Upea Koneen säätiö luonnon puolesta

Koneen säätiö tukee luonnonmetsiä, mitä UPM taas hakkaa matalaksi. Elokapinaa, koska se on luonnon positiiviseen muutokseen tähtäävä, organisoitu, väkivallaton liike.

Mutta se on erityisen hyvä siksi, että se vastustaa sitä, mitä persut kannattavat.

Antti Herlin aikanaan  ei tiennyt, mitä hyvää jälkipolvi on saanut aikaan kaikilla rintamilla ja maailmassa.

”Koneen säätiö on aiemminkin tukenut asioita, joita kaikki eivät hyväksy. Ne voivat liittyä esimerkiksi sukupuolen moninaisuuteen, maahanmuuttoon ja vastaaviin”, sanoo Korhonen.

Säätiöt | Tästä syystä Koneen säätiö haluaa tukea Elokapinaa – ”Kyse merkittävistä asioista”:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009890185.html

9 vastausta artikkeliin “Upea Koneen säätiö luonnon puolesta”

 1. Elokapinalla on tietenkin oikeus osoittaa mieltä kuten kellä tahansa ja hyvä että osoittaa mieltä eikä valita.

  Ongelma vaan on että heidän työnsä lopputulos on haitallista ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjunnalle. Viha ja väkivalta, saati ahdistus ja masennus, eivät auta katsomaan eteenpäin.

  Tarvittaisiin toisenlaista kapinaliikettä, sellaista joka katsoo huomiseen päin rohkeasti. Heikki on ihan oikeassa siitä että on tahoja joita pitääkin vastustaa.

  1. Tällä elosakilla on ainoa tavoite saada julkisuutta keinolla millä hyvänsä ja tiedot luonnosta kuuluvat sarjaan ”mä luulen tai joku sanoi”.

   1. Koneen säätiö on tarkkaan kontrolloinut, mitä tukee. Elokapina on pieni keihäänkärki herättämään ajatuksia kokonaisluonnon puolesta.
    Koneen säätiö ei hyväksy mitään väkivaltaa, vaikka joku haluu tätä vastoin väittää. Se taas ei ole heidän väkivaltaansa, jos heidät väkivaltaisesti siirretään.

   2. Elokapinan johto ja Koneen Säätiö tietävät kokonaisluonnon vaikutuksesta kaikkeen ympärillämme enemmän kuin sinä ja uhosi.

    He tietävät merien, järvien, kalakantojen, metsien, liian kaupungistumisen, saastekuorman jne. vaikutukset elämän laatuun.
    Jonkun pitää aina olla keihäänkärki alkaa murtamaan jäärien muurit.

 2. Elokapina on oikealla asialla, siis taistelussa luonnon ja ilmaston puolesta mutta millä keinoin, niitä se voisi miettiä vähän uudelleen niin että se saisi tuekseen kansan syvät rivit sillä silloinhan valmista vasta syntyisi.

 3. Matti osui naulan kantaan. Se, että puolustaa hyvää asiaa ei auta, jos lopputuloksena pahentaa ongelmaa. On osoitettu, että alarmismi heikentää kykyämme suojella luontoa. Toisin sanoen, Elokapina kiihdyttää ilmastonmuutosta ja luontokatoa.

   1. Ei ainakaan paskanjauhajat ekopellet, josta lähinnä saavat kansalaiset vastustamaan näiden mantraa.

 4. Heikki, tuolta osin ajatus on hyvä. Herättää pitää. Meteliä täytyy olla.

  Ongelma on sanoman luonne. Seuraava on kärjistys, ei sitaatti.
  1. ”Meillä on kauhea ongelma. Toivoa ei ole. Tässä iso litania huolestuttavia tilastoja. Me kaikki kuollaan. Kaikki tuhoutuu.” –> ilmastoahdistus, ja se passivoi ihmisiä.
  2. ”Meillä on kauhea ongelma, mutta jos nyt tartumme sorviin aivan eri tavalla ja teemme ihan hullun lailla töitä, saamme paremman huomisen. Tässä iso litania asioista jotka menevät jo parempaan, osoittaen että se on mahdollista.” –> tulee suurempi halu lähteä tekemään, koska huomataan että on toivoa

  Tästähän on hyvä esimerkki RePlanetin taannoisessa kampanjassa, jossa vastakkain ovat ideologinen ilmastonmuutoksen torjunta ja tiedepohjainen ilmastonmuutoksen torjunta.

  Tarvitsemme:
  – Kaikki keinot ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjuntaan sekä kaikki tätä haluavat mukaan, mutta
  – Emme ideologista painolastia joka karkottaa ihmisiä pois

Kommentoi