Suomeen syntyy rappiomoraalinen hallitus

Hallitusohjelma on moraalisen rappion ohjekirja, joka tulee lisäämään julkishallinnon kuluja ja velkaa.
Se saa vastustajia niin teollisuudessa kuin sairaanhoidossa, palkattomilta työnsaajilta, naamakertoimella irtisanottavilta, uuden ympäristöteknologian investoijilta, osaavilta työntekijöiltä, pienperheiltä, kuluttajien ostovoimalta, matkailuyrityksiltä, ulkomaalaisten haluavilta tulla töihin ahdasmieliseen vain rahanvaltaa palvovaan Suomeen.

Tässä oiva alkupaukku rappiokirjan sisällöstä / Saarikko

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/02726fd0-aa26-4926-bc08-4be4ef227025

Onneksi edes RKP uhrautui vahtimaan, että osassa pahimpia ylilyöntejä, että joku tolkku säilyi.
Kokoomus tanssi täysin Purran määrittelemän tahdin mukaisesti vain saadakseen pääministerin paikan.
Sen sijaan Marin yllätti ja osasi ruorata Suomen kriisesistä kutakuinkin kuiville vesille EU:n tasoja tarkasteltaessa.

22 vastausta artikkeliin “Suomeen syntyy rappiomoraalinen hallitus”

 1. Turha tuosta on mitään julkisuuteen mölistä kansa äänesti noin ja siihen on tyytyminen vaikka joidenkin mielestä se olisikin väärin
  Mutta kansa sen äänesti ja siihen on tyytyminen terv tepivaari

  1. Mistä lähtien kansa on ollut fiksua? Ja missä se kansa sijaitsee; tuolla noin jossakin, vai kuulummeko me myös siihen kansaan? 😉

   1. On kansa sitten fiksua tai ei se antaa valeissa äänet ja niillä menee eduskuntaan tai sitten ei
    Kansaan kuuluu kaikki terv etpivaari

 2. On se mielenkiintoista, että joku kykenee raivoamaan näin järjestelmällisesti oman sakkinsa vaalihäviöstä ja syyttämään tulevaa hallitusta mitä mielikuvituksellisimmista asioista, vaikka hallitus ei vielä ole tehnyt yhtään päätöstä tai lakiesitystä.
  Ei todellakaan voi kuin ottaa osaa noin suureen murheeseen….

  1. Sinänsä on myös kumma juttu, että edellisen hallituksen jatkuva velanotto ja julkisten menojen lisääminen oli olevinaan aivan hyväksyttävää, mutta tätä uutta hallitusta moititaan jo samoista asioista etukäteen.

   1. Voisiko johtua osin siitä, että edellisen hallituksen edustajat olivat ainakin sivuaineopintoinaan tankanneet yleissivistyspattereihinsa jotakin numeroiden ja lannan pyörittelyjä monipuolisemmin?

    Saisinko omistaa uutisia vuosia seuraamattoman ja monella tasolla poliittisesti blondin nöyryydellä yhden biisin Elina Valtoselle, ikään kuin poliittisesti blondilta superblondille?

    https://youtu.be/j8xtNzhxZYE
    (Aqua Barbie girl with lyrics)

   2. Uusi hallitus joutuu seinää vasten uusista veloista, jotka johtuvat sosiaalipuolen ja heikompiosaisten auttamisesta masiivisesti ym ym. ym. Moraalittomasti !

  2. Tiedätkö, että on julkaistu hallitusohjelma, joka on vain periaatepaperi paperien joukossa. Jokainen ohjelman kohta pitää mennä lävitse valiokunnissa ja osa myös lainsäädännössä.
   Mutta se on vapaata riistaa arvostella sen perusteella, kun sitä on useilta neutraaleiltakin tahoilta arvosteltu.
   En halua kuulla sanaa ”holtiton” enää kertaakaan.

 3. Perustuslakeja ja muita lakeja noudattaen…
  – Hallitusohjelmakirjassa korjattavaa!

 4. Nopein ja tehokkain tapa hillitä ja pienentää julkisia menoja on puuttua rivakasti hankintoihin n. 50 mrd € / vuosi kilpailuttamalla ne ammattitaitoisesti ja pian. Se ei tarkoita palvelujen heikentymistä vaan, jopa paranemista osaavien ostajien ja sopimusten kautta. Se vaikuttaa säästöin ”viivan alle” per heti.
  Miksi sitä ei ole mainittu yhtenä edes tärkeänä, koska jo 10 %:n säästö = 5 mrd / vuosi ? Ja, kun sen sijaan puututaan ensisijaisesti sosiaalietuuksiin ja kansalaisia köyhdyttäviin toimiin laajasti ml. muut jo mainitsemani osa-alueet.

 5. Minun mielestäni Saarkolla ei ole valitusoiketta, oikeastaan hänellä ei olisi oikeutta samaan kuvaan.

  Ihan itse hän heittäytyi poikkiteloin ja ilmoitti ettei hallitustyö kelpaa.

 6. Joka kerta tämä itku ja parku uuden hallituksen ohjelmasta opposition taholta, näin on ollut, on nyt ja tulee olemaan. Näin menee vapaa länsimainen demokratia. Jos tällainen ei kelpaa olisi kai muutettava perustuslakia niin että vaan fiksut ihmiset saavat äänestää.
  RKP, onko se hyvä vai outo, kaikki sille yleensä kelpaa, olisihan se mielenkiintoista jos olisi enemmän tällaisia puolueita, Keskustallehan (muka) keskellä olevana voisi kuvitella myös tällaista joustavuutta.

 7. Mitäpä hallituksesta mölisee sen on kansa valinnut jotenka siihen pitää tyytyä oli millanen kokoonpanoltaan hyvänsä terv tepivaari

  1. Muuten kansa ei tuota hallitusta valinnut, vaan äänien määrällä edellisen hallituksen. Mutta vaalijärjestelmä suosi eduskuntapaikkojen jaossa tätä uutta.

   1. Kyllä eduskunnan valitsi kansa ja hallitus tulee kansanedustajista ne puolueet jotka saivat suurimmat mandaatit sieltä tekee hallituksen terv tepivaari

   2. Karjalainen unohtanut älynsä narikkaan?

    Ei vaaleissa hallitusta äänestetty, vaan puolueita ja niiden ehdokkaita.

     1. Kuten niin monta kertaa olen todennut, demokratia ei kelpaa, jos oma sakki ei voita.

      1. Kuka niin on väittänyt ?
       Sen sijaan se väite, että kansa halusi muutosta ja äänesti tuon hallituksen, ei pidä paikkaansa laskettujen äänimäärien perusteella, vaan äänet menivät lähes tasan, mutta ex- hallituspuolueiden saamat äänet voittivat.

    1. Juuri noin asia on jos toisille tuli tappio se sitten tuli terv tepivaari

 8. On vaan niin että vaalit meni jo ja lopputuloskin on selvillä eikä siihen ole mitään sanottavaa enää
  Nyt mennään näillä vois pikkuhiljaa vaan muidenkin asia hyväksyä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *