen naisen alistamisen arvostelun…

 5. Kuten Ylen radiouutisissa muistutettiin, viime kaudella oppositio vaati myös paljon isompien asioiden myötä hallituksen tauon keskeyttämistä. Hallitus ei suostunut.

  Kuten edelläkin muistutettiin, on toki osuvaa että oikean käden voimisteluliikkeiden mestari Lindman kertoo miten pahoja rasisteja Ne Muut ovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *