Etelä-Afrikan Tasavalta oli valkoisen vallan aikana lähestulkoon normaali valtio, vaan nyt neekerivallan alla Venäjän kaveri

Otsikko on tietysti provokatiivinen, mutta kylmä tosiasia.

Valkoiset maatalojen omistajat pyörittivät niitä maatalojaan niin, että ruokaa tuotettiin riittävästi. Samoin E-Afrikan teollisuus pyöri valkoisten johdolla hyvin. Oli jopa menestyksellistä vientiteollisuutta ja elintaso nousi – myös neekerit voivat silloin valkoisen vallan alla paremmin kuin nykyisin neekerien vallan alla. Rhodesia on tietysti vieläkin parempi esimerkki – valkoisen vallan alla Rhodesia oli menestyvä valtio, neekerivallan alla romahtanut valtio, jos valtio ollenkaan.

Etelä-Afrikan nykyinen presidentti Cyril Ramaphosa (neekeri) on imperialistisen roistovaltion Venäjä ylin ystävä – kuin myös Putinin ylin ystävä. Ramaphosa kieltäytyy vangitsemasta Putinia, jos Putin vierailee E-Afrikassa, vaikka E-Afrikka on ICC:n jäsen ja ICC on antanut Putinista pidätysmääräyksen.

3 vastausta artikkeliin “Etelä-Afrikan Tasavalta oli valkoisen vallan aikana lähestulkoon normaali valtio, vaan nyt neekerivallan alla Venäjän kaveri”

  1. Muuttuisiko joku asia paremmaksi, jos olisin sanan neekeri sijaan käyttänyt sanaa musta tai vaikkapa sanaa kafferi?

    Minun mielestäni ei saa olla kiellettyjä sanoja ja pitää saada kertoa tosiasioita.

  2. Häiriintyneet virolaiset rikolliset voisivat ajaa pakkosterilointeja muotiin niin, että saadaan kaikista kloorinvalkoisista äijistä eunukkeja meidän naisten iloksi!

    Sitten eunukkeina voisivat valkoiset miehet räjäyttää itsensä omissa autotalleissaan valmistamillaan laittomilla räjähteillä.

    1. Kiva kun olet Liisa tullut takaisin, saadaan tänne Pirkan pimeään pirttiin vähän valoa meille, jotka pimeydessä vaellamme. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *